- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
aman benimde eşim öyle sanırsın on defa hamile kalıp doğurmuş çok komik oluyorlar böyle yorumlar yapınca ben daha çok gülme krizine giriyorum
canım uyuyor olabilir bende bi kere gittiğimde uyuyordu hiç hareket etmedi hatta dr biraz karnımı salladı uyandırmaya çalıştı ama bizimki hiç sallamadı hatta arkasını dönmüş yatıyordu sıpa :) dr. dedi bi uyumaya başladılar mı kolay kolay uyanmazlar zaten diye seninki de ona denk geliyordur. bende artık dr.a gitmeden çikolata yiyorum işe yarıyor sanırım kıpır kıpır durmuyo ondan sonra bebiş. aklına kötü şeyler getirme yaniKızlar, benim bebeğim her ultrasona girdiğimde oynamıyor görüyorum. çok üzülüyorum bu duruma. acaba sağlığında mı sorun var diyorum. çünkü oğlumdayken doktorumuz "bebeğin çok hareketli, hareketli bebekler sağlıklı olur." demişti. ne kadar doğru bir tespit bilemiyorum ama. dün gittiğimde kafasının üzerine secde etmiş öylece duruyordu. kıpırdamadı bile. bu durumla ilgili yorumunuzu merak ediyorum.
Kızlar, benim bebeğim her ultrasona girdiğimde oynamıyor görüyorum. çok üzülüyorum bu duruma. acaba sağlığında mı sorun var diyorum. çünkü oğlumdayken doktorumuz "bebeğin çok hareketli, hareketli bebekler sağlıklı olur." demişti. ne kadar doğru bir tespit bilemiyorum ama. dün gittiğimde kafasının üzerine secde etmiş öylece duruyordu. kıpırdamadı bile. bu durumla ilgili yorumunuzu merak ediyorum.
Canim boyle seylere hazirlikli ol çünkü o annelere anne adaylarina özgü bir durum mucizenin belirtilerihaklısın ama ben boyle birşey olacaüını tahmin etmiyordum ondan..Bayağı bi üzüldüm. Umarım döner.
Canım ben doğuştan anemiyim ve birçok ilaç kabız mide bulantısı gibi yan etkileri var ben ferrum fortu öneriyorum mide bulantıs ve kabızlık yapmaz sabah aç karnına içiliyor üzerinden iki saat süt ve süt ürünleri içilmiyorKızlar dr gyno ferro sanol diye bi hap verdiydi bunu icemiyorum yaa varmı bnm gibi olan midemi bulandiriyo kusturuyo
Canim boyle seylere hazirlikli ol çünkü o annelere anne adaylarina özgü bir durum mucizenin belirtileri
canım uyuyor olabilir bende bi kere gittiğimde uyuyordu hiç hareket etmedi hatta dr biraz karnımı salladı uyandırmaya çalıştı ama bizimki hiç sallamadı hatta arkasını dönmüş yatıyordu sıpa :) dr. dedi bi uyumaya başladılar mı kolay kolay uyanmazlar zaten diye seninki de ona denk geliyordur. bende artık dr.a gitmeden çikolata yiyorum işe yarıyor sanırım kıpır kıpır durmuyo ondan sonra bebiş. aklına kötü şeyler getirme yani
Canim hemen kotu seyler getirme aklina.belki uyuyodur benimde bir onceki gittgimde hic oynamadi. Gecen gun gittigimde oynuyodu ama cikolata yedim girmeden sen de oyle yap. Benim arkadasimin bebegi 9 ay hep cok az oynadi. Tekmesi bile cok yavasti hic.donmuyodu karninda. Simdi de oyle cok sakin bi cocuk ama cok saglikli masallah.
Kızlar dr gyno ferro sanol diye bi hap verdiydi bunu icemiyorum yaa varmı bnm gibi olan midemi bulandiriyo kusturuyo
Herkese günaydın ikili testini yaptırdım hicbir sorun yok muhtemelen kandada sorun cikmicak dedi erkeğe benziyor dedi :)) herşey yolunda şükür ama benim mide bulantim geçmiyor günde 3 4 kez mutlaka kusuyorum bitsin artik bulantilar
kızlar, gittiğimde çikolata yiyorum ama yok oynamıyor. her gittiğimde kalbine bakıyorum atıyor mu diye o kadar hareketsiz
ama sağolun içimi rahatlattınız. diğer gidişimde doktoruma sorucam neden böyle diye. oğlumdan hiç alışık değilim böyle şeylere. inşallah akıllı çocuk olur, oğlum aşırı hareketli, bari allah bundan yana bana gülsün :)
canım benim büyük oğlum hareketliydi cok hala öyle. küçük çok hareketli degildi hala pek hareketli degil uysal. bu da senin oglan gibi sakin. dün gittim dr ye yine hareketsizdi. bence normal. sakin olsunlar azcık:)kızlar, gittiğimde çikolata yiyorum ama yok oynamıyor. her gittiğimde kalbine bakıyorum atıyor mu diye o kadar hareketsiz
ama sağolun içimi rahatlattınız. diğer gidişimde doktoruma sorucam neden böyle diye. oğlumdan hiç alışık değilim böyle şeylere. inşallah akıllı çocuk olur, oğlum aşırı hareketli, bari allah bundan yana bana gülsün :)
TEYZELERI LUTFE BEBEGIMIN CINSIYET TAHMININI YAPIN..DOKTOR BAKMADI BILE 12+4 GUNLUK
bugün olmadı şükür senin oldu mu bir daha.Bana da gecen gun olmustu canim gaz sancisi gibi kramp gibi butun gece gecmedi doktora gittim sabah korktum olabilirmis boyle seyler bisey yok dedi doktorum.
Yok canim bidaha olmadi ben ayaklarimi sicak tuttum.patik giydim resmen :) oyle gecti ama 1 gun surdu.bugün olmadı şükür senin oldu mu bir daha.
kızlar, gittiğimde çikolata yiyorum ama yok oynamıyor. her gittiğimde kalbine bakıyorum atıyor mu diye o kadar hareketsiz
SAGOL CANIM UYUYORDU SANIRIM.DOKTOR ONU BILE SOYLEMEDI.BIRAZ KARNIMA VURUNCA FIRLADI COCUK:)Bu baya büyük insan gibi durmuş ya Sanki iki kol yanda, her an öne atılacakmış gibi :) Maşallah :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinmaşallah güzel prensesine
öncelikle gözün aydın canım bişi merak ettim çin takvimi ne diodu sana?
hayırlı olsun cnmmm
Hic sikma canini demekki sakin bi bebis annesiii. Uyudugu zamanda uyanmiyolar gercekten benimki de uyanmadi bikere belkide uyuyodu ozamanlar. Benim arkadasiminkide hep uyuyodu iste ultrasonda.icini ferah tut.kızlar, gittiğimde çikolata yiyorum ama yok oynamıyor. her gittiğimde kalbine bakıyorum atıyor mu diye o kadar hareketsiz
SAGOL CANIM UYUYORDU SANIRIM.DOKTOR ONU BILE SOYLEMEDI.BIRAZ KARNIMA VURUNCA FIRLADI COCUK:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?