2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
aman benimde eşim öyle sanırsın on defa hamile kalıp doğurmuş çok komik oluyorlar böyle yorumlar yapınca ben daha çok gülme krizine giriyorum

oyle tabi kadın doğum uzmanı oldu bizim ki de.. Yürüyemiyorum diyorum ee o kadar olacak diyor..Uyayamıyorum diyorum bebek gelişiyor işte diyor..Hep birşey buluyor..

canım uyuyor olabilir bende bi kere gittiğimde uyuyordu hiç hareket etmedi hatta dr biraz karnımı salladı uyandırmaya çalıştı ama bizimki hiç sallamadı hatta arkasını dönmüş yatıyordu sıpa :) dr. dedi bi uyumaya başladılar mı kolay kolay uyanmazlar zaten diye seninki de ona denk geliyordur. bende artık dr.a gitmeden çikolata yiyorum işe yarıyor sanırım kıpır kıpır durmuyo ondan sonra bebiş. aklına kötü şeyler getirme yani

Canim hemen kotu seyler getirme aklina.belki uyuyodur benimde bir onceki gittgimde hic oynamadi. Gecen gun gittigimde oynuyodu ama cikolata yedim girmeden sen de oyle yap. Benim arkadasimin bebegi 9 ay hep cok az oynadi. Tekmesi bile cok yavasti hic.donmuyodu karninda. Simdi de oyle cok sakin bi cocuk ama cok saglikli masallah.

B
Kızlar dr gyno ferro sanol diye bi hap verdiydi bunu icemiyorum yaa varmı bnm gibi olan midemi bulandiriyo kusturuyo
Canım ben doğuştan anemiyim ve birçok ilaç kabız mide bulantısı gibi yan etkileri var ben ferrum fortu öneriyorum mide bulantıs ve kabızlık yapmaz sabah aç karnına içiliyor üzerinden iki saat süt ve süt ürünleri içilmiyor

kızlar, gittiğimde çikolata yiyorum ama yok oynamıyor. her gittiğimde kalbine bakıyorum atıyor mu diye o kadar hareketsiz
ama sağolun içimi rahatlattınız. diğer gidişimde doktoruma sorucam neden böyle diye. oğlumdan hiç alışık değilim böyle şeylere. inşallah akıllı çocuk olur, oğlum aşırı hareketli, bari allah bundan yana bana gülsün :)

Gunaydın annişler
Benimde bulantılarım bitti derken geri geldi
Bir de iki gundur başım agrıyor
Yarın kontrolum var bebişi görucez ins.
Sizler cinsiyetlerini söylerken özendim ins. Bizde yarin ögreniriz.

benim ablamda hareket etmiyor diye 2 günde 1 nst ye girerdi..Ki 6-7- aylardan bahsediyorum..sonra 33 haftalıkken sezeryanla doğum yaptı..Şu an 5 saniye yerinde durmuyor. 2,5 yaşında..

Bir koşuşu var bi de annesi ile dalga geçiyor yakalayamazsın ki diye. Dert etme..Ablam 1 ayın 16 günü nst ye girdi.. Farklı farklı hastanaleri dolaştık her seferinde..Kımıldamıyor kımıldamıyor dedi durdu..

canım benim büyük oğlum hareketliydi cok hala öyle. küçük çok hareketli degildi hala pek hareketli degil uysal. bu da senin oglan gibi sakin. dün gittim dr ye yine hareketsizdi. bence normal. sakin olsunlar azcık:)

Kalbi atıyosa dolaşımı da iyiysen takma kafana Bi sorun olsa doktorun saklamaz kı senden zaten Uyuyodur ya da arkadasların dedıgı gıbı cıdden sakın bı cocuk olabılır.

Hic sikma canini demekki sakin bi bebis annesiii. Uyudugu zamanda uyanmiyolar gercekten benimki de uyanmadi bikere belkide uyuyodu ozamanlar. Benim arkadasiminkide hep uyuyodu iste ultrasonda.icini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…