2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
saglikla gelsin insss herkes ogrenmeye basladi catlicam meraktan onceden bu kadar merak etmiyodum sizler ogrenmeye baslayinca kiskandim )

Ay kıyamam canım sana açıkcası bende çok çok merak ettiğim için gittim devlet hastahanesine sağolsun ordaki dr.da çok çok iyi baya uğraştı en sonunda prenses dedi inşallah sende hemencicik öğrenirsin tatlım içinden geçen istediğin olur ilk öncelikle sağlıklı olsunlarda.

AMIN INŞ.HEPSI AKILLI OLSUNLAR... BU ARADA ZONOX NEREELRDESINN .BEBISIMIN RESMINI KOYDUMM LUTFEN BIR BAKARMISIN.

CANIM BENDE SENDEN ÖZENDİM KENDİ DR.UMA RANDEVUM 27 HAZİRANDA DAHA ÇOK VAR DEYİP HAFTAYA CUMAYA DEVLETE RANDEVU ALDIM SIRF BEBİŞİMİ GÖREYİM DİYE BU ANNELİK DUYGUSU HERALDE YA HİÇ GÖRMEDİĞİM TANIŞMADIĞIM KÜÇÜCÜK BİŞEYİ DELİ GİBİ ÖZLÜYORUM

YA CATLICAM HERKES HEMEN HEN OGRENDI CINSIYETLERII BIRI BAADA SOYLESIN ARTK OLUCEM MERAKTANNN :)))))))

Canim her hamilelik gibi her bebekte bir olmuyor anne baba ayni mekan ayni olsadaKimi cocuk yerinde duramiyor deli dana gibi (benim oglum gibi)kimisi annenin yaninda oturur veya sessiz sakin oynar.Buda anne karninda nasilsa cikincacada oyle oluyorMerak etme yani rahat ol

Çok iyi yapmışsın tatlım 15 günde bir bebişini görmüş olursun hem :)
aynen tatlım arkadaşlarıma söylüyorum bana 2 haftada bir devlete birde özele gidiyorum diyorum delisin sen diyorlar yooo diyorum delilik değil annelik diyorum ... Gülüyorlar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…