- 20 Eylül 2012
- 571
- 379
- 103
Amin tatlım hepimize nasip etsin :)
Yüzük falında kız çin takvimindede kız çıkıyordu ama bi yerde erkek çıktı neydi o hatırlamıyorum... :)
sağol canım
saglikla gelsin insssherkes ogrenmeye basladi catlicam meraktan onceden bu kadar merak etmiyodum sizler ogrenmeye baslayinca kiskandim )
AMIN INŞ.HEPSI AKILLI OLSUNLAR... BU ARADA ZONOX NEREELRDESINN .BEBISIMIN RESMINI KOYDUMM LUTFEN BIR BAKARMISIN.kızlar, gittiğimde çikolata yiyorum ama yok oynamıyor. her gittiğimde kalbine bakıyorum atıyor mu diye o kadar hareketsiz
ama sağolun içimi rahatlattınız. diğer gidişimde doktoruma sorucam neden böyle diye. oğlumdan hiç alışık değilim böyle şeylere. inşallah akıllı çocuk olur, oğlum aşırı hareketli, bari allah bundan yana bana gülsün :)
YOK BIIZMKI OKADAR IYI NIYETLI DOKTOR DEGLDI ZTEN..BOYLE OLCU ALAMAZMIS DIYE DURTTU DURDUU.BIRDAHADA GITMEM OKADINA.doktorlar da bi alem :) uyuyan cocukları sırf anneler gorsun dıye dürtüp rahatsız ediyolar :)
CANIM BENDE SENDEN ÖZENDİM KENDİ DR.UMA RANDEVUM 27 HAZİRANDA DAHA ÇOK VAR DEYİP HAFTAYA CUMAYA DEVLETE RANDEVU ALDIM SIRF BEBİŞİMİ GÖREYİM DİYEAy kıyamam canım sana açıkcası bende çok çok merak ettiğim için gittim devlet hastahanesine sağolsun ordaki dr.da çok çok iyi baya uğraştı en sonunda prenses dedi inşallah sende hemencicik öğrenirsin tatlım içinden geçen istediğin olur ilk öncelikle sağlıklı olsunlarda.
Canım bn kıza benzettım.:)YA CATLICAM HERKES HEMEN HEN OGRENDI CINSIYETLERII BIRI BAADA SOYLESIN ARTK OLUCEM MERAKTANNN :)))))))
Aaa cokk sevindimm bi prenses annesi daha geldiiYok tatlım kız :)
Canim her hamilelik gibi her bebekte bir olmuyor anne baba ayni mekan ayni olsadakızlar, gittiğimde çikolata yiyorum ama yok oynamıyor. her gittiğimde kalbine bakıyorum atıyor mu diye o kadar hareketsiz
ama sağolun içimi rahatlattınız. diğer gidişimde doktoruma sorucam neden böyle diye. oğlumdan hiç alışık değilim böyle şeylere. inşallah akıllı çocuk olur, oğlum aşırı hareketli, bari allah bundan yana bana gülsün :)
Kızlar annişler devlet has. dr.ma gittim bugun her şeyimiz iyimiş güzelmiş prenses geliyor %99 dedi :)
Cnmm hangisini kullanıyosun çeşit çeşit de ben de almak istiyorum cildim kuru ztn nemlendirmek lazımjohnson baby yağ kullanıyorum bende şimdilik çok işe yaradı
sağol tatlım hadi sizlerin bir an önce belli olur inşallah... :)Senin adına çok sevindim canım gözün aydın sağlıkla gelsin prenses
sağol tatlım darısı sizin başınıza...Aaa cokk sevindimm bi prenses annesi daha geldii
sağol tatlım hadi sizlerin bir an önce belli olur inşallah... :)
Çok iyi yapmışsın tatlım 15 günde bir bebişini görmüş olursun hem :)CANIM BENDE SENDEN ÖZENDİM KENDİ DR.UMA RANDEVUM 27 HAZİRANDA DAHA ÇOK VAR DEYİP HAFTAYA CUMAYA DEVLETE RANDEVU ALDIM SIRF BEBİŞİMİ GÖREYİM DİYEBU ANNELİK DUYGUSU HERALDE YA HİÇ GÖRMEDİĞİM TANIŞMADIĞIM KÜÇÜCÜK BİŞEYİ DELİ GİBİ ÖZLÜYORUM
daha varmış canım senin ama 2. olduğu için 12, 13. haftalarda görebilirmiş belki dorktor.Oyyyy daha çok var 10+3 üm en erken temmuz başı öğreniriz sanırım ben kızımda da 15 haftada öğrendim dönmedi önünü sıpa
Benimki de yuzde 80 kiz canim bakalim bu cumartesi ikili testte tam belli olur heraldeeesağol tatlım darısı sizin başınıza...
TESEKKUR EDERIM COK SAGOL BAKALIM BIRKAC GUNE IKILI ICIN GIDICEM OZELE SANIRIM BIRSEY SOYLERLERCanım bn kıza benzettım.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?