ben bunu kulanıyorum Johnsons Baby Nemlendirici Yağ 300Ml. bebek cildi için nemlendirici olanından benim çok kaşıntım vardı bunu kullanınca kesildiCnmm hangisini kullanıyosun çeşit çeşit de ben de almak istiyorum cildim kuru ztn nemlendirmek lazım
YOK BIIZMKI OKADAR IYI NIYETLI DOKTOR DEGLDI ZTEN..BOYLE OLCU ALAMAZMIS DIYE DURTTU DURDUU.BIRDAHADA GITMEM OKADINA.
daha varmış canım senin ama 2. olduğu için 12, 13. haftalarda görebilirmiş belki dorktor.
bende bu ürünü kullanıyorum iyi geldi sanki banada :)ben bunu kulanıyorum Johnsons Baby Nemlendirici Yağ 300Ml. bebek cildi için nemlendirici olanından benim çok kaşıntım vardı bunu kullanınca kesildi
aynen devlettı.sen sanslıısn ıkılı ııcn tarıhte verdıler sana bana vermedıler.yarın bıgun gıdıp ozelde yaptrıcam cıvarımdakı ozeller ya telefonda fıyat vermedı veerenlerde 250 tl dedı.bana en yakın bır ozel hastane var orası 80 +37 lıra dedı sanırım gıdıp orda yaptırıcam..fıyat duusk oluncada ınsan supelenıyor nebılıyım yaaa.ınş.hızmet aynıdırsuratsız doktor da hıc cekılmıyo Gıtme zaten boswer Devlet hastanesı mıydı cnm?
bana çok iyi geldi ama tabi doğumdan sonra görücez gerçek mucizesini çatlak varmı yokmubende bu ürünü kullanıyorum iyi geldi sanki banada :)
ben hamıle klmadan oncede kaldıktan sonrada hep oğlumun oldugunu gordum ..12+4 gunluk doktor tahmın bıle etmedı ne guzel bır cogunuz tahmın bıle olsa ogrendı az once resmını koydum burdanda kımse tahmın etmedı..Ailemde ve iş yerinde hatta arkadaşlarımın hep içine erkek doğuyor :) ben henüz bir şey hissetmiyorum ama 1 kere rüyamda gördüm bakalım Rabbim hangisini nasip etmiş. Sağlıklı olsunlar da gerisi teferruat gerçekten hepimiz için
hayırlı ugurlu olsun canım benım darısı basıma kac haftalıksın suan ..Merhaba anneler :)
artık bir bir cinsiyetler belli oluyor herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum.
Bende bugün ikili test için gittim ense kalınlığı ve burun kemiği gayet iyi dedi , kan testi sonuçları için çarşamba günü tekrar çağırdı. Ve cinsiyet kesinleşti doğru tahmin kızmış :))
Yağlara kremlere bende başladım hangisi iyi gelir diye bilemedigimden kakao ve badem yağı karışımı yaptım bir gün onu sürüyorum ,bir gün mustela çatlak onleyici kremi sürüyorum arada bebe yağı :)) artık birinden biri ise yarar umarım. )
Kızlar birde çatlak için lierac diye bi krem önerdi göğsün kahve rengi kısmında bepanthol krem verdi başka kullananlar var mi
ya aynen öyle kaşıyınca daha çok oluyormuş şükür benim kaşıntılarım geçtiCanım kızımda bende lierac aldım ve pahalı bir krem ama maalesef yine deli gibi çatladım.İç karın dar ve deri çatlamaya müsaitse ne yaparsan yap çatlıyor maalesef. Maddi anlaşması olmayan doktorlar genelde bildiğimiz vazelin ve badem yağını öneriyor ve nice pahalı kremden daha iyi geliyor. Önemli olan cildin sürekli nemli olması ve kaşımamak
Kızlar, benim bebeğim her ultrasona girdiğimde oynamıyor görüyorum. çok üzülüyorum bu duruma. acaba sağlığında mı sorun var diyorum. çünkü oğlumdayken doktorumuz "bebeğin çok hareketli, hareketli bebekler sağlıklı olur." demişti. ne kadar doğru bir tespit bilemiyorum ama. dün gittiğimde kafasının üzerine secde etmiş öylece duruyordu. kıpırdamadı bile. bu durumla ilgili yorumunuzu merak ediyorum.
aynen devlettı.sen sanslıısn ıkılı ııcn tarıhte verdıler sana bana vermedıler.yarın bıgun gıdıp ozelde yaptrıcam cıvarımdakı ozeller ya telefonda fıyat vermedı veerenlerde 250 tl dedı.bana en yakın bır ozel hastane var orası 80 +37 lıra dedı sanırım gıdıp orda yaptırıcam..fıyat duusk oluncada ınsan supelenıyor nebılıyım yaaa.ınş.hızmet aynıdır
Ne güzel ya millet yavaş yavaş cinsiyetleri öğrenmeye başlamış:) Herkes için hayırlı ve sağlık bebekler nasip etsin Allah'ım.. bende heyecanla bekliyorum o haftaları. Ayrıca nemlendiricilere ne zaman başlamak gerekir acaba? Karın biraz büyümeye başlayınca mı yada bu haftalarda kullanmalı mı
canım önemli olan doktorun sana ne söylediği olumsuz bir durum olsaydı muhakkak söylerdi sağlıklı odğu için bişey söylememiştir böyle şeylere çok takılıp evham yapma önemli olan bebeğin gelişim nasıl büyümüş mü boyu uzamışmı ona bak benceKızlar, benim bebeğim her ultrasona girdiğimde oynamıyor görüyorum. çok üzülüyorum bu duruma. acaba sağlığında mı sorun var diyorum. çünkü oğlumdayken doktorumuz "bebeğin çok hareketli, hareketli bebekler sağlıklı olur." demişti. ne kadar doğru bir tespit bilemiyorum ama. dün gittiğimde kafasının üzerine secde etmiş öylece duruyordu. kıpırdamadı bile. bu durumla ilgili yorumunuzu merak ediyorum.
Bnmde bitanesi hiç durmuyo oburude her seferinde aynı pozisyonda ağzını faln açıp kapatiyo biraz o kadar dr ikiside sağlıklı diyor ama bilemiyorumKızlar, benim bebeğim her ultrasona girdiğimde oynamıyor görüyorum. çok üzülüyorum bu duruma. acaba sağlığında mı sorun var diyorum. çünkü oğlumdayken doktorumuz "bebeğin çok hareketli, hareketli bebekler sağlıklı olur." demişti. ne kadar doğru bir tespit bilemiyorum ama. dün gittiğimde kafasının üzerine secde etmiş öylece duruyordu. kıpırdamadı bile. bu durumla ilgili yorumunuzu merak ediyorum.
canım sen ne kadar erken öğrenmişsin ben 12+6 da gittim bana kız gibi dedi ama bazen erkekte testisler geç aşağı indiği için biz onu 16. haftaya kadar kız görüyoruz dedi %60 verdi bana:)Benimki de yuzde 80 kiz canim bakalim bu cumartesi ikili testte tam belli olur heraldeee
çok teşekkür ederim. benimde bu hafta bitiminde başlar o zaman, aktar olayını araştırayım biraz. sadece karın bölgesine mi sürülmeli benim göğüslerimde acıyor uçları. Muayeneye gittiğimizde eşimde bende bebişi görünce unutuyoruz gerisini sormayı :)) not alıcam bundan sonra tüm soracaklarımı...Benım doktorum 12. haftanın sonunda başlattı canım Gercı ben daha onceden gunde bı bebe yağına baslamıstım Bu arada doktorum krem vermedı onun yerıne aktarda kayısı yağı, susam yağı ve badem yagı karısımı yaptır kullan dedı.
ben hamıle klmadan oncede kaldıktan sonrada hep oğlumun oldugunu gordum ..12+4 gunluk doktor tahmın bıle etmedı ne guzel bır cogunuz tahmın bıle olsa ogrendı az once resmını koydum burdanda kımse tahmın etmedı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?