2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
daha varmış canım senin ama 2. olduğu için 12, 13. haftalarda görebilirmiş belki dorktor.

Ailemde ve iş yerinde hatta arkadaşlarımın hep içine erkek doğuyor :) ben henüz bir şey hissetmiyorum ama 1 kere rüyamda gördüm bakalım Rabbim hangisini nasip etmiş. Sağlıklı olsunlar da gerisi teferruat gerçekten hepimiz için

Merhaba anneler :)
artık bir bir cinsiyetler belli oluyor herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum.
Bende bugün ikili test için gittim ense kalınlığı ve burun kemiği gayet iyi dedi , kan testi sonuçları için çarşamba günü tekrar çağırdı. Ve cinsiyet kesinleşti doğru tahmin kızmış :))

Yağlara kremlere bende başladım hangisi iyi gelir diye bilemedigimden kakao ve badem yağı karışımı yaptım bir gün onu sürüyorum ,bir gün mustela çatlak onleyici kremi sürüyorum arada bebe yağı :)) artık birinden biri ise yarar umarım. )

suratsız doktor da hıc cekılmıyo Gıtme zaten boswer Devlet hastanesı mıydı cnm?
aynen devlettı.sen sanslıısn ıkılı ııcn tarıhte verdıler sana bana vermedıler.yarın bıgun gıdıp ozelde yaptrıcam cıvarımdakı ozeller ya telefonda fıyat vermedı veerenlerde 250 tl dedı.bana en yakın bır ozel hastane var orası 80 +37 lıra dedı sanırım gıdıp orda yaptırıcam..fıyat duusk oluncada ınsan supelenıyor nebılıyım yaaa.ınş.hızmet aynıdır

ben hamıle klmadan oncede kaldıktan sonrada hep oğlumun oldugunu gordum ..12+4 gunluk doktor tahmın bıle etmedı ne guzel bır cogunuz tahmın bıle olsa ogrendı az once resmını koydum burdanda kımse tahmın etmedı..

hayırlı ugurlu olsun canım benım darısı basıma kac haftalıksın suan ..

Kızlar birde çatlak için lierac diye bi krem önerdi göğsün kahve rengi kısmında bepanthol krem verdi başka kullananlar var mi

Canım kızımda bende lierac aldım ve pahalı bir krem ama maalesef yine deli gibi çatladım.İç karın dar ve deri çatlamaya müsaitse ne yaparsan yap çatlıyor maalesef. Maddi anlaşması olmayan doktorlar genelde bildiğimiz vazelin ve badem yağını öneriyor ve nice pahalı kremden daha iyi geliyor. Önemli olan cildin sürekli nemli olması ve kaşımamak

ya aynen öyle kaşıyınca daha çok oluyormuş şükür benim kaşıntılarım geçti

Canım üzülme bence doktorunun söylediği çok doğru bir bakış açısı değil. Biz uyuduğumuz zamanlarda bile bebeklerimiz uyanık oluyor ve enerji harcıyor dolayısıyla sen ultrasona girdiğinde uyuyor olabilir. Bazı bebekler ne kadar uğraşsanda uyanmıyorlar. İstersen bir dahakine tatlı bir şeyler yiyip ondan sonra gir ultrasona. Sende benim gibi tecrübelisin aslında ama doktorların dediği en ufak bir şey yanıltıyor insanı. Benim kızımda küçükken hareketli değildi 20 haftadan sonra maşallah içimde at koşturmaya başladı içini ferah tut lütfen

Canım ense ve burunda sorun cıkmadıkca, alınan kan ve kan değerlerı ıle yapılan hesaplamalar standart zaten. Onda bı hata yapacaklarını sanmam Asıl becerı burnu ve enseyı ıyı olcebılmekte.

Ne güzel ya millet yavaş yavaş cinsiyetleri öğrenmeye başlamış:) Herkes için hayırlı ve sağlık bebekler nasip etsin Allah'ım.. bende heyecanla bekliyorum o haftaları. Ayrıca nemlendiricilere ne zaman başlamak gerekir acaba? Karın biraz büyümeye başlayınca mı yada bu haftalarda kullanmalı mı

Benım doktorum 12. haftanın sonunda başlattı canım Gercı ben daha onceden gunde bı bebe yağına baslamıstım Bu arada doktorum krem vermedı onun yerıne aktarda kayısı yağı, susam yağı ve badem yagı karısımı yaptır kullan dedı.

canım önemli olan doktorun sana ne söylediği olumsuz bir durum olsaydı muhakkak söylerdi sağlıklı odğu için bişey söylememiştir böyle şeylere çok takılıp evham yapma önemli olan bebeğin gelişim nasıl büyümüş mü boyu uzamışmı ona bak bence

Bnmde bitanesi hiç durmuyo oburude her seferinde aynı pozisyonda ağzını faln açıp kapatiyo biraz o kadar dr ikiside sağlıklı diyor ama bilemiyorum

Benimki de yuzde 80 kiz canim bakalim bu cumartesi ikili testte tam belli olur heraldeee
canım sen ne kadar erken öğrenmişsin ben 12+6 da gittim bana kız gibi dedi ama bazen erkekte testisler geç aşağı indiği için biz onu 16. haftaya kadar kız görüyoruz dedi %60 verdi bana:)

çok teşekkür ederim. benimde bu hafta bitiminde başlar o zaman, aktar olayını araştırayım biraz. sadece karın bölgesine mi sürülmeli benim göğüslerimde acıyor uçları. Muayeneye gittiğimizde eşimde bende bebişi görünce unutuyoruz gerisini sormayı :)) not alıcam bundan sonra tüm soracaklarımı...

Bence bu kadar cinsiyeti kafana takma, Rabbim daha babada spremken beliliyor cinsiyeti biliyorsun o yüzden sağlıklı olsun diye dua et.Kendini bu kadar strese sokarsan bebeğinde hisseder. Daha erken zaten 14-15 haftada sen istemesende doktor söyleyecek. Ayrıca İkinci düzey ultrasona girmeden hazırlık yapmakta pek doğru değil ben yaşadım oradan biliyorum. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…