hayırlı ugurlu olsun canım benım darısı basıma kac haftalıksın suan ..
çok teşekkür ederim. benimde bu hafta bitiminde başlar o zaman, aktar olayını araştırayım biraz. sadece karın bölgesine mi sürülmeli benim göğüslerimde acıyor uçları. Muayeneye gittiğimizde eşimde bende bebişi görünce unutuyoruz gerisini sormayı :)) not alıcam bundan sonra tüm soracaklarımı...
Walla ben doktoruma sormadım ama çatlak sadece karın bölgesınde olmuyo, meme uçlarında, kalça ve baldırlarda da olabılıyor O yüzden memelerden başlayarak (uçları da dahil) üst bacağımın yarı boyuna kadar sürüyorum ben.
Kızlar, benim bebeğim her ultrasona girdiğimde oynamıyor görüyorum. çok üzülüyorum bu duruma. acaba sağlığında mı sorun var diyorum. çünkü oğlumdayken doktorumuz "bebeğin çok hareketli, hareketli bebekler sağlıklı olur." demişti. ne kadar doğru bir tespit bilemiyorum ama. dün gittiğimde kafasının üzerine secde etmiş öylece duruyordu. kıpırdamadı bile. bu durumla ilgili yorumunuzu merak ediyorum.
dogru haklıısn.gıdıcem mecbur ınş.pişman olmam..zaten sabıt bır doktorumda yok ınş.memnun kalırsam bakarsın devamlı doktorum olur.Canım ense ve burunda sorun cıkmadıkca, alınan kan ve kan değerlerı ıle yapılan hesaplamalar standart zaten. Onda bı hata yapacaklarını sanmam Asıl becerı burnu ve enseyı ıyı olcebılmekte.
Bende olmuştum bana fitil verdi ben kullandim iyi geldi sende kullan cekinmeKızlar dün muayeneye gittik vajinal akıntım çoktu doktorum mantar oluşmuş dedi. ama normal hamilelikte olurmuş fitil verdi onun için. Kullanmaya da çekiniyorum. benzer durum yaşayanınız var mı=?
amın ınş..ya bılıyormusun hıc merak etmıyordum hatta 9aya kadar hıc baktırmııym dıyordum ama.burda ogrenen arkadasların heyecanı.aılelerın hazırlık yapıcaz hadı hadı dıye ısrarı benı bu hale geıtrdı.tek dusuncem saglıklı dogmasıBence bu kadar cinsiyeti kafana takma, Rabbim daha babada spremken beliliyor cinsiyeti biliyorsun o yüzden sağlıklı olsun diye dua et.Kendini bu kadar strese sokarsan bebeğinde hisseder. Daha erken zaten 14-15 haftada sen istemesende doktor söyleyecek. Ayrıca İkinci düzey ultrasona girmeden hazırlık yapmakta pek doğru değil ben yaşadım oradan biliyorum. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza nasip etsin
allah analı babalı buyutsun ınş..Teşekkür ederim canım amin :) 13 hafta 2 günlük şu an
amın ınş..ya bılıyormusun hıc merak etmıyordum hatta 9aya kadar hıc baktırmııym dıyordum ama.burda ogrenen arkadasların heyecanı.aılelerın hazırlık yapıcaz hadı hadı dıye ısrarı benı bu hale geıtrdı.tek dusuncem saglıklı dogması
Aynen öyle saydığın her yerimde çatlağım var kızım sağolsun :) Bir de ben aman nasılsa çatladım kaşımaktan ne olacak diyip hatır hutur kaşıdığım için daha çok oldu :) Şimdiki hamileliğimde daha nerem çatlayacak bilemedim :))))
Benım de karnım bacaklarım falan degıl göğüslerım asırı kasınıyo, eskıden hıc kasınmazdı, sence çatlak olacağına mı bi işaret bu?
Dr a solicem gidince kapsül çok kötü kokuo bana eşim de at ağzına at ağzına sanki karşısında hayvan var sinir oluyorum yaaaa
dogru haklıısn.gıdıcem mecbur ınş.pişman olmam..zaten sabıt bır doktorumda yok ınş.memnun kalırsam bakarsın devamlı doktorum olur.
kizlar genetiginiz catlaksa catlayacaksiniz aci ama gercekarkadasmin eşi eczaci, hatununa en iyi kremleri getirmis kullanmis ama catlamis yine anneciki gibi... Ben su an arti bisi kullanmiyorum...gunluk balli sutlu body losyonum disinda...onu da zaten kullaniodum... almiycam da bisi... Anneme, ananeme hatta babanneme guveniyorum
Olabilir tabiki sen çok kaşımamaya dikkat et aşırı olursa avuç içlerinle ovala ve sürekli nemli tut umarım çatlamazsın
Ben jhonsonn aloe vera olanını kullanıyorum canımCnmm hangisini kullanıyosun çeşit çeşit de ben de almak istiyorum cildim kuru ztn nemlendirmek lazım
Gözün aydın canım, darısı bizlere inşallahMerhaba anneler :)
artık bir bir cinsiyetler belli oluyor herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum.
Bende bugün ikili test için gittim ense kalınlığı ve burun kemiği gayet iyi dedi , kan testi sonuçları için çarşamba günü tekrar çağırdı. Ve cinsiyet kesinleşti doğru tahmin kızmış :))
Yağlara kremlere bende başladım hangisi iyi gelir diye bilemedigimden kakao ve badem yağı karışımı yaptım bir gün onu sürüyorum ,bir gün mustela çatlak onleyici kremi sürüyorum arada bebe yağı :)) artık birinden biri ise yarar umarım. )
Bana kemik kafa yapisindan daha 10.haftada tahmin ettgini soylemisti ama ne oldugunu soylememisti canim. Ama gecen gun yuzde 80 kiz dedi ama belli olmaz tabi ikili testte tam net goruruz dedi. Bakalim hayirlisi olur insallahh hepimiz icincanım sen ne kadar erken öğrenmişsin ben 12+6 da gittim bana kız gibi dedi ama bazen erkekte testisler geç aşağı indiği için biz onu 16. haftaya kadar kız görüyoruz dedi %60 verdi bana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?