2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Walla ben doktoruma sormadım ama çatlak sadece karın bölgesınde olmuyo, meme uçlarında, kalça ve baldırlarda da olabılıyor O yüzden memelerden başlayarak (uçları da dahil) üst bacağımın yarı boyuna kadar sürüyorum ben.

Aynen öyle saydığın her yerimde çatlağım var kızım sağolsun :) Bir de ben aman nasılsa çatladım kaşımaktan ne olacak diyip hatır hutur kaşıdığım için daha çok oldu :) Şimdiki hamileliğimde daha nerem çatlayacak bilemedim :))))

Dr a solicem gidince kapsül çok kötü kokuo bana eşim de at ağzına at ağzına sanki karşısında hayvan var sinir oluyorum yaaaa

Kızlar dün muayeneye gittik vajinal akıntım çoktu doktorum mantar oluşmuş dedi. ama normal hamilelikte olurmuş fitil verdi onun için. Kullanmaya da çekiniyorum. benzer durum yaşayanınız var mı=?

ben de gecen hafta ultrasona girdigimde bebis hic hareket etmemisti doktorum hic kotu bisi soylemedi... hatta kipirdayan bebkler bizi cok zorluyor duzgun olcu alamiyoruz da dedi... Ben aklima hic kotu bisi getirmemistim... bi sonraki ultrasonda uyanik hallerine denk gelip, goruruz artik insallah kipirdadigini

Canım ense ve burunda sorun cıkmadıkca, alınan kan ve kan değerlerı ıle yapılan hesaplamalar standart zaten. Onda bı hata yapacaklarını sanmam Asıl becerı burnu ve enseyı ıyı olcebılmekte.
dogru haklıısn.gıdıcem mecbur ınş.pişman olmam..zaten sabıt bır doktorumda yok ınş.memnun kalırsam bakarsın devamlı doktorum olur.

Kızlar dün muayeneye gittik vajinal akıntım çoktu doktorum mantar oluşmuş dedi. ama normal hamilelikte olurmuş fitil verdi onun için. Kullanmaya da çekiniyorum. benzer durum yaşayanınız var mı=?
Bende olmuştum bana fitil verdi ben kullandim iyi geldi sende kullan cekinme

amın ınş..ya bılıyormusun hıc merak etmıyordum hatta 9aya kadar hıc baktırmııym dıyordum ama.burda ogrenen arkadasların heyecanı.aılelerın hazırlık yapıcaz hadı hadı dıye ısrarı benı bu hale geıtrdı.tek dusuncem saglıklı dogması

Anlıyorum tabiki seni hepimizin heyecanları var, ilk hamile olduğunu öğrendiğinde her şey 2 katı heyecan ve endişe ile oluyor. Ayrıca ailelerin hazırlık yapması için cinsiyet öğrenmesine gerek yok. Çok almak veya yapmak istiyorlarsa orta renklerle yapsınlar. Çok kişi var aylarca erkek diyip kız çıkan :) Birde o açıdan düşünsünler her şey mavi olup sonradan sıkıntı olacağına vs vs. Sen takma böyle şeyleri kafaya hamileliğin her evresi stresli sen farklı şeyler düşünüp bebeğinle mutlu ol yoksa geçmiyor zaman

Benım de karnım bacaklarım falan degıl göğüslerım asırı kasınıyo, eskıden hıc kasınmazdı, sence çatlak olacağına mı bi işaret bu?

kizlar genetiginiz catlaksa catlayacaksiniz aci ama gercek arkadasmin eşi eczaci, hatununa en iyi kremleri getirmis kullanmis ama catlamis yine anneciki gibi... Ben su an arti bisi kullanmiyorum...gunluk balli sutlu body losyonum disinda...onu da zaten kullaniodum... almiycam da bisi... Anneme, ananeme hatta babanneme guveniyorum

Dr a solicem gidince kapsül çok kötü kokuo bana eşim de at ağzına at ağzına sanki karşısında hayvan var sinir oluyorum yaaaa

Bi de benım eşimin "psikoljiktir bence sebebi" açıklaması var beni aşırı sınır edıyo Nerem ağrısa hemen "psikolojıktir o psikolojik" Üniversitede bı tane secmelı psıkolojı dersı aldı başıma psıkolog kesıldı :)) (bu arada unıv.de ınsaat muh okuduk psıkolojı ne alaka dı mı :)

Benım annem bembeyaz 4 doğum yapmıs catlağı yok, ablamda benm gıbı baya esmer onda da catlak olmadı Ama ben yıne de korkuyorum

Olabilir tabiki sen çok kaşımamaya dikkat et aşırı olursa avuç içlerinle ovala ve sürekli nemli tut umarım çatlamazsın

İnş canım ya, doğum moğum değıl de en buyuk korkum çatlak Teşekkürler kaşımıyım hafıfce ovayım dedıgın gıbı, sağolasın cnm

Cnmm hangisini kullanıyosun çeşit çeşit de ben de almak istiyorum cildim kuru ztn nemlendirmek lazım
Ben jhonsonn aloe vera olanını kullanıyorum canım
Gözün aydın canım, darısı bizlere inşallah

canım sen ne kadar erken öğrenmişsin ben 12+6 da gittim bana kız gibi dedi ama bazen erkekte testisler geç aşağı indiği için biz onu 16. haftaya kadar kız görüyoruz dedi %60 verdi bana:)
Bana kemik kafa yapisindan daha 10.haftada tahmin ettgini soylemisti ama ne oldugunu soylememisti canim. Ama gecen gun yuzde 80 kiz dedi ama belli olmaz tabi ikili testte tam net goruruz dedi. Bakalim hayirlisi olur insallahh hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…