2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Valla canım nasıl oluyor bilemiyorum ama genetiğim annemle değilde ananemle aynı bazen şüphe ediyorum onun kızımıyım diye :) Bütün hastalıklarım ve vücut yağım ona benziyor. Annemin iç karnı genişmiş 1 tane bile çatlağı yok anneannemin harita gibi karnı. Maalesef benimde öyle oldu o yüzden ne yaptıysam işe yaramadı maalesef

İnş canım ya, doğum moğum değıl de en buyuk korkum çatlak Teşekkürler kaşımıyım hafıfce ovayım dedıgın gıbı, sağolasın cnm

Canım bence çatlak çok kötü bir şey gibi gözüksede her gördüğünde geçirdiğin hamilelik sürecini ve yavrunu hatırlatıro. Rabbimin bir mucizesi. Bazen eşime takılırım sen beni bırakırsan beni bu vücutla kimse almaz diye :)

Canım benimde öyleydi hiç hareket etmiyodu. En son kontrole gittiğimde çikolata yedim ultrasona girince yine hareketsiz gördüm. Doktora sordum neden hareket etmiyo dedim. Uyuyor şimdi dedi. Hadi uyandıralımda annesi hareketlerini görsün dedi. Öksür dedi arka arkaya. Öksürdüm sonra karnıma dokundu bişeyler yaptı doktor. Sonra fıldır fıldır dönmeye başladı yavrum..

Yani endişe etme canım uyku zamanına denk geliyordur kontrol saati.

benim randevum 17 sine erken belli olacaksa erkenden gideyim çatlıycammm

Çatlak konusu arkadaşlar annem 2 abla harita gibiler hatta büyük ablamin koltuk altı bile catlasin aşırı kilodan. 2. Bebeğimi bekliyorum kızimda 3 aydan itibaren lierac ve vazelin kullandım sadece arka bazen kismimda 2 çizgi var minik. Yani ben genetige pek inanmıyorum kendimden ornekle

Tamam bebekler mucize ve çok güzeller cok tatlılar ama çatlak olmasa süper olur :)

Kizlar tecrübelir bir anne olarak söylüyorum kollafiniz dahi kaşınırsa çatlayacağına işarettir o yüzden etli olan her yere yağ veya krem sürün sadece göbek değil.

Nub tan anlayan arkadaşlar eğer fotoğrafta belliyse benim meleğimide yorum yapabilir mi?

Eklentiler

• image.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 94
Merhaba güzel annelerrrrr çatlak mevzusu önemli yanlız bebek yağları tüğlenme yapıyor bilgiliniz olsun en iyisi aktardan yapılan yağlar ibrahim saraçoğlu oyle soyledi kakao badem kayısı vs yağı cok faydalıymış

Sağol canım :)
bak genelde bunu kullanan herkes memnun birde mustelanın kini bugun alıp kullanmaya başlayacağım bende.internette gördüm kıpkırmızıydı kadının karnı oyle olsun istemeyiz

Eklentiler

• bepanthol-catlak-kremi.webp
    11 KB · Görüntüleme: 102
bak genelde bunu kullanan herkes memnun birde mustelanın kini bugun alıp kullanmaya başlayacağım bende.internette gördüm kıpkırmızıydı kadının karnı oyle olsun istemeyiz

Bu genel olarak gobek, göğüs, kalca her yere kullanılıyor mu sadecede göğüs mü? Sankı bı arkadas sadece göğüs için kullanıyorum demıstı burda?

Ben bebeyağı kullanıyorsum ancak bir kaç gün önce hakiki zeytinyağının nemli bıraktığı gibi kalıcı nem yaptığını duydum onu kullanıyorum ne varsa doğal üründe var hakik zeytinyağı olmalı yalnız

benımde evımde var yemeklere kullanamıyordum agır dıye krem nıyetıne bende sureyım dusundum ama yaglı yaglı nasıl oturup kalkıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…