- 30 Ocak 2010
- 959
- 681
- 103
kizlar genetiginiz catlaksa catlayacaksiniz aci ama gercekarkadasmin eşi eczaci, hatununa en iyi kremleri getirmis kullanmis ama catlamis yine anneciki gibi... Ben su an arti bisi kullanmiyorum...gunluk balli sutlu body losyonum disinda...onu da zaten kullaniodum... almiycam da bisi... Anneme, ananeme hatta babanneme guveniyorum
İnş canım ya, doğum moğum değıl de en buyuk korkum çatlakTeşekkürler kaşımıyım hafıfce ovayım dedıgın gıbı, sağolasın cnm
Sağol cnmm ben de alayım bebek yağı alcaktım da karar veremedim hangisi olsun diye iyi olduben bunu kulanıyorum Johnsons Baby Nemlendirici Yağ 300Ml. bebek cildi için nemlendirici olanından benim çok kaşıntım vardı bunu kullanınca kesildi
Kızlar, benim bebeğim her ultrasona girdiğimde oynamıyor görüyorum. çok üzülüyorum bu duruma. acaba sağlığında mı sorun var diyorum. çünkü oğlumdayken doktorumuz "bebeğin çok hareketli, hareketli bebekler sağlıklı olur." demişti. ne kadar doğru bir tespit bilemiyorum ama. dün gittiğimde kafasının üzerine secde etmiş öylece duruyordu. kıpırdamadı bile. bu durumla ilgili yorumunuzu merak ediyorum.
Bahcemizden böğürtlenler:)başka şeylerde varda caniniz cekmesin diye koymuyorum.Nede olsa böğürtlen henüz olmamis:)Eki Görüntüle 1549612
Dogayi ve dogali çok seviyorum sizinlede paylaşmak istedim.
Canım bence çatlak çok kötü bir şey gibi gözüksede her gördüğünde geçirdiğin hamilelik sürecini ve yavrunu hatırlatıro. Rabbimin bir mucizesi. Bazen eşime takılırım sen beni bırakırsan beni bu vücutla kimse almaz diye :)
Oynuyor mu o bebişNub tan anlayan arkadaşlar eğer fotoğrafta belliyse benim meleğimide yorum yapabilir mi?
Merhaba güzel annelerrrrrçatlak mevzusu önemli yanlız bebek yağları tüğlenme yapıyor bilgiliniz olsun en iyisi aktardan yapılan yağlar ibrahim saraçoğlu oyle soyledi kakao badem kayısı vs yağı cok faydalıymış
bak genelde bunu kullanan herkes memnun birde mustelanın kini bugun alıp kullanmaya başlayacağım bende.internette gördüm kıpkırmızıydı kadının karnı oyle olsun istemeyizSağol canım :)
bak genelde bunu kullanan herkes memnun birde mustelanın kini bugun alıp kullanmaya başlayacağım bende.internette gördüm kıpkırmızıydı kadının karnı oyle olsun istemeyiz
yok canım komple kullanılıyorBu genel olarak gobek, göğüs, kalca her yere kullanılıyor mu sadecede göğüs mü? Sankı bı arkadas sadece göğüs için kullanıyorum demıstı burda?
yok canım komple kullanılıyor
benımde evımde var yemeklere kullanamıyordum agır dıye krem nıyetıne bende sureyım dusundum ama yaglı yaglı nasıl oturup kalkıcamBen bebeyağı kullanıyorsum ancak bir kaç gün önce hakiki zeytinyağının nemli bıraktığı gibi kalıcı nem yaptığını duydum onu kullanıyorum ne varsa doğal üründe var hakik zeytinyağı olmalı yalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?