2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Benım ewde var, balıkesırden getırttım, aktardan aldıgım yağ karısımına onu da ekleyeyım :)

Sorma canm ya ev cig koftesi benide mafetti tövbe yemem bir daha baharatlar acaip gaz yapio doguma giden kadinlar gibi evde gaz sancisindan inledim bacaklarimi kendime cekip yattm faydasi oldu gaz cikarmama.Çorba poaca tarzi seyler yiyebiliorum.Bu arada adaşız galiba bende Meltem :))

bende de var o durum çok hafif yemeye çalışıyorum yoksa uyutmuyor

[QUO post: 41270160, member: 301892"]Dün aynısını yeşil yeşil bi dal arkadaşım göndermişti. Durdukça olgunlaşır mı acaba?[/QUOTE]
Yok sanmiyorum
Dün aynısını yeşil yeşil bi dal arkadaşım göndermişti. Durdukça olgunlaşır mı acaba?
Yok canim sanmiyorum

Evet meltem benım de :) Cidden ben de korkumdan artık aksamları bısı yıyemez oldum. Çorba yiyorum, bı ıkı saat sonra bi porsiyon meyve, uyurken de süt. Aslında bu kadarı da yetıyo zaten. Akşamları mıdeyı de yormuyo, gece rahat uyuyoruz tabı :) Bu arada benm mıde gazıma yürüyüş baya iyi geliyo :)

arkadaşlar ne zmn başlamak gerekiyor bebe yağı kullanmaya

Kızlarr benimde Allah kısmet ederse inş. % 80 Erkek dedi...:)Allahım saglıcakla yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin...Şuan tam 13+1 iz:)

rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bende 12+6 oluyorum haftaya cuma inşallah söyler bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…