- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Ben bebeyağı kullanıyorsum ancak bir kaç gün önce hakiki zeytinyağının nemli bıraktığı gibi kalıcı nem yaptığını duydum onu kullanıyorum ne varsa doğal üründe var hakik zeytinyağı olmalı yalnız
Sorma canm ya ev cig koftesi benide mafetti tövbe yemem bir daha baharatlar acaip gaz yapio doguma giden kadinlar gibi evde gaz sancisindan inledim bacaklarimi kendime cekip yattm faydasi oldu gaz cikarmama.Çorba poaca tarzi seyler yiyebiliorum.Bu arada adaşız galiba bende Meltem :))Benım de aynısı oluyo canım Yediklerim mide ağrısı olarak dönüyo Özellikle çiğköfte (etsiz kendim yapıyorum tabi ki), kısır gibi bulgurlu şeyler hiç yaramıyoAkşamları sadece çorba ile geçiştiriyorum ben de artık
66 tl ymis fiyatıTamam canım sağol Fiyatı çok abartı değilse bundan da alayım bı tane :)
bende de var o durum çok hafif yemeye çalışıyorum yoksa uyutmuyorSorma canm ya ev cig koftesi benide mafetti tövbe yemem bir daha baharatlar acaip gaz yapio doguma giden kadinlar gibi evde gaz sancisindan inledim bacaklarimi kendime cekip yattm faydasi oldu gaz cikarmama.Çorba poaca tarzi seyler yiyebiliorum.Bu arada adaşız galiba bende Meltem :))
Yok canim sanmiyorumDün aynısını yeşil yeşil bi dal arkadaşım göndermişti. Durdukça olgunlaşır mı acaba?
Sorma canm ya ev cig koftesi benide mafetti tövbe yemem bir daha baharatlar acaip gaz yapio doguma giden kadinlar gibi evde gaz sancisindan inledim bacaklarimi kendime cekip yattm faydasi oldu gaz cikarmama.Çorba poaca tarzi seyler yiyebiliorum.Bu arada adaşız galiba bende Meltem :))
66 tl ymis fiyatı
Şimdiden başlayın...Duştan duşa kullanıyorum ben..arkadaşlar ne zmn başlamak gerekiyor bebe yağı kullanmaya
Ayyy benim şimdiden kaşınmay başladı...Demekki çok çatlıcamKizlar tecrübelir bir anne olarak söylüyorum kollafiniz dahi kaşınırsa çatlayacağına işarettir o yüzden etli olan her yere yağ veya krem sürün sadece göbek değil.
Şimdiden başlayın...Duştan duşa kullanıyorum ben..
Kızlarr benimde Allah kısmet ederse inş. % 80 Erkek dedi...:)Allahım saglıcakla yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin...Şuan tam 13+1 iz:)
aynen ya lutfen varsa foto bızede gosterın:)cinsiyet öğrenen hamişler görüntü paylaşabilir mi?
telefonuna program indir hatırlatsın ben öyle yapıyorum tabi her uyardığında içemiyorum ama yine eski halimden iyi en azından ne kadar su içtiğimi görüyorumarkadaslar su ne kadar ıcıyorsunuz ya ben hıc ıcemıorum napacam bılmıorum
teşekkürler..Bir de kalçadan doğru kilo alan varmı yani beli genişleyen..Erken mi daha
Benım belım genısledı malesefZaten normalde de kılo alınca ılk belım ve gobeğımden alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?