neden paylaşmıyorsunuz?Kızlar ben cinsiyeti ogrendim bu sefer doktor kesin dedi
oylemı evet aslında bunu yapabılırım cok tsk ederım ya:) bıde benım kalcalarm acayıp genısledı yaa ust kısmım hc yok kalcalrm baya baya cıktı ne yapmalıyım sızcetelefonuna program indir hatırlatsın ben öyle yapıyorum tabi her uyardığında içemiyorum ama yine eski halimden iyi en azından ne kadar su içtiğimi görüyorum
Bilmem yazmayı unuttum cinsiyet: kızneden paylaşmıyorsunuz?
hayırlı saglıklı olsun canımbebişimmm bende pipi görme ümidiyle gittim bişicikler göremedim muhtemelen kız dedi
kalçalarımız doğuma hazırlanmak için genişliyor, çatımız genişliyormuş.. takmayın bence ama kendini iyi hissedenler yürüyüş yapsın bence ben hep niyetleniyorum yerimden bile kalkamıyorum
oldu canım gordum pıpısınıde yumurtalarının kesesınıde doktorda dedı benım mınıcık etek her tırnakta renklı ojeler hayalı yıne suya dustuAaaa belli oldu mu 3. oğlan geliyo Ayh maşallah annesi bu ne istikrar
olsun hayırlısı böyleymiş belki 4 lemen gerekiyodur :)oldu canım gordum pıpısınıde yumurtalarının kesesınıde doktorda dedı benım mınıcık etek her tırnakta renklı ojeler hayalı yıne suya dustu
öğrendım canım pipiliymişÖğrenebildin mi elif cinsiyetini
ben zorlada olsa 10 bardagı buluyor cok sukur.arkadaslar su ne kadar ıcıyorsunuz ya ben hıc ıcemıorum napacam bılmıorum
hayırlısı Allahtan rabbım bunlara saglık uzun omur versın sonrada ısteyenlere versın daha ıstememolsun hayırlısı böyleymiş belki 4 lemen gerekiyodur :)
amin canım cumlemızınkını ınsallahMaşlh cnm Allah sana bağışlasın
Allah gonlunun ıstedıgını versın canımbenimde persembe günü randevum var 13+0 oluyorum inşallah cinsiyetini öğrenebilirim ama nedense su son zamanlar kız gecmeye basladı içimden :)
neden zararrlı olduğunu söylediler mi peki? hamilelere yürüyüş hep tavsiye edilir çünkiyürüyüş zararlı dediler bana ben he r gün sabah akşam iş çıkışı eve kadar yürüyorum 30 dk mesafede ev
neden zararrlı olduğunu söylediler mi peki? hamilelere yürüyüş hep tavsiye edilir çünki
kalçalarımız doğuma hazırlanmak için genişliyor, çatımız genişliyormuş.. takmayın bence ama kendini iyi hissedenler yürüyüş yapsın bence ben hep niyetleniyorum yerimden bile kalkamıyorum
oldu canım gordum pıpısınıde yumurtalarının kesesınıde doktorda dedı benım mınıcık etek her tırnakta renklı ojeler hayalı yıne suya dustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?