2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hamile kıyafeti giymeye başladınız mı kızlar

telefonuna program indir hatırlatsın ben öyle yapıyorum tabi her uyardığında içemiyorum ama yine eski halimden iyi en azından ne kadar su içtiğimi görüyorum
oylemı evet aslında bunu yapabılırım cok tsk ederım ya:) bıde benım kalcalarm acayıp genısledı yaa ust kısmım hc yok kalcalrm baya baya cıktı ne yapmalıyım sızce

kalçalarımız doğuma hazırlanmak için genişliyor, çatımız genişliyormuş.. takmayın bence ama kendini iyi hissedenler yürüyüş yapsın bence ben hep niyetleniyorum yerimden bile kalkamıyorum

kalçalarımız doğuma hazırlanmak için genişliyor, çatımız genişliyormuş.. takmayın bence ama kendini iyi hissedenler yürüyüş yapsın bence ben hep niyetleniyorum yerimden bile kalkamıyorum

yürüyüş zararlı dediler bana ben he r gün sabah akşam iş çıkışı eve kadar yürüyorum 30 dk mesafede ev

Benım doktorum sabah yarım saat aksam yarım saaate ızın verdı "Bi kerede 1 sa yuruyeyım" dedım "Olmaz" dedı :) Ki ben hamıle kalmadan once kas yapmak ıcın ağırlık calısıyodum, agır antrenman yapıyodum bildiği halde sadece yarım saat yuruyus werdı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…