2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ilk zamanlar olduğu için düşük olabilir vs dediler.
iyi de o zamanlar geçmedi mi ilk 2 - 3 ay o risk 11 haftaya gelmişssin artık kendini zorlamadan yürümekte bişey yok bence benim ilk hamileliğimde düşük oldu ev hanımıyım çok gezdiğimde yok herşey olacağına varıyor zaten kötüyü düşünüp çağırmayın )

Nub tan anlayan arkadaşlar eğer fotoğrafta belliyse benim meleğimide yorum yapabilir mi?
Ayakta gibi ya maşallah kocaman olmuş ben de yarını bekliyorum sabırsızlıkla :)

teşekkürler..Bir de kalçadan doğru kilo alan varmı yani beli genişleyen..Erken mi daha
Cnm ben kalçadan aldım biraz ama göbek çok az çıktı yoksa sende mi aldın kalçadan aynı mı gidiyoruz mide yanması popo fln Normalde de ilk üsttrn alırdım kilo hamilelikte ters oldu

kalcadan alıyosan kız olcak

yani bende onu diyorum ne kadar sporcuda olsan şimdi hamilesin kasmadan yapmak faydalı bence benim gibi oturup kalmayın dana gibi oldum ben selülitler aldı başını gidiyor ((

ben ilk andan beri yürüdüğüm için..agaca çıkıp meyve bile topladım.. 3 tane şehir gezdim uçak vs otobüs araba.Takmıyorum da .. Garip gelmişti sadece

yani bende onu diyorum ne kadar sporcuda olsan şimdi hamilesin kasmadan yapmak faydalı bence benim gibi oturup kalmayın dana gibi oldum ben selülitler aldı başını gidiyor ((

Yok canım dana gıbı değıldır de tatlı bı hamıle kılosudur :) Bebeklerden sonra da kılo verme, spor dayanısması yapar hemen verırız kıloları merak etme cnm :)

yok ben daha almaya başlamadım kilo sadece göbek var o ztn ezelden beri var..Yürüyüş yaptığım için yakıyorum galiba.. Ama göbeğimi görsen en az 6 aylık

kalcadan alıyosan kız olcak
Elifff inş ben hep kız istiyorum ama çevremde istisnasız herkes srnin oğlun olcak diyor. İlk bebiş gerçi sağlıklı olsun da hep bi kzım olsun tütüler alayım süsleyeyim diyorum :) bu arada kime rüya görsem hamile olarak 2 -3 aya kalmadan cinsiyetiyle birlikte tutuyor aklında hamilelik olmayan teyzem bile uzun yıllar sonra hamile kaldı :)bakalım kendime tutacak mı

maşallah erkek olan yok mu belki bir fark görürüz ayın 17 sinde benim ikili test sabırsızlıktan ölücem inşallah başından savıp görünmüyor demez bişey söyler yüzde elli dese bile olur
Bana 2-3 hafta once %75 erkek dedi bugunde kesin kız dedi

valla canım ben kızımda ilk kalçalarım çıkmıstı hatta bel bolgemde kaşıntı olmaya baslamıstı çatlıyodum bıde kızda kasık agrısı erkekte bel agrısı oluyo ben kuyruk sokumu agrısından duramıyorum eşime hergun masaj yaptırır hale geldım ıns oncelıkle saglıklı olurda sonrada gonlunden gecen olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…