2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
valla dun banada doktorum kesın demıyorum ama erkek dedı daha doncegını dusunmuyorum pipisi oluşmus bariz gorunuyodu
Allahalla ben senin fotoda da göremedim cinsiyet organına benzer bişey houf bu gidişle önümde daha çoooook hafta var sabret bakalım sabredebilirsen :/

Evet zaten bi kızım var bide esim illa erkek istiyodu

erkekler in çoğu erkek olsun der benim eşim de öyle ama beynine girdim hayırlısı ne ise olsun diyor..Kolay kolay kızımı kimseye vermem evlendirmem diyor..Sağlıklı olsun gerisi önemli değil

Evet zaten bi kızım var bide esim illa erkek istiyodu
olsun canım kız bebek candır. eşimin kardeşinin bir kızı vardı şimdi bir kıza daha hamile iyi ki kız oldu diyor gerçekten kızlar başka oluyor eşimle bende kız istiyoruz ama benim içime erkek doğuyor sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil : )))

Allahalla ben senin fotoda da göremedim cinsiyet organına benzer bişey houf bu gidişle önümde daha çoooook hafta var sabret bakalım sabredebilirsen :/
bunda yok cınsıyet canım bu ıkılının ultrasonu cınsıyetının odugunu cekmedı doktor ama gosterdı gordum pıpıyı

erkekler in çoğu erkek olsun der benim eşim de öyle ama beynine girdim hayırlısı ne ise olsun diyor..Kolay kolay kızımı kimseye vermem evlendirmem diyor..Sağlıklı olsun gerisi önemli değil
Aynen saglıklı olsun da kaynatam ve kaynanam cok baskı yapıyo erkek olsun diye

Canım benim kaynatam ve kaynanam cok baskı yapıyo erkek olması icin iki sene once kızım dogdugunda cok bozuldular kız oldu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…