- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
Bana 2-3 hafta once %75 erkek dedi bugunde kesin kız dedi
valla dun banada doktorum kesın demıyorum ama erkek dedı daha doncegını dusunmuyorum pipisi oluşmus bariz gorunuyodusanırım siz erkege odaklanmıştınız..net olmadan birşey söylemesi de üzücü
Evet zaten bi kızım var bide esim illa erkek istiyodusanırım siz erkege odaklanmıştınız..net olmadan birşey söylemesi de üzücü
Allahalla ben senin fotoda da göremedim cinsiyet organına benzer bişey houf bu gidişle önümde daha çoooook hafta var sabret bakalım sabredebilirsen :/valla dun banada doktorum kesın demıyorum ama erkek dedı daha doncegını dusunmuyorum pipisi oluşmus bariz gorunuyodu
Evet zaten bi kızım var bide esim illa erkek istiyodu
ben 1 haftadır giyiyorum canım kumaş pantolonların özellikle akşama doğru çok sıkmaya başlıyor ve rahatsız ediyorum hamile pantolonu da biraz büyük oldu ama sıkmasından iyidirHamile kıyafeti giymeye başladınız mı kızlar
olsun canım kız bebek candır. eşimin kardeşinin bir kızı vardı şimdi bir kıza daha hamile iyi ki kız oldu diyor gerçekten kızlar başka oluyor eşimle bende kız istiyoruz ama benim içime erkek doğuyor sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil : )))Evet zaten bi kızım var bide esim illa erkek istiyodu
bunda yok cınsıyet canım bu ıkılının ultrasonu cınsıyetının odugunu cekmedı doktor ama gosterdı gordum pıpıyıAllahalla ben senin fotoda da göremedim cinsiyet organına benzer bişey houf bu gidişle önümde daha çoooook hafta var sabret bakalım sabredebilirsen :/
neden tek çocuk? kardeşsiz olmak bilemedim ama ben istemezdim..bende kız istiyorum tek çocuğum olacak çünki 2.düşünmüyorum umarım istediğim olur
Aynen saglıklı olsun da kaynatam ve kaynanam cok baskı yapıyo erkek olsun diyeerkekler in çoğu erkek olsun der benim eşim de öyle ama beynine girdim hayırlısı ne ise olsun diyor..Kolay kolay kızımı kimseye vermem evlendirmem diyor..Sağlıklı olsun gerisi önemli değil
neden tek çocuk? kardeşsiz olmak bilemedim ama ben istemezdim..
Canım benim kaynatam ve kaynanam cok baskı yapıyo erkek olması icin iki sene once kızım dogdugunda cok bozuldular kız oldu diyeolsun canım kız bebek candır. eşimin kardeşinin bir kızı vardı şimdi bir kıza daha hamile iyi ki kız oldu diyor gerçekten kızlar başka oluyor eşimle bende kız istiyoruz ama benim içime erkek doğuyor sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil : )))
Aynen saglıklı olsun da kaynatam ve kaynanam cok baskı yapıyo erkek olsun diye
Maşallahaha kızlar oglusumun resmı keyıf çatıyo içerde uzatmıs bacaklarıelleri kafasının yanında
Allah yardımcın olsun canım ne diyelim inşallah ummadığın bi maddiyat olur da düşüncen değişir : ))2.çocuğa bakacak maddiyat ve zamanım olmayacak..Devam etmem gereken bir iş hayatım olacak vs vs .. Tek çocuk ideal
eşin tek erkek mi evde? cahillik yaptıkları Allah akıl fikir hidayet versinCanım benim kaynatam ve kaynanam cok baskı yapıyo erkek olması icin iki sene once kızım dogdugunda cok bozuldular kız oldu diye
bence kızTEYZELERI LUTFE BEBEGIMIN CINSIYET TAHMININI YAPIN..DOKTOR BAKMADI BILE 12+4 GUNLUK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?