2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gorumcemin 5 kızı var diye konusmuyolar esim oyle olcak diye korkuyo
tövbe Ya Rabbim nasıl aileymiş böyle, eşinde görmüyor mu yanlışlarını, senin üstüne gelmerine izin vermesin. bunlar kalu belada yazıldı hep kaç çocuğun olacak cinsiyeti ne olacak, Allah'a şirk mi koşuyorlar sanki senin elinde olan bişey.

Tabiki benim elimde olan bisey degil ben esime haber vermedim bile kız olcak diye nasıl soylucem bilmiyorum

anamm benimkide erkek o zman belimdediğin gibi kuyruk sokumu sanki aylardır ayakta kalmısım gibi kopuyo benim tütü hayallerimde mi suya dusecek yoksa saglıklı olsunlarda kız erkek farketmez diyorum tabi ama içten içe biri erkek olacak diyince kızıyorum :) hayırlısı bakalım

Tabiki benim elimde olan bisey degil ben esime haber vermedim bile kız olcak diye nasıl soylucem bilmiyorum
Yok artık ee sen böyle nasıl yaşayacaksın hamileliğini? Erkeklik geni babadan geliyor nihayetinde sen kendinde bi eksik vs görme canını da sıkma kim ne derse desin hatta bırak desinler sende uzak olursun öyle düşüncesi olan insanlardan. sana yazık değil mi yaa

Allah yardımcın olsun canım ne diyelim inşallah ummadığın bi maddiyat olur da düşüncen değişir : ))

iştte maddiyat herkese göre değişir .. benim evim var doğacak yavruma da artı bir ev zten kalacak. ama 2.çocuğa ev vs yapamam.. İkisini de birbirinden ayırmak olmaz..Okulu kıyafeti vs tüm isteklerini gerçekleştirmek istiyorum. çünkü benim ailem hepsini bana yaptı

Şu an çalışıyorum sırf eşime destek olabilmek için paramı biriktirip çalışıyormuş gibi o ay maaş alıyormuş gibi harcayacağım..

Canım benim kaynatam ve kaynanam cok baskı yapıyo erkek olması icin iki sene once kızım dogdugunda cok bozuldular kız oldu diye
kız evlattan hayırlısı mı var allah askına sen bosver iki kızla sırtın yere gelmez valla allah saglık sıhhat versin onlara masallah

Saatlerdir esime nasıl soylucem diye dusunuyorum ne tepki vercek acaba kesin hemen babasını arıcak soylucek o da bagırıcak cagırıcak ben ne dicem

Merhaba aralık anneleri...
Öncelikle hep beraber sağlıkla kucağımıza alırız inşallah kuzularımızı :)
Bende bir süredir ara ara okuyordum yazdıklarınızı ama son günlerde baya takip etmeye başlayınca sizi aranıza katılmadan duramadım :)
Ben de 12. haftaya yeni girdim.
Yarın kontrole gideceğim, merakla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…