Gorumcemin 5 kızı var diye konusmuyolar esim oyle olcak diye korkuyok
ağzı olan konuşur ilahi hakikat var senin seçme şansın olsa seçerdin..Cahil geri kafalılık demicem.. İnançsızlık tamamen.
Yok canım ya 5 erkek 4 kız 9 kardeslereşin tek erkek mi evde? cahillik yaptıkları Allah akıl fikir hidayet versin
nasıp bakalım bellı olur olmaz yazcam sızebence kıziçime öyle doğdu...
tövbe Ya Rabbim nasıl aileymiş böyle, eşinde görmüyor mu yanlışlarını, senin üstüne gelmerine izin vermesin. bunlar kalu belada yazıldı hep kaç çocuğun olacak cinsiyeti ne olacak, Allah'a şirk mi koşuyorlar sanki senin elinde olan bişey.Gorumcemin 5 kızı var diye konusmuyolar esim oyle olcak diye korkuyo
BaTEYZELERI LUTFE BEBEGIMIN CINSIYET TAHMININI YAPIN..DOKTOR BAKMADI BILE 12+4 GUNLUK
amin canım cumlemız ınsallahMaşallahsağlıkla kucağına almak nasip olsun yeni şehzaden geliyo
ee o zaman size neden baskı kuruyolar desem ki sülale sizden töreyecek sülpleri kesilmesin istiyolar. doğulular mı?Yok canım ya 5 erkek 4 kız 9 kardesler
:) tesekkurlerErkek gibi geldi bana :))
Ba
Tabiki benim elimde olan bisey degil ben esime haber vermedim bile kız olcak diye nasıl soylucem bilmiyorumtövbe Ya Rabbim nasıl aileymiş böyle, eşinde görmüyor mu yanlışlarını, senin üstüne gelmerine izin vermesin. bunlar kalu belada yazıldı hep kaç çocuğun olacak cinsiyeti ne olacak, Allah'a şirk mi koşuyorlar sanki senin elinde olan bişey.
anamm benimkide erkek o zman belimdediğin gibi kuyruk sokumu sanki aylardır ayakta kalmısım gibi kopuyo benim tütü hayallerimde mi suya dusecek yoksa saglıklı olsunlarda kız erkek farketmez diyorum tabi ama içten içe biri erkek olacak diyince kızıyorum :) hayırlısı bakalımvalla canım ben kızımda ilk kalçalarım çıkmıstı hatta bel bolgemde kaşıntı olmaya baslamıstı çatlıyodum bıde kızda kasık agrısı erkekte bel agrısı oluyo ben kuyruk sokumu agrısından duramıyorum eşime hergun masaj yaptırır hale geldım ıns oncelıkle saglıklı olurda sonrada gonlunden gecen olur
Yok canım yozgatlılar ama oyle istiyolaree o zaman size neden baskı kuruyolar desem ki sülale sizden töreyecek sülpleri kesilmesin istiyolar. doğulular mı?
Yok artık ee sen böyle nasıl yaşayacaksın hamileliğini? Erkeklik geni babadan geliyor nihayetinde sen kendinde bi eksik vs görme canını da sıkma kim ne derse desin hatta bırak desinler sende uzak olursun öyle düşüncesi olan insanlardan. sana yazık değil mi yaaTabiki benim elimde olan bisey degil ben esime haber vermedim bile kız olcak diye nasıl soylucem bilmiyorum
allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin. vardır allahın bır bıldıgıTabiki benim elimde olan bisey degil ben esime haber vermedim bile kız olcak diye nasıl soylucem bilmiyorum
Allah yardımcın olsun canım ne diyelim inşallah ummadığın bi maddiyat olur da düşüncen değişir : ))
kız evlattan hayırlısı mı var allah askına sen bosver iki kızla sırtın yere gelmez valla allah saglık sıhhat versin onlara masallahCanım benim kaynatam ve kaynanam cok baskı yapıyo erkek olması icin iki sene once kızım dogdugunda cok bozuldular kız oldu diye
Saatlerdir esime nasıl soylucem diye dusunuyorum ne tepki vercek acaba kesin hemen babasını arıcak soylucek o da bagırıcak cagırıcak ben ne dicemYok artık ee sen böyle nasıl yaşayacaksın hamileliğini? Erkeklik geni babadan geliyor nihayetinde sen kendinde bi eksik vs görme canını da sıkma kim ne derse desin hatta bırak desinler sende uzak olursun öyle düşüncesi olan insanlardan. sana yazık değil mi yaa
yok artık nasıl anne baba onlar ya töbe estagfurullah allah esinede sana da sabır versinGorumcemin 5 kızı var diye konusmuyolar esim oyle olcak diye korkuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?