2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
hayırlısı olsun canım ınsallah

Kizlar yardimmm bunlar gidecekmiiii catir catir catliyorum bu hamileligmdn oncede vardi bacaklarim harita gibi esimden cok utaniyorum nolur yardim.edin ;((((

Eklentiler

• 20150605_155108.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 129
benim hala devam ediyo malesef ama tabi eskisi kadar cok değil artık yavas yavas yiyebiliyorum sulu yemekler
benım yemek konusunda sıkıntım olmadı pek. canımın istediğini yiyiyorum
ama maalesef gün boyunca bulantılarım devam edıyor. cinsiyetı nedir, 14. hafta olmus kesınlesmıstır :=)

hosgeldinnn:)

Saatlerdir esime nasıl soylucem diye dusunuyorum ne tepki vercek acaba kesin hemen babasını arıcak soylucek o da bagırıcak cagırıcak ben ne dicem
biz de ayıptır böyle şey erkeklerle konuşmak ne ilginç hemen babasını arayacak diyorsun :/ 7 tane ayetel kursi oku öyle söyle biliyorsan Kur'an okumayı Fetih sureside oku Allah yardımcın olsun ne diyelim ama sen yeise düşme sana bu evlatları Allah verdi yokluğunu aratmasın..

benım yemek konusunda sıkıntım olmadı pek. canımın istediğini yiyiyorum
ama maalesef gün boyunca bulantılarım devam edıyor. cinsiyetı nedir, 14. hafta olmus kesınlesmıstır :=)
malesef canım 11. haftada erkek gibi dedi doktorumuz ama kesin olmaz bu haftalarda dedi 13. hafta göstermedi bizim sıpa bakalım 2 hafta sonra kontrol var gönlümden kız geciyo ama hayırlısı tabi senin belli oldu mu

Amin canım Allah valla bildigi gibi yapsın hepsini baska bisey diyemiyorum bende

Saatlerdir esime nasıl soylucem diye dusunuyorum ne tepki vercek acaba kesin hemen babasını arıcak soylucek o da bagırıcak cagırıcak ben ne dicem

Tabi ki insan her iki cinsiyeti de tatmak istiyor ama önemli olan sağlıklı olması canım. Sen bu yüzden içini ferah tutmaya çalış.

malesef canım 11. haftada erkek gibi dedi doktorumuz ama kesin olmaz bu haftalarda dedi 13. hafta göstermedi bizim sıpa bakalım 2 hafta sonra kontrol var gönlümden kız geciyo ama hayırlısı tabi senin belli oldu mu
yok canım benım 9. hafta daha :=)
ben normal dusunmedıgım için aralıkta olabilir
o yuzden hem buraya hem ocaga takılıyorum :=)
bizde kız ıstıyoruz allah nasip ederse :=) allah gönlümüze göre versın inşallah.
görmeyince kız olabilirmiş öyle dıyenler var

Varmı böyle saçmalık ne diye bağırıcak Allah niye erkek vermiyordu diyemi bağırıcak töbe Estağfurullah oğlu y kromozomu üretmiyosa suçlusu senmisin ne kadar geri kafalı insanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…