Amin aynenallah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin. vardır allahın bır bıldıgı
Yok canım ya 5 erkek 4 kız 9 kardesler
hayırlısı olsun canım ınsallahanamm benimkide erkek o zman belimdediğin gibi kuyruk sokumu sanki aylardır ayakta kalmısım gibi kopuyo benim tütü hayallerimde mi suya dusecek yoksa saglıklı olsunlarda kız erkek farketmez diyorum tabi ama içten içe biri erkek olacak diyince kızıyorum :) hayırlısı bakalım
Esimde onların tarafında onları tutuyoyok artık nasıl anne baba onlar ya töbe estagfurullah allah esinede sana da sabır versin
benim hala devam ediyo malesef ama tabi eskisi kadar cok değil artık yavas yavas yiyebiliyorum sulu yemeklerselam aralık anneleri
mide bulantılarınız var mı, ne sıklıkta?
Gorumcemin 5 kızı var diye konusmuyolar esim oyle olcak diye korkuyo
takma kafana.. allah çok kötü sorar hesabını.. hoş onlar böyle yaptıkca allah vermez onlaraAmin aynen
Basta 3 erkek sonra 2 kız tekrar 2 erkek sonrasında 2 kızkaç kızdan sonra erkek olmuş
Belki 3. erkek olur insallahtakma kafana.. allah çok kötü sorar hesabını.. hoş onlar böyle yaptıkca allah vermez onlara
aslında cezalanan onlar, ama tabı sen de ıstersın kızdan sonra erkek olsun
ama nasip işi işte
benım yemek konusunda sıkıntım olmadı pek. canımın istediğini yiyiyorumbenim hala devam ediyo malesef ama tabi eskisi kadar cok değil artık yavas yavas yiyebiliyorum sulu yemekler
hosgeldinnn:)Merhaba aralık anneleri...
Öncelikle hep beraber sağlıkla kucağımıza alırız inşallah kuzularımızı :)
Bende bir süredir ara ara okuyordum yazdıklarınızı ama son günlerde baya takip etmeye başlayınca sizi aranıza katılmadan duramadım :)
Ben de 12. haftaya yeni girdim.
Yarın kontrole gideceğim, merakla bekliyorum.
inşallah...Belki 3. erkek olur insallah
biz de ayıptır böyle şey erkeklerle konuşmak ne ilginç hemen babasını arayacak diyorsun :/ 7 tane ayetel kursi oku öyle söyle biliyorsan Kur'an okumayı Fetih sureside oku Allah yardımcın olsun ne diyelim ama sen yeise düşme sana bu evlatları Allah verdi yokluğunu aratmasın..Saatlerdir esime nasıl soylucem diye dusunuyorum ne tepki vercek acaba kesin hemen babasını arıcak soylucek o da bagırıcak cagırıcak ben ne dicem
malesef canım 11. haftada erkek gibi dedi doktorumuz ama kesin olmaz bu haftalarda dedi 13. hafta göstermedi bizim sıpa bakalım 2 hafta sonra kontrol var gönlümden kız geciyo ama hayırlısı tabi senin belli oldu mubenım yemek konusunda sıkıntım olmadı pek. canımın istediğini yiyiyorum
ama maalesef gün boyunca bulantılarım devam edıyor. cinsiyetı nedir, 14. hafta olmus kesınlesmıstır :=)
Amin canım Allah valla bildigi gibi yapsın hepsini baska bisey diyemiyorum bendebiz de ayıptır böyle şey erkeklerle konuşmak ne ilginç hemen babasını arayacak diyorsun :/ 7 tane ayetel kursi oku öyle söyle biliyorsan Kur'an okumayı Fetih sureside oku Allah yardımcın olsun ne diyelim ama sen yeise düşme sana bu evlatları Allah verdi yokluğunu aratmasın..
Saatlerdir esime nasıl soylucem diye dusunuyorum ne tepki vercek acaba kesin hemen babasını arıcak soylucek o da bagırıcak cagırıcak ben ne dicem
yok canım benım 9. hafta daha :=)malesef canım 11. haftada erkek gibi dedi doktorumuz ama kesin olmaz bu haftalarda dedi 13. hafta göstermedi bizim sıpa bakalım 2 hafta sonra kontrol var gönlümden kız geciyo ama hayırlısı tabi senin belli oldu mu
hosgeldinnn:)
Varmı böyle saçmalık ne diye bağırıcak Allah niye erkek vermiyordu diyemi bağırıcak töbe Estağfurullah oğlu y kromozomu üretmiyosa suçlusu senmisin ne kadar geri kafalı insanlar varSaatlerdir esime nasıl soylucem diye dusunuyorum ne tepki vercek acaba kesin hemen babasını arıcak soylucek o da bagırıcak cagırıcak ben ne dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?