2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar kılzar ben bugun baya alışveriş yaptım ebebek.com %50 indirim vardı bilginiz olsun sipariş verdiklerimi alışveriş topiğimde ekledim ordan bakabilirsiniz...

Aynen saglıklı olsun da kaynatam ve kaynanam cok baskı yapıyo erkek olsun diye
bu nasıl bir zihniyet, sen üzülme canım allah sana hayırlı evlat versin bebeğin cinsiyetini belirlenmesinde kadının hiçbir işlevi yoktur hatta kadını tek işlevin olmadığı tek durum budur

b u zihniyetteki insanlara habire çocuk mu yapacaksın senin yerinde olsam 2.de yapmazdım
aynen sırf onların istediği olacak diye çocuk doğurulmaz ki sana ibretlik bi olay anlatayım benim annem 7 kız kardeş ananem erkek olsun diye habire doğurmuş 8. ye hamile kaldığında doğurmak istememiş düşürmüş (cahillik) düşen cenine bakmışlar erkek.. Allah nasip etmediyse senin elinden hiçbirşey gelmez.

Oyle de bilmiyorum akıllarından ne geciyo artık

ayrılacaksın yani ve 3 çocuğun olacak,, sonrasında hayatını nasıl idame ettireceksin?
O zaman 3.yu yapmam haftaya simdi okulda karneler verilince denizliyi gidicem devletteb ucretsiz izin alıcam doguma kadar donmucem orda dogurucam belkide donmem bile istanbula

O zaman 3.yu yapmam haftaya simdi okulda karneler verilince denizliyi gidicem devletteb ucretsiz izin alıcam doguma kadar donmucem orda dogurucam belkide donmem bile istanbula
eşinde mi ailesi gibi düşünüyor yoksa?
eger böyle düşünen sadece ailesiyse, inancı olan bir erkek ailesini sallamaz
allah cıkarır falan
allah korusun.

şimdi sakin olalım siz memur musunuz yani çalışıyor musunuz ????

tayininizi aldırın atama çıktı dersin vs. .

Bu zihniyet değişmez siz yorulduğunuz la çırpındığınızla kalırsınız.

Kizlar yardimmm bunlar gidecekmiiii catir catir catliyorum bu hamileligmdn oncede vardi bacaklarim harita gibi esimden cok utaniyorum nolur yardim.edin ;((((
neden eşinden utanıyorsun keyfinden çatlamadın onun ve senin yavrunu taşıdığın için çatladın gurur duyyy erkekler hamile kalıp doğursaydı bizden bin beter olurlardı

sen baya baya ayrılmaya karar vermişsin eşinle aranız nasıl peki? belki ailesiyle görüşmezsiniz siz de durum düzelir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…