Esimde ailesi gibi aynıeşinde mi ailesi gibi düşünüyor yoksa?
eger böyle düşünen sadece ailesiyse, inancı olan bir erkek ailesini sallamaz
allah cıkarır falan
allah korusun.
meslek ne nerede çalışıyosunBen zaten bi daha calısmak istemiyorum cocuklardan dolayı
Esimle aram iyi de ailesiyle gorusmeden duramaz aslasen baya baya ayrılmaya karar vermişsin eşinle aranız nasıl peki? belki ailesiyle görüşmezsiniz siz de durum düzelir?
Ogretmenimmeslek ne nerede çalışıyosun
canım benim çocuktan öncede vardı diyosun yani senin evvelden bu işe bir çare araman lazımdı uzun kullanımda bio-oil iyi geliyor diyenler var muadilleri gibi pahalıda değil dene istersen?kızlar bana yardım edin::: ((((((((((((((((((((((((((((((((((
madem o da ailesi gibi düşünüyorEsimde ailesi gibi aynı
çalışmazsan ne olacak istediği kadar baba evi olsun senin istediğin standartları karşılayacaklar mı senin gibi işim olsa hiç durmaz çalışırdım. yanlış düşünüyosun bence bu saatten sonra onlarında geleceği senin elinde, tabi doğurur doğurmaz çalışamazsında hiç çalışmayacağım deme en azındanBen zaten bi daha calısmak istemiyorum cocuklardan dolayı
canım ben de dü butikbebeden yaptım ilk alışverişimi cinsiyeti belli değil ama krem beyaz olanları tercih ettimKızlar kılzar ben bugun baya alışveriş yaptım ebebek.com %50 indirim vardı bilginiz olsun sipariş verdiklerimi alışveriş topiğimde ekledim ordan bakabilirsiniz...
çok iyi yani eğer kamuya atandıysan süper işini bırakma sakın kaç çocuk olursa olsun ayrılsan bile devam et çalışmaya yoksa sana daha fazla yüklenirler hemde kafan meşgul olur çalışınca ben kendimi evde düşünemiyorum mezun olunca hemen çalışmaya başladım herhalde ölene kadarda çalışırımOgretmenim
o görüşsün sen görüşme ne olacak gerçi bu seferde adamı doldurup üstüne salarlar ama sen yinede eşin anlayışlı biriyse bu şekilde korkularını anlat seninle ilgili değil herkes söylüyor çokta problemse tüp bebek yaparsınız orada cinsiyet belirlenebiliyormuş sanırım.Esimle aram iyi de ailesiyle gorusmeden duramaz asla
Valla esimden korkuyorum diyebilirimmadem o da ailesi gibi düşünüyor
o zaman cocugun cınsıyetını babanın belırledıgını söyle eşine.
sana bır erkek evlat vermedı!!!
Ben biraz calısmakta istemiyorumçok iyi yani eğer kamuya atandıysan süper işini bırakma sakın kaç çocuk olursa olsun ayrılsan bile devam et çalışmaya yoksa sana daha fazla yüklenirler hemde kafan meşgul olur çalışınca ben kendimi evde düşünemiyorum mezun olunca hemen çalışmaya başladım herhalde ölene kadarda çalışırım
canım ama bunun senınle ılgısı yok ki.. cinsiyeti baba belırler.Valla esimden korkuyorum diyebilirim
Bende şuan almaya gidiyorum esprili hamile tshirtlerinden de alicam heyecan yaptimben 1 haftadır giyiyorum canım kumaş pantolonların özellikle akşama doğru çok sıkmaya başlıyor ve rahatsız ediyorum hamile pantolonu da biraz büyük oldu ama sıkmasından iyidir
ya hamileliğim öncede vardı çatlıyorum eşim hiçbişi demiyorda işte hep böyle kalacakmı bunlar bnde üzülüyorumneden eşinden utanıyorsun keyfinden çatlamadın onun ve senin yavrunu taşıdığın için çatladın gurur duyyyerkekler hamile kalıp doğursaydı bizden bin beter olurlardı
Tup bebekle de laf soylerler en iyisi 2 kızımla hayatıma devam ederimo görüşsün sen görüşme ne olacak gerçi bu seferde adamı doldurup üstüne salarlar ama sen yinede eşin anlayışlı biriyse bu şekilde korkularını anlat seninle ilgili değil herkes söylüyor çokta problemse tüp bebek yaparsınız orada cinsiyet belirlenebiliyormuş sanırım.
Amincanım ama bunun senınle ılgısı yok ki.. cinsiyeti baba belırler.
o sana bır erkek veremedıgı ıcın senin ona kızman lazım
çok ama çok yanlıs hareketler bunlar
allah hakınızda hayırlısını versın
sen iyice pesimiste bağlamışsın bu durumun bebeğide etkiliyodur yapma böyle kendini topla bu kadar kötümser olma, herşey olacağına varır çocukların için ayakta durmalısın sen, iyi bir mesleğin var saatleri belli en azından bi muhasebeci olsan ne olacak üstelik özel sektörde. haline her daim şükret. Allahtan başka sığınağında yok bol bol dua et ve dediğim gibi eşinle açık açık konuş korkunun ecele faydası yokBen biraz calısmakta istemiyorum
Tüp bebekle türkiyede cinsiyet belirlenmesi yasak ancak kktc yapiyorlarTup bebekle de laf soylerler en iyisi 2 kızımla hayatıma devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?