2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Tabi ki insan her iki cinsiyeti de tatmak istiyor ama önemli olan sağlıklı olması canım. Sen bu yüzden içini ferah tutmaya çalış.
allah başka dert vermesin canım.konu sadece cinsiyetmi.önemli olan sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması. biz bir tırnağını bile yaratmazken rabbimin verdiğine nasıl ağız burun kıvırırız. o nasıl istediyse öyle olur. bu zihniyette olma ve böyle düşüncelere karşı çık savun kendini sanırım öğretmen olduğunu yazmıssın . sen ilim ve irfan sahibi bir insan olman gerekir.ve böyle bir durumda nasıl cevap vermen gerektiğini bilmelisin.güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle

canım ben de dü butikbebeden yaptım ilk alışverişimi cinsiyeti belli değil ama krem beyaz olanları tercih ettim şimdiden başladım bakalım sonuna kadar ne olacak
Fiyat nasıldı tatlım bakayım olmadı bende vallah biz böyle alışveriş yaparsak sonumuz ne olacak bilmiyorum hayırlı olsun bakalım...

Valla esimden korkuyorum diyebilirim
Öğretmenseniz zaten cinsiyetle bi ilginiz olmadığını biliyorsunuz. Eğer aileniz size kapısını acıyorsa eşinizden korkuyorsanız cinsiyeti ona ailenizin yanında söyleyip orda konuşun. Ama işinizi bırakmayı düşünmeyin bence bende öğretmenim ve bu bir nimet. Çok baskı altındaysan ücretsiz izne cık biraz ama asla bırakma. Atama bekleyen nice insan var. Bu nimetin kıymetini bil derim arkadaşım. Allah yardımcın olsun

Tesekkur ederim canım

ya bizim tanıdğımız karı koca avukat 2.kızı olacak kadın keşke olmasaydı dedi.Bunun okulla cahillikle ilgisi yok tamamen dinsizlik

Surekli çocuğunu 6 yaşına kadar emziren kadinin haberini görüyorum midem bulandi kadinin yuzunu gormekten ya kapatamiyormuyuz bu haberi

Artık ömür boyu hiç yediklerimden zevk almicakmisim gibi geliyor sanki ömür boyu hep çıkaracakmisim gibi geliyo ((

vajinal akıntıyla ilgili yazan bir arkadaş gördüm tamamen su içmekle alakalıymış az su içersek enfeksiyon oluşup akıntı başlıyormuş. idrar renginden anlarsınız az mı su içiyosunuz çok mu açık renk olmalıymış. ben doktora hiç akıntıdan bahsetmemiştim o idrar testi sonucundan biraz enfeksiyon var demişti bi şase yazdı bana geçti ve su içmemi söyledi bol bol.

kılzar ateş ölçerler hakkında bilginiz var mı ? en iyisi hangi marka vs..
Ben acura aldım alindan uzaktan ölçüm yapıyor ve nesnelerinde ateşini olcuyo su süt gibi vs n11.com dan aldık ertesi gün eve geldi ben çok beyendim açıkçası

C
Kızlar dün muayeneye gittik vajinal akıntım çoktu doktorum mantar oluşmuş dedi. ama normal hamilelikte olurmuş fitil verdi onun için. Kullanmaya da çekiniyorum. benzer durum yaşayanınız var mı=?
Canım bendede aynı durum var.su iç bol bol dedı sadece.

Canım kötü bir durum olsa doktorun söylerdi.hiç dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…