allah başka dert vermesin canım.konu sadece cinsiyetmi.önemli olan sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması. biz bir tırnağını bile yaratmazken rabbimin verdiğine nasıl ağız burun kıvırırız. o nasıl istediyse öyle olur. bu zihniyette olma ve böyle düşüncelere karşı çık savun kendini sanırım öğretmen olduğunu yazmıssın . sen ilim ve irfan sahibi bir insan olman gerekir.ve böyle bir durumda nasıl cevap vermen gerektiğini bilmelisin.güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyleTabi ki insan her iki cinsiyeti de tatmak istiyor ama önemli olan sağlıklı olması canım. Sen bu yüzden içini ferah tutmaya çalış.
Fiyat nasıldı tatlım bakayım olmadı bende vallah biz böyle alışveriş yaparsak sonumuz ne olacak bilmiyorum hayırlı olsun bakalım...canım ben de dü butikbebeden yaptım ilk alışverişimi cinsiyeti belli değil ama krem beyaz olanları tercih ettimşimdiden başladım bakalım sonuna kadar ne olacak
tamam canım allah yardımcın olsunBen biraz calısmakta istemiyorum
Öğretmenseniz zaten cinsiyetle bi ilginiz olmadığını biliyorsunuz. Eğer aileniz size kapısını acıyorsa eşinizden korkuyorsanız cinsiyeti ona ailenizin yanında söyleyip orda konuşun. Ama işinizi bırakmayı düşünmeyin bence bende öğretmenim ve bu bir nimet. Çok baskı altındaysan ücretsiz izne cık biraz ama asla bırakma. Atama bekleyen nice insan var. Bu nimetin kıymetini bil derim arkadaşım. Allah yardımcın olsunValla esimden korkuyorum diyebilirim
Tesekkur ederim canımÖğretmenseniz zaten cinsiyetle bi ilginiz olmadığını biliyorsunuz. Eğer aileniz size kapısını acıyorsa eşinizden korkuyorsanız cinsiyeti ona ailenizin yanında söyleyip orda konuşun. Ama işinizi bırakmayı düşünmeyin bence bende öğretmenim ve bu bir nimet. Çok baskı altındaysan ücretsiz izne cık biraz ama asla bırakma. Atama bekleyen nice insan var. Bu nimetin kıymetini bil derim arkadaşım. Allah yardımcın olsun
tişörtlerin resimlerini paylaşırsın şimdiden güle güle giyBende şuan almaya gidiyorum esprili hamile tshirtlerinden de alicam heyecan yaptim
Tamamdir büyük bir zevkletişörtlerin resimlerini paylaşırsın şimdiden güle güle giy
Su tutmuş da olabilir ya da gaz fln amann veririz bebişten sonrayok ben daha almaya başlamadım kilo sadece göbek var o ztn ezelden beri var..Yürüyüş yaptığım için yakıyorum galiba.. Ama göbeğimi görsen en az 6 aylık
Sağlıkla doğsun ve Allah gönlüne göre versin cnmcımbende kız istiyorum tek çocuğum olacak çünki 2.düşünmüyorum umarım istediğim olur
Cnm sen kendini ve bebegini düşün üzme hiçEsimde onların tarafında onları tutuyo
Ben acura aldım alindan uzaktan ölçüm yapıyor ve nesnelerinde ateşini olcuyo su süt gibi vs n11.com dan aldık ertesi gün eve geldi ben çok beyendim açıkçasıkılzar ateş ölçerler hakkında bilginiz var mı ? en iyisi hangi marka vs..
zavallı kadının iliği kemiği kurumuştur 6 yıl ya ne demekSurekli çocuğunu 6 yaşına kadar emziren kadinin haberini görüyorum midem bulandi kadinin yuzunu gormekten ya kapatamiyormuyuz bu haberi
Canım bendede aynı durum var.su iç bol bol dedı sadece.Kızlar dün muayeneye gittik vajinal akıntım çoktu doktorum mantar oluşmuş dedi. ama normal hamilelikte olurmuş fitil verdi onun için. Kullanmaya da çekiniyorum. benzer durum yaşayanınız var mı=?
Allah ın izniyle iki haftaya düzelmeye baslar inşallah. Allah yardımcın olsunArtık ömür boyu hiç yediklerimden zevk almicakmisim gibi geliyor sanki ömür boyu hep çıkaracakmisim gibi geliyo((
Canım kötü bir durum olsa doktorun söylerdi.hiç dert etmeKızlar, benim bebeğim her ultrasona girdiğimde oynamıyor görüyorum. çok üzülüyorum bu duruma. acaba sağlığında mı sorun var diyorum. çünkü oğlumdayken doktorumuz "bebeğin çok hareketli, hareketli bebekler sağlıklı olur." demişti. ne kadar doğru bir tespit bilemiyorum ama. dün gittiğimde kafasının üzerine secde etmiş öylece duruyordu. kıpırdamadı bile. bu durumla ilgili yorumunuzu merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?