2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Naneli seker tadinda geliyormus sutu
neyyy hahaha o nasıl bişey ya nane boğazını yakmasın (çocuk bebenin)
neyse çok gülmeyeyim bizimde çocuğumuz olacak. ben 2 yaş sınır diye düşünüyorum psikolog arkadaşım 2 yaşında bıraktırın dedi çünkü

Fiyat nasıldı tatlım bakayım olmadı bende vallah biz böyle alışveriş yaparsak sonumuz ne olacak bilmiyorum hayırlı olsun bakalım...
çok uygun canım butikbebe de elif bebe giyimde güzel kıyafetler var 100 liralık yaptım şimdiden :) uzun kollu badileri zıbınları tercih ettim bizim bebiş kış bebşii olacak :)

kızlar merhaba ikili testte veya o haftalarda cinsiyetini öğrendiniz mi benim ikili testi yapan dr söylemedi kesin anlamıştır bence ama söylemedi

Iyi akşamlar arkadaslar dün ve bugun karnimda çekilme hissediyorum geriliyor gibi ayni durumu yaşayan varmi

ben iki oglumu da iki yasinda kestim.

kızlar merhaba ikili testte veya o haftalarda cinsiyetini öğrendiniz mi benim ikili testi yapan dr söylemedi kesin anlamıştır bence ama söylemedi
ben de öğrenemedim benimki d anlamıştır diye tahmin ediyorum ama kesinomadığı için tahnim bile demedi

Merhaba güzel anneler bu gün bebeğini görmeye gittik burun kemiği oluşmuş bu çok iyi dedi ense kalınligi1.05 dedi herşey yolund a şükür parmağını ağzına götürmüş du kuzum bu arada 11+
6 da yim erkege benzettim dedi galiba ikinci oğlum geliyor

ben 13 arti 1 de öğrendim canim.

ben dun ogrendım canım ıkılıde oglum olcakmıs

ben de öğrenemedim benimki d anlamıştır diye tahmin ediyorum ama kesinomadığı için tahnim bile demedi
benim 6 yaşında bir oğlum var bu ikinci bebek bu nedenle çok merak ediyorum ikiliyi yaptırırken ultrasona göre 13.haftalıktı kesin anlamıştır çıkıntı varmı diye çok baktım göremedim inşallah hayırlısıyla bir kızım olur tabi herşeyden önemlisi önce sağlıklı hayırlı evlat olması ama gönül farklı istiyor ne yalan söyleyeyim

Canım seni çok iyi anlıyorum öncelik sağlık lı olması tabi ama kızım olmasını çok isterdim ama nasip erkek gibi dedi bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…