Naneli seker tadinda geliyormus sutuzavallı kadının iliği kemiği kurumuştur 6 yıl ya ne demek
Ben kiza benzettim canimpost: 41274032 .!.:TEYZELERI LUTFE BEBEGIMIN CINSIYET TAHMININI YAPIN..DOKTOR BAKMADI BILE 12+4 GUNLUK
neyyy hahaha o nasıl bişey ya nane boğazını yakmasın (çocuk bebenin)Naneli seker tadinda geliyormus sutu
çok uygun canım butikbebe de elif bebe giyimde güzel kıyafetler var 100 liralık yaptım şimdiden :) uzun kollu badileri zıbınları tercih ettim bizim bebiş kış bebşii olacak :)Fiyat nasıldı tatlım bakayım olmadı bende vallah biz böyle alışveriş yaparsak sonumuz ne olacak bilmiyorum hayırlı olsun bakalım...
Canım seni izlediğimden arada bakıyorum sana allah kavuştursun sağlıkla çocuğunaKızlar eşime soyledim kızımız olucak diye hicbir sey demedi guldu iyi dedi
amin canım teşekkür ederimmCanım seni izlediğimden arada bakıyorum sana allah kavuştursun sağlıkla çocuğuna
ani olup geçen bir şey mi canım bende de ara ara oluyor sanırım gaz birikmesi çünkü fazla şişkinliğim olduğu zamanlarda oluyor banaIyi akşamlar arkadaslar dün ve bugun karnimda çekilme hissediyorum geriliyor gibi ayni durumu yaşayan varmi
ben 13 arti 1 de öğrendim canim.kızlar merhaba ikili testte veya o haftalarda cinsiyetini öğrendiniz mi benim ikili testi yapan dr söylemedi kesin anlamıştır bence ama söylemedi
ben iki oglumu da iki yasinda kestim.neyyy hahaha o nasıl bişey ya nane boğazını yakmasın (çocuk bebenin)
neyse çok gülmeyeyim bizimde çocuğumuz olacak. ben 2 yaş sınır diye düşünüyorum psikolog arkadaşım 2 yaşında bıraktırın dedi çünkü
ilk bebek mi?Kızlar eşime soyledim kızımız olucak diye hicbir sey demedi guldu iyi dedi
ben dun ogrendım canım ıkılıde oglum olcakmıskızlar merhaba ikili testte veya o haftalarda cinsiyetini öğrendiniz mi benim ikili testi yapan dr söylemedi kesin anlamıştır bence ama söylemedi
ben de öğrenemedim benimki d anlamıştır diye tahmin ediyorum ama kesinomadığı için tahnim bile demedikızlar merhaba ikili testte veya o haftalarda cinsiyetini öğrendiniz mi benim ikili testi yapan dr söylemedi kesin anlamıştır bence ama söylemedi
Oynuyorda denebilir takla atıyordu.maşallah çok hareketliydi ama bacaklarını açıp bir türlü göstermedi cinsiyetini.Oynuyor mu o bebişayy çok tatlı durmuş maaşallah
ben 13 arti 1 de öğrendim canim.
ben dun ogrendım canım ıkılıde oglum olcakmıs
benim 6 yaşında bir oğlum var bu ikinci bebek bu nedenle çok merak ediyorum ikiliyi yaptırırken ultrasona göre 13.haftalıktı kesin anlamıştır çıkıntı varmı diye çok baktım göremedim inşallah hayırlısıyla bir kızım olur tabi herşeyden önemlisi önce sağlıklı hayırlı evlat olması ama gönül farklı istiyor ne yalan söyleyeyimben de öğrenemedim benimki d anlamıştır diye tahmin ediyorum ama kesinomadığı için tahnim bile demedi
Canım seni çok iyi anlıyorum öncelik sağlık lı olması tabi ama kızım olmasını çok isterdim ama nasip erkek gibi dedi bizebenim 6 yaşında bir oğlum var bu ikinci bebek bu nedenle çok merak ediyorum ikiliyi yaptırırken ultrasona göre 13.haftalıktı kesin anlamıştır çıkıntı varmı diye çok baktım göremedim inşallah hayırlısıyla bir kızım olur tabi herşeyden önemlisi önce sağlıklı hayırlı evlat olması ama gönül farklı istiyor ne yalan söyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?