2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
cinsiyetleri öğrenen arkadaşlar 7 yada 8 haftada kesenin içindeki bebek sağdamı soldamı birde bebeklerinin cinsiyetini yazabilirler mi bakalım tutuyormu kese teorisi

Hic sikma canini demekki sakin bi bebis annesiii. Uyudugu zamanda uyanmiyolar gercekten benimki de uyanmadi bikere belkide uyuyodu ozamanlar. Benim arkadasiminkide hep uyuyodu iste ultrasonda.icini ferah tut.

Bnmde bitanesi hiç durmuyo oburude her seferinde aynı pozisyonda ağzını faln açıp kapatiyo biraz o kadar dr ikiside sağlıklı diyor ama bilemiyorum

Canım kötü bir durum olsa doktorun söylerdi.hiç dert etme

kızlar hepinizr çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız valla.. iyi ki varsınız
bugün yeniden doktora gittim, doktorum suyumun az olduğunu günde 1 soda ve muhakkak 2 lt su içmemi önerdi. bu nedenlede oynamayabilirmiş.. en azından içim rahatladı bol bol su içiyorum şimdi

cinsiyetleri öğrenen arkadaşlar 7 yada 8 haftada kesenin içindeki bebek sağdamı soldamı birde bebeklerinin cinsiyetini yazabilirler mi bakalım tutuyormu kese teorisi
benim keseye göre kızdı 2.oğlum geliyor. çine göre kızdı, rusa göre erkek.. ama belirtilerim tam kızdı oğlum olacak

çok geçmiş olsun şimdi iyisinizdir umarım

Bana 2-3 hafta once %75 erkek dedi bugunde kesin kız dedi
usg fotolarını atabilir misin?
yok be canım benim hep kasıklarım ağrıdı hala belde ağrı yok biliyorsun oğlum olacak
Bu da benim tatli bebisim kiz diyo buyuk ihtimal doktor.
ben de kız diyorum evet cidden kız bu
TEYZELERI LUTFE BEBEGIMIN CINSIYET TAHMININI YAPIN..DOKTOR BAKMADI BILE 12+4 GUNLUK
inan hiç nalamadım. zaten nub görünmüyor
hoşgeldin sağlıkla al kucağına inşallah :)
Kizlar yardimmm bunlar gidecekmiiii catir catir catliyorum bu hamileligmdn oncede vardi bacaklarim harita gibi esimden cok utaniyorum nolur yardim.edin ;((((
hemen müdahale etmelisin yoksa doğuma kadar ilerler.. otacı'nın bebe yağını kullanabilirsin ve kakao yağı
aynen katılıyorum. suyu azalttım inanılmaz bir vajinal akıntı başladı
ben dun ogrendım canım ıkılıde oglum olcakmıs
canım pipiyi net gördün mü, bazen kilitorislede karıştırıyorlar
kaderini paylaşıyorum. hayırlı olsun oğlun
desene sende tutmadı kese teorisi %85 tutuyor diyolar hayırlısı olsun bu arada kesede sağdaydı bebek dimi
yok be canım oğlumdakinin tam tersiydi. kesinlikle tutmuyor.. açıkcası üzüldüm. kız çok istiyordum ama nasip değilmiş. artık kız için kıbrısa giderim

canım yaa seni çok iyi anlıyorum hayırlısı olsun Allah ne nasip ederse o işte sağlıkla gelsinler inşallah

maşallah çok sevindim canm yaa bnmde içim rahatladı sağlıkla büyüsün insallah

geçen sene kuran ve mealini okudum. ayette kiminize kz kiminize erkek kiminize ikisini de kiminize de hic birini vermem diyordu. allahin ayeti var sonucta. benim de iki oglum var hatta 25 haftalik dogup 4 gün yasayan bebegim de erkekti. simdi yine oglum olacak. tabi kizdi gonlumdeki. allah nasip etmedi. hiracigim esinin ailesinin tutumunu üzülerek okudum. ama sen egitimli bayan olaraj bu kadar pasif olmamalisin. biz ogretmenler olarak boyle olursak halkı düşünemiyorum. lutfen güçlü ol. meslegini de birakma. o aileye de allah oyle imtihan verie ki o kizlarinin bir bardak suyuna muhtaç eder. oglanlar bakmaz da. allah Hidayet versin. üzülmek olabilir tabi. ama verdikleri tepkiler isyan gibi. peygamberimizin dort oglu yasamamis kizlari yasamis sadece. bunlar imtihan. allah evlat acısı vermesin.amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…