hayırlısı olsun canım tabiki en önemlisi o senin ilk bebek miCanım seni çok iyi anlıyorum öncelik sağlık lı olması tabi ama kızım olmasını çok isterdim ama nasip erkek gibi dedi bize
Hic sikma canini demekki sakin bi bebis annesiii. Uyudugu zamanda uyanmiyolar gercekten benimki de uyanmadi bikere belkide uyuyodu ozamanlar. Benim arkadasiminkide hep uyuyodu iste ultrasonda.icini ferah tut.
Canim her hamilelik gibi her bebekte bir olmuyor anne baba ayni mekan ayni olsadaKimi cocuk yerinde duramiyor deli dana gibi (benim oglum gibi)kimisi annenin yaninda oturur veya sessiz sakin oynar.Buda anne karninda nasilsa cikincacada oyle oluyor Merak etme yani rahat ol
Canım üzülme bence doktorunun söylediği çok doğru bir bakış açısı değil. Biz uyuduğumuz zamanlarda bile bebeklerimiz uyanık oluyor ve enerji harcıyor dolayısıyla sen ultrasona girdiğinde uyuyor olabilir. Bazı bebekler ne kadar uğraşsanda uyanmıyorlar. İstersen bir dahakine tatlı bir şeyler yiyip ondan sonra gir ultrasona. Sende benim gibi tecrübelisin aslında ama doktorların dediği en ufak bir şey yanıltıyor insanı. Benim kızımda küçükken hareketli değildi 20 haftadan sonra maşallah içimde at koşturmaya başladı içini ferah tut lütfen
canım önemli olan doktorun sana ne söylediği olumsuz bir durum olsaydı muhakkak söylerdi sağlıklı odğu için bişey söylememiştir böyle şeylere çok takılıp evham yapma önemli olan bebeğin gelişim nasıl büyümüş mü boyu uzamışmı ona bak bence
Bnmde bitanesi hiç durmuyo oburude her seferinde aynı pozisyonda ağzını faln açıp kapatiyo biraz o kadar dr ikiside sağlıklı diyor ama bilemiyorum
ben de gecen hafta ultrasona girdigimde bebis hic hareket etmemisti doktorum hic kotu bisi soylemedi... hatta kipirdayan bebkler bizi cok zorluyor duzgun olcu alamiyoruz da dedi... Ben aklima hic kotu bisi getirmemistim... bi sonraki ultrasonda uyanik hallerine denk gelip, goruruz artik insallah kipirdadigini
Canım benimde öyleydi hiç hareket etmiyodu. En son kontrole gittiğimde çikolata yedim ultrasona girince yine hareketsiz gördüm. Doktora sordum neden hareket etmiyo dedim. Uyuyor şimdi dedi. Hadi uyandıralımda annesi hareketlerini görsün dedi. Öksür dedi arka arkaya. Öksürdüm sonra karnıma dokundu bişeyler yaptı doktor. Sonra fıldır fıldır dönmeye başladı yavrum..
Yani endişe etme canım uyku zamanına denk geliyordur kontrol saati.
Canım kötü bir durum olsa doktorun söylerdi.hiç dert etme
Hayır 2.ilk bebek mi?
Bayıldım
YİNE Mİ KIZ DİYECEK ERKEKLERE GELSİN RABBİM BİLE O KADAR İNCE DÜŞÜNMÜŞ Kİ KADINA X+X KROMOZOMU ERKEĞE X+Y KROMOZOMU VERMİŞ
benim ilk bebeğim olucak iki yaş ideal mi gerçektenben iki oglumu da iki yasinda kestim.
benim keseye göre kızdı 2.oğlum geliyor. çine göre kızdı, rusa göre erkek.. ama belirtilerim tam kızdı oğlum olacakcinsiyetleri öğrenen arkadaşlar 7 yada 8 haftada kesenin içindeki bebek sağdamı soldamı birde bebeklerinin cinsiyetini yazabilirler mi bakalım tutuyormu kese teorisi
çok geçmiş olsun şimdi iyisinizdir umarımkızlar hepinizr çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız valla.. iyi ki varsınız
bugün yeniden doktora gittim, doktorum suyumun az olduğunu günde 1 soda ve muhakkak 2 lt su içmemi önerdi. bu nedenlede oynamayabilirmiş.. en azından içim rahatladı bol bol su içiyorum şimdi
desene sende tutmadı kese teorisi %85 tutuyor diyolar hayırlısı olsun bu arada kesede sağdaydı bebek dimibenim keseye göre kızdı 2.oğlum geliyor. çine göre kızdı, rusa göre erkek.. ama belirtilerim tam kızdı oğlum olacak
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/alti-yasindaki-kizini-hala-emziriyor.826122/neyyy hahaha o nasıl bişey ya nane boğazını yakmasın (çocuk bebenin)
neyse çok gülmeyeyim bizimde çocuğumuz olacak. ben 2 yaş sınır diye düşünüyorum psikolog arkadaşım 2 yaşında bıraktırın dedi çünkü
Hayır Canım benim de ikinci bi oğlum varhayırlısı olsun canım tabiki en önemlisi o senin ilk bebek mi
usg fotolarını atabilir misin?Bana 2-3 hafta once %75 erkek dedi bugunde kesin kız dedi
yok be canım benim hep kasıklarım ağrıdı hala belde ağrı yok biliyorsun oğlum olacakvalla canım ben kızımda ilk kalçalarım çıkmıstı hatta bel bolgemde kaşıntı olmaya baslamıstı çatlıyodum bıde kızda kasık agrısı erkekte bel agrısı oluyo ben kuyruk sokumu agrısından duramıyorum eşime hergun masaj yaptırır hale geldım ıns oncelıkle saglıklı olurda sonrada gonlunden gecen olur
ben de kız diyorumBu da benim tatli bebisimkiz diyo buyuk ihtimal doktor.
inan hiç nalamadım. zaten nub görünmüyorTEYZELERI LUTFE BEBEGIMIN CINSIYET TAHMININI YAPIN..DOKTOR BAKMADI BILE 12+4 GUNLUK
hoşgeldin sağlıkla al kucağına inşallah :)Merhaba aralık anneleri...
Öncelikle hep beraber sağlıkla kucağımıza alırız inşallah kuzularımızı :)
Bende bir süredir ara ara okuyordum yazdıklarınızı ama son günlerde baya takip etmeye başlayınca sizi aranıza katılmadan duramadım :)
Ben de 12. haftaya yeni girdim.
Yarın kontrole gideceğim, merakla bekliyorum.
hemen müdahale etmelisin yoksa doğuma kadar ilerler.. otacı'nın bebe yağını kullanabilirsin ve kakao yağıKizlar yardimmm bunlar gidecekmiiii catir catir catliyorum bu hamileligmdn oncede vardi bacaklarim harita gibi esimden cok utaniyorum nolur yardim.edin ;((((
aynen katılıyorum. suyu azalttım inanılmaz bir vajinal akıntı başladıvajinal akıntıyla ilgili yazan bir arkadaş gördüm tamamen su içmekle alakalıymış az su içersek enfeksiyon oluşup akıntı başlıyormuş. idrar renginden anlarsınız az mı su içiyosunuz çok mu açık renk olmalıymış. ben doktora hiç akıntıdan bahsetmemiştim o idrar testi sonucundan biraz enfeksiyon var demişti bi şase yazdı bana geçti ve su içmemi söyledi bol bol.
canım pipiyi net gördün mü, bazen kilitorislede karıştırıyorlarben dun ogrendım canım ıkılıde oglum olcakmıs
kaderini paylaşıyorum. hayırlı olsun oğlunMerhaba güzel anneler bu gün bebeğini görmeye gittik burun kemiği oluşmuş bu çok iyi dedi ense kalınligi1.05 dedi herşey yolund a şükür parmağını ağzına götürmüş du kuzum bu arada 11+
6 da yim erkege benzettim dedi galiba ikinci oğlum geliyor
yok be canım oğlumdakinin tam tersiydi. kesinlikle tutmuyor.. açıkcası üzüldüm. kız çok istiyordum ama nasip değilmiş. artık kız için kıbrısa giderimdesene sende tutmadı kese teorisi %85 tutuyor diyolar hayırlısı olsun bu arada kesede sağdaydı bebek dimi
canım yaa seni çok iyi anlıyorum hayırlısı olsun Allah ne nasip ederse o işte sağlıkla gelsinler inşallahusg fotolarını atabilir misin?
yok be canım benim hep kasıklarım ağrıdı hala belde ağrı yok biliyorsun oğlum olacak
ben de kız diyorumevet cidden kız bu
inan hiç nalamadım. zaten nub görünmüyor
hoşgeldin sağlıkla al kucağına inşallah :)
hemen müdahale etmelisin yoksa doğuma kadar ilerler.. otacı'nın bebe yağını kullanabilirsin ve kakao yağı
aynen katılıyorum. suyu azalttım inanılmaz bir vajinal akıntı başladı
canım pipiyi net gördün mü, bazen kilitorislede karıştırıyorlar
kaderini paylaşıyorum. hayırlı olsun oğlun
yok be canım oğlumdakinin tam tersiydi. kesinlikle tutmuyor.. açıkcası üzüldüm. kız çok istiyordum ama nasip değilmiş. artık kız için kıbrısa giderim
benim 11 arti 5 dr burda demedi ama bir hafta sonra baska dr erkek dedi.cinsiyet öğrenen hamişler görüntü paylaşabilir mi?
cinsiyet öğrenen hamişler görüntü paylaşabilir mi?
kızlar hepinizr çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız valla.. iyi ki varsınız
bugün yeniden doktora gittim, doktorum suyumun az olduğunu günde 1 soda ve muhakkak 2 lt su içmemi önerdi. bu nedenlede oynamayabilirmiş.. en azından içim rahatladı bol bol su içiyorum şimdi
Cnm teoriye göre fotoya karşıdan baktığımızda mı sağda görünce kızdesene sende tutmadı kese teorisi %85 tutuyor diyolar hayırlısı olsun bu arada kesede sağdaydı bebek dimi
evet canım ultrason kağıdını eline aldığında bebek sağda duruyorsa kız solda duruyorsa erkek diyorlarCnm teoriye göre fotoya karşıdan baktığımızda mı sağda görünce kız
Bakalım yarın cinsiyeti öğrenirsem paylaşayım ben de sonucu sağolasınevet canım ultrason kağıdını eline aldığında bebek sağda duruyorsa kız solda duruyorsa erkek diyorlar
tamam canım bekliyorumBakalım yarın cinsiyeti öğrenirsem paylaşayım ben de sonucu sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?