maşallah çok sevindim canm yaa bnmde içim rahatladı sağlıkla büyüsün insallah
canim dr ler iki diyor kuranda da iki yaziyor. ben bu yuzden ikiye dek emzirdim.benim ilk bebeğim olucak iki yaş ideal mi gerçekten
gordum canım bariz yumurtalıkların kesesi bıle olusmususg fotolarını atabilir misin?
yok be canım benim hep kasıklarım ağrıdı hala belde ağrı yok biliyorsun oğlum olacak
ben de kız diyorumevet cidden kız bu
inan hiç nalamadım. zaten nub görünmüyor
hoşgeldin sağlıkla al kucağına inşallah :)
hemen müdahale etmelisin yoksa doğuma kadar ilerler.. otacı'nın bebe yağını kullanabilirsin ve kakao yağı
aynen katılıyorum. suyu azalttım inanılmaz bir vajinal akıntı başladı
canım pipiyi net gördün mü, bazen kilitorislede karıştırıyorlar
kaderini paylaşıyorum. hayırlı olsun oğlun
yok be canım oğlumdakinin tam tersiydi. kesinlikle tutmuyor.. açıkcası üzüldüm. kız çok istiyordum ama nasip değilmiş. artık kız için kıbrısa giderim
Canim hamilelik ogrenildikten hemen sonra baslanmali ve vucut surekli nemli tutulmali ben maaleseg ilk bebegimde 5 aylikken başladim krem kullanmaya tecrübesizlik işte yinede cok az catladim çok şükür, şimdi ise hemen başladim mümkünse hemen başlanmalı bence ve genetikte önemli bence.Ayyy benim şimdiden kaşınmay başladı...Demekki çok çatlıcam(
tişörtlerin resimlerini paylaşırsın şimdiden güle güle giy
bitkiseller icin gecerli mi bilmem ama ilaç turu catlak onleyicileri 12. hafta sonrasi bebegin organ gelisimi tamamlaninca dr tavsiye ediyorCanim hamilelik ogrenildikten hemen sonra baslanmali ve vucut surekli nemli tutulmali ben maaleseg ilk bebegimde 5 aylikken başladim krem kullanmaya tecrübesizlik işte yinede cok az catladim çok şükür, şimdi ise hemen başladim mümkünse hemen başlanmalı bence ve genetikte önemli bence.
Saatlerdir esime nasıl soylucem diye dusunuyorum ne tepki vercek acaba kesin hemen babasını arıcak soylucek o da bagırıcak cagırıcak ben ne dicem
Aynen cünkü bebeğin organlari olustuğu için hersey bebege geçip zarar verebilir, benim bahsettiğim kakao ,badem vs yağlar tabi bunlarda doktorun tavsiyesinde kullanilmali.bitkiseller icin gecerli mi bilmem ama ilaç turu catlak onleyicileri 12. hafta sonrasi bebegin organ gelisimi tamamlaninca dr tavsiye ediyor
canim geçmiş olsun, doktora gitmek istememen normal ilac filan zarar verir diye aama allah korusun ateşlenirsen bebege zarar verir hamile oldugun icin olusacak rahatsizliklari yazmiyorum, mutlaka doktora görünmek lazim grip mi nezlemi ateşli hastalik mi bilmek lazim.2 gündür çok kötü gribim doktora da gitmedim grip ilaçlarda ilaçsızda aynı sürede bitiyo . Ama gitsem miki ya serum mu taktırsam su kaybı için
HayiTE="alpina85, post: 41277451, member: 602204"]ani olup geçen bir şey mi canım bende de ara ara oluyor sanırım gaz birikmesi çünkü fazla şişkinliğim olduğu zamanlarda oluyor bana
senin ki farklı bir durum o zaman canım benimde çekilme gibi hissediyorum ama anlık uzun sürmüyor yani[/QUOTE]Hayi
Hayır cnm gazdan oldugunu sanmıyorum çırpınma gibi sanki çekilme oluyor gibi
Senin haftalarda aynısı banada oluyordu merak etme aslında herkeste oluyordu hiç endişelenmeye gerek yok boşu boşuna kuruntu yapma kendineikili test için randevuma daha 10 gün var. hiç bi belirtimde kalmadı. hiç hamile değilmişim gibi. arada orama burama agrı girmesi lazım değilmi mesela. yine cok merak ediyorum bebegimi ve yine cok korkuyorum. deli olcam.
Ben de aynı durumdayım senle canım.Artık ömür boyu hiç yediklerimden zevk almicakmisim gibi geliyor sanki ömür boyu hep çıkaracakmisim gibi geliyo((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?