2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ben ozele gidiyorum üst üste diyorlar devlete gidiyorum biri sağda biri solda diyor anlamadim gitti

gordum canım bariz yumurtalıkların kesesi bıle olusmus

Ayyy benim şimdiden kaşınmay başladı...Demekki çok çatlıcam (
Canim hamilelik ogrenildikten hemen sonra baslanmali ve vucut surekli nemli tutulmali ben maaleseg ilk bebegimde 5 aylikken başladim krem kullanmaya tecrübesizlik işte yinede cok az catladim çok şükür, şimdi ise hemen başladim mümkünse hemen başlanmalı bence ve genetikte önemli bence.

bitkiseller icin gecerli mi bilmem ama ilaç turu catlak onleyicileri 12. hafta sonrasi bebegin organ gelisimi tamamlaninca dr tavsiye ediyor

Ben erkek hissettigim için bide ektekini aldım eger kiz olursa evde giyerim haha

Eklentiler

• 20150605_215314.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 88
2 gündür çok kötü gribim doktora da gitmedim grip ilaçlarda ilaçsızda aynı sürede bitiyo . Ama gitsem miki ya serum mu taktırsam su kaybı için

bitkiseller icin gecerli mi bilmem ama ilaç turu catlak onleyicileri 12. hafta sonrasi bebegin organ gelisimi tamamlaninca dr tavsiye ediyor
Aynen cünkü bebeğin organlari olustuğu için hersey bebege geçip zarar verebilir, benim bahsettiğim kakao ,badem vs yağlar tabi bunlarda doktorun tavsiyesinde kullanilmali.

2 gündür çok kötü gribim doktora da gitmedim grip ilaçlarda ilaçsızda aynı sürede bitiyo . Ama gitsem miki ya serum mu taktırsam su kaybı için
canim geçmiş olsun, doktora gitmek istememen normal ilac filan zarar verir diye aama allah korusun ateşlenirsen bebege zarar verir hamile oldugun icin olusacak rahatsizliklari yazmiyorum, mutlaka doktora görünmek lazim grip mi nezlemi ateşli hastalik mi bilmek lazim.

ikili test için randevuma daha 10 gün var. hiç bi belirtimde kalmadı. hiç hamile değilmişim gibi. arada orama burama agrı girmesi lazım değilmi mesela. yine cok merak ediyorum bebegimi ve yine cok korkuyorum. deli olcam.

TE="alpina85, post: 41277451, member: 602204"]ani olup geçen bir şey mi canım bende de ara ara oluyor sanırım gaz birikmesi çünkü fazla şişkinliğim olduğu zamanlarda oluyor bana[/QUOTE]
Hayi

Hayır cnm gazdan oldugunu sanmıyorum çırpınma gibi sanki çekilme oluyor gibi

TE="alpina85, post: 41277451, member: 602204"]ani olup geçen bir şey mi canım bende de ara ara oluyor sanırım gaz birikmesi çünkü fazla şişkinliğim olduğu zamanlarda oluyor bana
Hayi

Hayır cnm gazdan oldugunu sanmıyorum çırpınma gibi sanki çekilme oluyor gibi[/QUOTE]
senin ki farklı bir durum o zaman canım benimde çekilme gibi hissediyorum ama anlık uzun sürmüyor yani

ikili test için randevuma daha 10 gün var. hiç bi belirtimde kalmadı. hiç hamile değilmişim gibi. arada orama burama agrı girmesi lazım değilmi mesela. yine cok merak ediyorum bebegimi ve yine cok korkuyorum. deli olcam.
Senin haftalarda aynısı banada oluyordu merak etme aslında herkeste oluyordu hiç endişelenmeye gerek yok boşu boşuna kuruntu yapma kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…