2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ınankı normal yedıgımdede boyle son bır haftadır ozellıkler dısardan yedıgımde yada ıs yerınde yemekte oluyor.zaten aksam yemegı benı olduruyor nıye bılmıyorum cok agır gelıyor sabah dumduz aksam oluyorum 6a ylık

Sagol canim hemen deniyorum yutkunmak iskence birde akinti var bogazimda zaten midem bulaniyor uzerine tuz biber oldu
rica ederim canım birde ıhlamur elma kuru üzüm yarım limon kaynatıp ılınınca balla içiyordum oda yumuşatıyor onuda tavsiye ederim geçmiş olsun canım

Ya Kızlar canlarım bitanelerim annişlerim benim bücürede bi nubuna göre yorum yapsanız meraktan Öldüm erkek die hissediyorum hep ama yinede çok merak ediyorum

Eklentiler

• image.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 107
Canım bizede inan çok geldi doktora özellikle sorduk bu haftalarda internette 5-7 cm arası yazıyor diye dediki bünyeden bünyeye değişir dedi gayet normal dedi. bebeğinizin boyu uzun olacak maşşallah dedi.

Banada çok fazla geldi benmkiler 7cm o kesenin boyudur bence

ayy kızlar anca okuyabildim bikaç gün birikmişti.. bende bu perşembe yaptırdım ikiliyi ultrason çok şükür iyi çıktı sadece rahme gidip bebeği besleyen damarlar biraz dar dedi dr. coraspin verdi bunun için ve ayrıca demir hapı. benim bebiş de hareketsizdi. baya inceledik kulaklarını ellerini ayaklarını hele de bi poposu var yemelik cinsiyeti sordum bakarız dedi baya uğraştı hatta resmen pipi gördük biz ama o iş öle değilmiş kızda da erkektede başta pipili gibi oluşuo dedi sonra kızda içeri çekilio dedi. sonuç şuan cinsiyetsiziz. eşim kız istiyor ben erkek hissediyorum cümle alem kızınız olacak diyor bakalım artık hayırlısı.. bu arada ikili de sonra üçlü mü yapacaz dedim doktora yok ona gerek yok yapmana dedi.. 16. haftada çağırdı.. temmuz başı nasıl gelecek

Sağol cnm bnm 20 güne çok daha büyümüş olur kesin tahmin eder bugün o kdr şaşırdım ki 2 cm bıraktım 1 ay önce şimdi baş popo 7.20 cm olmuş bacakları ölçemedi o an hızla büyüyolar valla yavrularımız mucize resmen

Cnm bence endişe etme bebegin depodan besleniyor bildiğin sömürüyor :) doktorun değrlerine göre eksik bir şey olursa takviye verir zaten yakın zamanda beslenmen de düzene girer diye düşünüyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kızlar ben bıseyı cok merak edıyorum sızınde dusuncelernzı almak ıstıorum doktora sormak ıstemedım belkı sacma bulur dıe sıze sorayım dedım bebegımz suan kafası ya sag kesemızde ya sol kesemızde ee pekı dogum anında nasıl oluorda bebegın kafası vajınamıza dogru sarkıor ben anlamadım bunu madem vajınamıza dogru sarkacak ee nıe bebeklermzın kafaları ya sag tarfta ya sol tarafda oluyorkı bıde cınsıyetın sag taraf yada sol trfla bı ılgısı varmı cınsıyetle ılgılı bıze ıpucu vereblrmı sızce:)

evet canım benim ikili testi yapan dr direk ben cinsiyete bakmıyorum onu doktorun söyleyebilir deyip kestirip attı yoksa kesin anlamıştırda söylemedi napalım biraz daha sabır

merhaba bir açıklaması var mı bilmiyorum ama benim bebeğim iki tarafa da dayalı değildi doktorum tam doğum pozisyonunda duruyor yani kafası aşağıda resmen amuda kalkmış pozisyonda (kafası tam ortada daydı.) demişti

Bende bugün öğrendim kesin olarak cinsiyetini yaklaşık 35 dakka boyunca bebeğimizle iyi oynadık ultrasonla doktor erkek dedi karından bakarak ama yinede alttan ultrasonla teyit ettik ( her şeyini gördük topu bile vardı) benim ufaklığın başı sol taraftaydı tatlım artık ultrasonda tamamen görülmüyor kısım kısım görülüyor. senin öğrenmen gerekiyor tatlım doktor söylemedimi ?

Slm canm bana da dr suyun az dedi ama korkuttu yani bebekte anomalilik mi var acaba diye pazrtsi tekrar baska dr a gitcem bakalm ne dicek bana su icmeyle ilgisi yok demişti. Senin dr ne dedi sana.ins bisei yoktur bebeğimin
canım günde 1 adet soda ve 2 lt yakın su iç. korkulacak birşey yok. öpüyorum
Banada banadaaa yorummm :)
kız eminim
Eki Görüntüle 1550676 Eki Görüntüle 1550676 Eki Görüntüle 1550677

Çok net değil telefonum bozuk olduğu için anca böyle çekebiliyorum canım :)
erkek bu bebek
kız canım
Kizlar faranjit oldum bogazim cok kotu ne yapabilirim gecirmek için
adaçayını normal çay demler gibi demle ve gargara yap ama içme tükür. harika geliyor emin ol. ben kronik faranjitim biliyorum. dene lütfen erinme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…