Banada çok fazla geldi benmkiler 7cm o kesenin boyudur bencecrl ölçümü mu 12 cm. Kesesinin boyu olmasın senin haftada 6 yada 7 cm olmalı :) göbek için maşallah diyorum çok tatlı
canım bende aynıyım 3-4 tane limonu sık içine bal 1 tatlı kaşığı . Ilık su ile sulandır günde 3 bardak iç boğazı çok yumuşatıyo benim geçti bişeyim kalmadıKizlar faranjit oldum bogazim cok kotu ne yapabilirim gecirmek için
rica ederim canım birde ıhlamur elma kuru üzüm yarım limon kaynatıp ılınınca balla içiyordum oda yumuşatıyor onuda tavsiye ederim geçmiş olsun canımSagol canim hemen deniyorum yutkunmak iskence birde akinti var bogazimda zaten midem bulaniyor uzerine tuz biber oldu
Banada çok fazla geldi benmkiler 7cm o kesenin boyudur bence
oyy oyy maşallah ya çok güzel gözüküyor sağlıklı bebişler olsun hepsiKızlar ben bakıyorum da 12cm 67 gram biraz fazla haftama göre bakıyorum sitelere 16. hafta hamileliğe denk geliyor bir anormallik yoktur değilmibakın buda göbişim dışardan belli
Eki Görüntüle 1550714
oyy oyy maşallah ya çok güzel gözüküyor sağlıklı bebişler olsun hepsi
Sağol cnm bnm 20 güne çok daha büyümüş olur kesin tahmin eder bugün o kdr şaşırdım ki 2 cm bıraktım 1 ay önce şimdi baş popo 7.20 cm olmuş bacakları ölçemedi o an hızla büyüyolar valla yavrularımız mucize resmenhayırlısı olsun canım dediğin gibi ilk bebiş olunca ikiside eşit oluyo sanki hakkında hayırlısı olsun senin 1 haftan varmış benim daha 20 günüm var dr uma gitmeme heyecan ve sabırla beklemeye çalışıyorum
Cnm bence endişe etme bebegin depodan besleniyor bildiğin sömürüyor :) doktorun değrlerine göre eksik bir şey olursa takviye verir zaten yakın zamanda beslenmen de düzene girer diye düşünüyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYa kızlar ben sizden biraz daha kilolu yum ama sürekli veriyorum şuana kadar 6 kilo verdim hala da çok iyi yiyorum diyemem resmen metabolizmam hızlandı korkuyorum bebiş beslenemicek diyedaha da vermek istemiyorum hayatım boyunca kilo vermek istedim şimdi çok tedirginim
hıc goremedım cınsıyetını ya doktorlar nasılda hemen anlıorlar allah nazardan saklasın yavrularımızı:)resim isteyenler buyrun doktor kıza benzetmişti bu çekildiğinde 13+4'düm :)))
evet canım benim ikili testi yapan dr direk ben cinsiyete bakmıyorum onu doktorun söyleyebilir deyip kestirip attı yoksa kesin anlamıştırda söylemedi napalım biraz daha sabırSağol cnm bnm 20 güne çok daha büyümüş olur kesin tahmin eder bugün o kdr şaşırdım ki 2 cm bıraktım 1 ay önce şimdi baş popo 7.20 cm olmuş bacakları ölçemedi o an hızla büyüyolar valla yavrularımız mucize resmen
merhaba bir açıklaması var mı bilmiyorum ama benim bebeğim iki tarafa da dayalı değildi doktorum tam doğum pozisyonunda duruyor yani kafası aşağıda resmen amuda kalkmış pozisyonda (kafası tam ortada daydı.) demiştikızlar ben bıseyı cok merak edıyorum sızınde dusuncelernzı almak ıstıorum doktora sormak ıstemedım belkı sacma bulur dıe sıze sorayım dedım bebegımz suan kafası ya sag kesemızde ya sol kesemızde ee pekı dogum anında nasıl oluorda bebegın kafası vajınamıza dogru sarkıor ben anlamadım bunu madem vajınamıza dogru sarkacak ee nıe bebeklermzın kafaları ya sag tarfta ya sol tarafda oluyorkı bıde cınsıyetın sag taraf yada sol trfla bı ılgısı varmı cınsıyetle ılgılı bıze ıpucu vereblrmı sızce:)
kızlar ben bıseyı cok merak edıyorum sızınde dusuncelernzı almak ıstıorum doktora sormak ıstemedım belkı sacma bulur dıe sıze sorayım dedım bebegımz suan kafası ya sag kesemızde ya sol kesemızde ee pekı dogum anında nasıl oluorda bebegın kafası vajınamıza dogru sarkıor ben anlamadım bunu madem vajınamıza dogru sarkacak ee nıe bebeklermzın kafaları ya sag tarfta ya sol tarafda oluyorkı bıde cınsıyetın sag taraf yada sol trfla bı ılgısı varmı cınsıyetle ılgılı bıze ıpucu vereblrmı sızce:)
Elevit canimkızlar ıcınde domuz jılatını olan decavıtmıydı elevıtmıydı..ıkılıden gelyorum bır torba vıtamın verdı.ıcınde decavıtte varmıs
Kız gibi duruyorBenimkinede bakarmısınız arkadşlar
canım günde 1 adet soda ve 2 lt yakın su iç. korkulacak birşey yok. öpüyorumSlm canm bana da dr suyun az dedi ama korkuttu yani bebekte anomalilik mi var acaba diye pazrtsi tekrar baska dr a gitcem bakalm ne dicek bana su icmeyle ilgisi yok demişti. Senin dr ne dedi sana.ins bisei yoktur bebeğimin
kız eminimBanada banadaaa yorummm :)
erkek bu bebekEki Görüntüle 1550676 Eki Görüntüle 1550676 Eki Görüntüle 1550677
Çok net değil telefonum bozuk olduğu için anca böyle çekebiliyorum canım :)
kız canım
adaçayını normal çay demler gibi demle ve gargara yap ama içme tükür. harika geliyor emin ol. ben kronik faranjitim biliyorum. dene lütfen erinme :)Kizlar faranjit oldum bogazim cok kotu ne yapabilirim gecirmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?