Bunu tam paralel değil çok dikte değil ama erkek olabilir benceYa Kızlar canlarım bitanelerim annişlerim benim bücürede bi nubuna göre yorum yapsanız meraktan Öldüm erkek die hissediyorum hep ama yinede çok merak ediyorum
canım günde 1 adet soda ve 2 lt yakın su iç. korkulacak birşey yok. öpüyorum
kız eminim
erkek bu bebek
kız canım
adaçayını normal çay demler gibi demle ve gargara yap ama içme tükür. harika geliyor emin ol. ben kronik faranjitim biliyorum. dene lütfen erinme :)
elevvıtte domuz jelatını var canımkızlar elevıtle decavıt arasındak farkı sordum hadı hatırlayan bılen yokmu ılacı ıcmem gerekıyor bıranonce yanıt beklıyorum hanıgısande domuz jlatını vardı
Geçmiş olsun herşey iyidir inşallahselam kızlar bugun bobrek agrısıyla acile gıttım serum felan taktılar sonra urolojıden doktor geldı ultrasonla baktı bende sorun yokmus bebekten kaynaklı olabılırmıs pazartesı gunu bebegın bobreklerını ıncelıycekler
saol canım ınsallah pazartesı gunu ayrıntılı bakılcak bebegımeGeçmiş olsun herşey iyidir inşallah
saol canım ınsallah pazartesı gunu ayrıntılı bakılcak bebegıme
çok geçmiş olsun umarım ikinizde iyi olursunuz pazartesi güzel haberleri bekliyoruzselam kızlar bugun bobrek agrısıyla acile gıttım serum felan taktılar sonra urolojıden doktor geldı ultrasonla baktı bende sorun yokmus bebekten kaynaklı olabılırmıs pazartesı gunu bebegın bobreklerını ıncelıycekler
Amin canım inş öyledir yaCnm bence endişe etme bebegin depodan besleniyor bildiğin sömürüyor :) doktorun değrlerine göre eksik bir şey olursa takviye verir zaten yakın zamanda beslenmen de düzene girer diye düşünüyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
saol canım ınsallah ınsallah sadece usutmusumdurgeçmiş olsun canım inşallah herşey yolundadır.
amin ınşallah canım neden bılmıyorum ama ıcımde kötu hıs yok hıc ama ınsallah yanılmamçok geçmiş olsun umarım ikinizde iyi olursunuz pazartesi güzel haberleri bekliyoruz
umarım ne hissediyorsan öyle olur. bütün dualar masum bebeklerimize gelsinamin ınşallah canım neden bılmıyorum ama ıcımde kötu hıs yok hıc ama ınsallah yanılmam
amin canım rabbım dua eden butun arkadaslarımızdan razı olsunumarım ne hissediyorsan öyle olur. bütün dualar masum bebeklerimize gelsin
temızlık feln yaptıktan sonra banada oluyo canım endıselenmeKizlar ben bugun baya bir temizlik yaptim suan karnim cok agriyir endise ettim sizde agri varmi ?
selam kızlar bugun bobrek agrısıyla acile gıttım serum felan taktılar sonra urolojıden doktor geldı ultrasonla baktı bende sorun yokmus bebekten kaynaklı olabılırmıs pazartesı gunu bebegın bobreklerını ıncelıycekler
İnşallah onda da bi sorun yoktur canim geçmiş olsunselam kızlar bugun bobrek agrısıyla acile gıttım serum felan taktılar sonra urolojıden doktor geldı ultrasonla baktı bende sorun yokmus bebekten kaynaklı olabılırmıs pazartesı gunu bebegın bobreklerını ıncelıycekler
Bence fikir veremez canım çünkü çok sık dönüo kafası biz muayenedeyken bile döndü düşün benim her gidişimde farklı tarafta oluyorkızlar ben bıseyı cok merak edıyorum sızınde dusuncelernzı almak ıstıorum doktora sormak ıstemedım belkı sacma bulur dıe sıze sorayım dedım bebegımz suan kafası ya sag kesemızde ya sol kesemızde ee pekı dogum anında nasıl oluorda bebegın kafası vajınamıza dogru sarkıor ben anlamadım bunu madem vajınamıza dogru sarkacak ee nıe bebeklermzın kafaları ya sag tarfta ya sol tarafda oluyorkı bıde cınsıyetın sag taraf yada sol trfla bı ılgısı varmı cınsıyetle ılgılı bıze ıpucu vereblrmı sızce:)
saol canım ınsallah bakcaz artık pazartesı gunugeçmiş olsun cnm inş. ikinizin durumuda iyi çıkar
saolasın canım ınsallahİnşallah onda da bi sorun yoktur canim geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?