2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
[QCanım "elifeva, post: 41288400, member: 637144"]saol canım ınsallah ınsallah sadece usutmusumdur[/QUOTE]

Canim çok geçmiş olsun inşallah hayırlı haberler vereceksin bize pazartesi günü
Şuan nasılsın peki

[QCanım "elifeva, post: 41288400, member: 637144"]saol canım ınsallah ınsallah sadece usutmusumdur

Şuan nasılsın peki[/QUOTE]
saolasın canım suan ıyıyım parol serumdan sonra rahatladım yıne hafıften var ama agrım kıvrandırmıyo

Bana da kesin kiz demistin bildin valla canim :)
hayırlı olsun canım emin olmadığımda söylemiyorum zaten :)
çok geçmiş olsun canım. umarım mühim değildir. benim ilk oğlumda kum dökmüştüm çok zorlu geçti ama bol su ile hafiflemişti
Kizlar ben bugun baya bir temizlik yaptim suan karnim cok agriyir endise ettim sizde agri varmi ?
sanmıyorum canım. genellikle işten sonra bende de oluyor

Şuan nasılsın peki
saolasın canım suan ıyıyım parol serumdan sonra rahatladım yıne hafıften var ama agrım kıvrandırmıyo[/QUOTE]

Pazartesi ye kadar dinlenebildigin kadar dinlen inşallah allah kolaylık versin

Allah ın izniyle birşey olmayacak canım Allah a emanet de güven. Rabbim minnak masumları korusun inşallah

hayırlı olsun. ben son fotodan anladım. aslında o fotoda yüzü dönük ama bacak arası belli. nasıl anlatsam ki sana anlıyorum işte ehehe

evet oğluşumuz ne zaman görsek bize kıçını dönüyor bizde gördük doktor tam emin olmak için vajinal ultrasonla baktı öyle bir netlik yoktu bildiğin direkt bacak arasını gördük. her şeyi vardı oğluşumun inşallah sağlıkla doğar bebeklerimiz

Geçmiş olsun cnm sadece üşütmedir inşallah sen gönlünü ferah tut Allah seni de bebişini de korusun iyi haberler bekliyoruz ptesi

Geçmiş olsun canım. Bişi yoktur inşaallah bebisinin. Onun böbrekleri ile ilgili bişeyi kendi bobreklerinde hissetmis olman mümkün mü gerçekten. Ben Allah in izni ile bebisinin iyi olduğuna inanıyorum

saol canım ınsallah bebekten deıldır bende sorun cıkmadı enfeksıyon kum taş v.s d bebekten supelendı pazartesı onu ıncelıycekler

Geçmiş olsun canım. Bişi yoktur inşaallah bebisinin. Onun böbrekleri ile ilgili bişeyi kendi bobreklerinde hissetmis olman mümkün mü gerçekten. Ben Allah in izni ile bebisinin iyi olduğuna inanıyorum
saol canım ınsallah. evet ben bebegın agrısının anneye yansıdıgına ınanıyorum cunku kaybettıgım bebegımde haftada 2 kere şiddetlı baş agrısından acıle gdıyodum bebegımın basında sorun varmış gebelık sonlandırıldıktan sonra butun baş agrılarım geçmişti

Allah Allah annelik böyle bişey sanirsam. Yaradilistan gelen. minicik bişeyler daha. Ve anne derdini anlayabiliyor. Ben bugünlerde hiç bişi hissetmiyorum. İnşaallah oda benim gibi bütün gün yan gelip yatıyor keyfine bakıyordur.

saol canım ınsallah bebekten deıldır bende sorun cıkmadı enfeksıyon kum taş v.s d bebekten supelendı pazartesı onu ıncelıycekler
Bence bebis iyi. Sende benim gibi kendi kendine nazar degdirdin. Geçen benim bobrek iyi kum çakıl rahatsız etmiyor diyordun nazar degmis. Allah ın izni ile hiiicc bisiyciginiz yoktur inşaallah.

Hanımlar ben çok halsizim hic bisey yapmak istemiyorum istesemde 5 dk dan daha fazla ayakta duramiyorum. Hep uyuyasim var. Bel agrim artıyor ayakta durduğumda çok oturduğumda kasik ağrılarım oluyor normal mi acaba ? Aranızda benim gibi olan var mi ? kansizligim sınırda demir ve kan ilacı kullanıyorum ondan da olabilir mi acaba ?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…