- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
[QCanım "elifeva, post: 41288400, member: 637144"]saol canım ınsallah ınsallah sadece usutmusumdur
hayırlı olsun canım emin olmadığımda söylemiyorum zaten :)Bana da kesin kiz demistin bildin valla canim :)
çok geçmiş olsun canım. umarım mühim değildir. benim ilk oğlumda kum dökmüştüm çok zorlu geçti ama bol su ile hafiflemiştiselam kızlar bugun bobrek agrısıyla acile gıttım serum felan taktılar sonra urolojıden doktor geldı ultrasonla baktı bende sorun yokmus bebekten kaynaklı olabılırmıs pazartesı gunu bebegın bobreklerını ıncelıycekler
sanmıyorum canım. genellikle işten sonra bende de oluyorKizlar ben bugun baya bir temizlik yaptim suan karnim cok agriyir endise ettim sizde agri varmi ?
hayırlı olsun. ben son fotodan anladım. aslında o fotoda yüzü dönük ama bacak arası belli. nasıl anlatsam ki sanazonox evet canım erkek takım taklavatı gördük bugün peki sen neye bakıyorsun mesela ben bu resimlerde cinsiyet göremiyorum
saolasın canım suan ıyıyım parol serumdan sonra rahatladım yıne hafıften var ama agrım kıvrandırmıyo[/QUOTE]Canim çok geçmiş olsun inşallah hayırlı haberler vereceksin bize pazartesi günü
Şuan nasılsın peki
Allah ın izniyle birşey olmayacak canım Allah a emanet de güven. Rabbim minnak masumları korusun inşallahselam kızlar bugun bobrek agrısıyla acile gıttım serum felan taktılar sonra urolojıden doktor geldı ultrasonla baktı bende sorun yokmus bebekten kaynaklı olabılırmıs pazartesı gunu bebegın bobreklerını ıncelıycekler
hayırlı olsun. ben son fotodan anladım. aslında o fotoda yüzü dönük ama bacak arası belli. nasıl anlatsam ki sanaanlıyorum işte ehehe
Geçmiş olsun cnmselam kızlar bugun bobrek agrısıyla acile gıttım serum felan taktılar sonra urolojıden doktor geldı ultrasonla baktı bende sorun yokmus bebekten kaynaklı olabılırmıs pazartesı gunu bebegın bobreklerını ıncelıycekler
Çok geçmiş olsun canım, ikinizde de bir şey yoktur inşallah. Bol sıvı tüketmeye çalış.saol canım ınsallah bakcaz artık pazartesı gunu
Geçmiş olsun canım. Bişi yoktur inşaallah bebisinin. Onun böbrekleri ile ilgili bişeyi kendi bobreklerinde hissetmis olman mümkün mü gerçekten. Ben Allah in izni ile bebisinin iyi olduğuna inanıyorumselam kızlar bugun bobrek agrısıyla acile gıttım serum felan taktılar sonra urolojıden doktor geldı ultrasonla baktı bende sorun yokmus bebekten kaynaklı olabılırmıs pazartesı gunu bebegın bobreklerını ıncelıycekler
saol canım ınsallah bebekten deıldır bende sorun cıkmadı enfeksıyon kum taş v.s d bebekten supelendı pazartesı onu ıncelıyceklerhayırlı olsun canım emin olmadığımda söylemiyorum zaten :)
çok geçmiş olsun canım. umarım mühim değildir. benim ilk oğlumda kum dökmüştüm çok zorlu geçti ama bol su ile hafiflemişti
sanmıyorum canım. genellikle işten sonra bende de oluyor
amin canım ınsallahAllah ın izniyle birşey olmayacak canım Allah a emanet de güven. Rabbim minnak masumları korusun inşallah
saol canım ınsallah. evet ben bebegın agrısının anneye yansıdıgına ınanıyorum cunku kaybettıgım bebegımde haftada 2 kere şiddetlı baş agrısından acıle gdıyodum bebegımın basında sorun varmış gebelık sonlandırıldıktan sonra butun baş agrılarım geçmiştiGeçmiş olsun canım. Bişi yoktur inşaallah bebisinin. Onun böbrekleri ile ilgili bişeyi kendi bobreklerinde hissetmis olman mümkün mü gerçekten. Ben Allah in izni ile bebisinin iyi olduğuna inanıyorum
saolasın canım ınsallah hayırlı haberler verırım sıze rabbım evlat acısı yasatmasınGeçmiş olsun cnmsadece üşütmedir inşallah sen gönlünü ferah tut Allah seni de bebişini de korusun iyi haberler bekliyoruz ptesi
saol canım ınsallah eve geldıgımden berı suya yuklendım yanımda kocaman şişeÇok geçmiş olsun canım, ikinizde de bir şey yoktur inşallah. Bol sıvı tüketmeye çalış.
Allah Allah annelik böyle bişey sanirsam. Yaradilistan gelen. minicik bişeyler daha. Ve anne derdini anlayabiliyor. Ben bugünlerde hiç bişi hissetmiyorum. İnşaallah oda benim gibi bütün gün yan gelip yatıyor keyfine bakıyordur.saol canım ınsallah. evet ben bebegın agrısının anneye yansıdıgına ınanıyorum cunku kaybettıgım bebegımde haftada 2 kere şiddetlı baş agrısından acıle gdıyodum bebegımın basında sorun varmış gebelık sonlandırıldıktan sonra butun baş agrılarım geçmişti
Bence bebis iyi. Sende benim gibi kendi kendine nazar degdirdin. Geçen benim bobrek iyi kum çakıl rahatsız etmiyor diyordun nazar degmis. Allah ın izni ile hiiicc bisiyciginiz yoktur inşaallah.saol canım ınsallah bebekten deıldır bende sorun cıkmadı enfeksıyon kum taş v.s d bebekten supelendı pazartesı onu ıncelıycekler
inşallah canımmBence bebis iyi. Sende benim gibi kendi kendine nazar degdirdin. Geçen benim bobrek iyi kum çakıl rahatsız etmiyor diyordun nazar degmis. Allah ın izni ile hiiicc bisiyciginiz yoktur inşaallah.
sagol kuzum icini rahatlattı n .. yaw sana nazar neyim mi degiyor ogle agrilar falan gecmus oksun endişelenmeye baslama sakın iyi dusun iyi olsun bursey yoktur zatentemızlık feln yaptıktan sonra banada oluyo canım endıselenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?