2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
brnde pozisyon bulmakta zorlaniyorum yatinca agriyor kalkınca agriyor oturunca ağrıyor karnim! !!

İyi geceler kizlar bel agrisindan ölüyorum ben ev tasidik onunla ugrasiyorum hala ama bitmiş vaziyetteyim
Agir falanda kaldirmiyorum ama bütün gün ayaktayim bu yetiyor bana.

Canım E="elifeva, post: 41289447, member: 637144"]saol canım ınsallah bebekten deıldır bende sorun cıkmadı enfeksıyon kum taş v.s d bebekten supelendı pazartesı onu ıncelıycekler[/QUOTE]
Canim çok geçmiş olsun umarım sende bebisinde çok sagliklisinizdir..
brnde pozisyon bulmakta zorlaniyorum yatinca agriyor kalkınca agriyor oturunca ağrıyor karnim! !!
Bende de öyle en rahat soluma doğru yattigimda oluyor. Onun dışında her şekilde rahatsız oluyorum

Gul_ay01 .!.:
İyi geceler kizlar bel agrisindan ölüyorum ben ev tasidik onunla ugrasiyorum hala ama bitmiş vaziyetteyim
Agir falanda kaldirmiyorum ama bütün gün ayaktayim bu yetiyor bana.
Yardim edecek kimse yok muydu Allah yardimcin olsun.

Ben böbrek taşi dökerken anlamamislardi canm cektgim sancidan fikir yuruttuler daha snra detayli ultrasonda kum görmüslerdi insallah bebisinde birsey yoktur sende kum falan kaldiysa o sanci yapıyordur cok gecmis olsun.

hayırlı olsun. ben son fotodan anladım. aslında o fotoda yüzü dönük ama bacak arası belli. nasıl anlatsam ki sana anlıyorum işte ehehe

Bende cok merak ediyorum bebegimin cinsiyetini :) madem anliyorsunuz bana da bi tahminde bulunur musunuz :))

Eger kötü birsey olsa sen hissederdin icini rahat tut hayirli haberlerini bekliyoruz dualarim seninle

Ben böbrek taşi dökerken anlamamislardi canm cektgim sancidan fikir yuruttuler daha snra detayli ultrasonda kum görmüslerdi insallah bebisinde birsey yoktur sende kum falan kaldiysa o sanci yapıyordur cok gecmis olsun.
saol canım ınsallah onda bıse olmasında ben razıyım acı cekmeye

hepinize teşekkür ederim kızlar doktorunuzdan cinsiyetini kesin isteyin kesin belli oluyormuş 12. haftadan sonra benim doktorum sabırla uğraştı dürtükledik ilk göstermedi sabırla kurcaladık oğluşumuzu

Walla ben tam 12+0 da gittim Doktorum daha belli değil dedi Hiç ısrar etmedm tahmn etsn die Sali günü de ikili için devlete gidicem 13+2 olacak Yine sormuycam, oğrenmek de istemiyrm tam16 dolana kadar yaniltici olabildiği için Cok meraksizim sizlere gore snrm :)

aynı şeyi ben de hissediyorum, öğrenmeye pek hevesli değilim nedense

Hadi gözün aydın canm :) sen baya uğrastn sıkıntıya girdin ikili sebebiyle İnş sonucları da iyi olur gonlun rahatlar :)

aynı şeyi ben de hissediyorum, öğrenmeye pek hevesli değilim nedense

Ewet ya Şimdi kesin değil ama bilmem ne die bi cinsiyet soylıycek Ben onunla ilgili hayaller kurcam 16.haftada baska bişey soyliycek Sonra hadiii ona aliş Ondan istemiyorum öğrenmek şimdilik :)

Kızlar ben bakıyorum da 12cm 67 gram biraz fazla haftama göre bakıyorum sitelere 16. hafta hamileliğe denk geliyor bir anormallik yoktur değilmi bakın buda göbişim dışardan belli
Eki Görüntüle 1550714

Ağırlığını bilmiyorum da boy cidden bıtaz fazla gibi Ama sakın korkma bence genetik olarak uzun boylu olacagindandir Aksı bişi olsa doktor sizi kesin bilgilendirirdi ztn :) uzun boylu cocuk ıste maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…