brnde pozisyon bulmakta zorlaniyorum yatinca agriyor kalkınca agriyor oturunca ağrıyor karnim! !!Hanımlar ben çok halsizim hic bisey yapmak istemiyorum istesemde 5 dk dan daha fazla ayakta duramiyorum. Hep uyuyasim var. Bel agrim artıyor ayakta durduğumda çok oturduğumda kasik ağrılarım oluyor normal mi acaba ? Aranızda benim gibi olan var mi ? kansizligim sınırda demir ve kan ilacı kullanıyorum ondan da olabilir mi acaba ?..
Bende de öyle en rahat soluma doğru yattigimda oluyor. Onun dışında her şekilde rahatsız oluyorumbrnde pozisyon bulmakta zorlaniyorum yatinca agriyor kalkınca agriyor oturunca ağrıyor karnim! !!
Yardim edecek kimse yok muyduGul_ay01 .!.:İyi geceler kizlar bel agrisindan ölüyorum ben ev tasidik onunla ugrasiyorum hala ama bitmiş vaziyetteyim
Agir falanda kaldirmiyorum ama bütün gün ayaktayim bu yetiyor bana.
Ben böbrek taşi dökerken anlamamislardi canm cektgim sancidan fikir yuruttuler daha snra detayli ultrasonda kum görmüslerdi insallah bebisinde birsey yoktur sende kum falan kaldiysa o sanci yapıyordur cok gecmis olsun.selam kızlar bugun bobrek agrısıyla acile gıttım serum felan taktılar sonra urolojıden doktor geldı ultrasonla baktı bende sorun yokmus bebekten kaynaklı olabılırmıs pazartesı gunu bebegın bobreklerını ıncelıycekler
Prenses buuuu eğer biraz daha net olsa tam kesin derdim ama yine de prenseeeens
hayırlı olsun. ben son fotodan anladım. aslında o fotoda yüzü dönük ama bacak arası belli. nasıl anlatsam ki sanaanlıyorum işte ehehe
saol canım ınsallah ılacın etkısı gectı sanırım yıne basladı agrım cok kotuyumelifeva gecmis olsun inşallah hersey yolundadir allahin izniyle
Eger kötü birsey olsa sen hissederdin icini rahat tut hayirli haberlerini bekliyoruz dualarim seninleselam kızlar bugun bobrek agrısıyla acile gıttım serum felan taktılar sonra urolojıden doktor geldı ultrasonla baktı bende sorun yokmus bebekten kaynaklı olabılırmıs pazartesı gunu bebegın bobreklerını ıncelıycekler
valla bılmıyomkı canım dayanamıyorum bırazdan yıne acıle gıtcemsagol kuzum icini rahatlattı n .. yaw sana nazar neyim mi degiyor ogle agrilar falan gecmus oksun endişelenmeye baslama sakın iyi dusun iyi olsun bursey yoktur zaten
saol canım ınsallah onda bıse olmasında ben razıyım acı cekmeyeBen böbrek taşi dökerken anlamamislardi canm cektgim sancidan fikir yuruttuler daha snra detayli ultrasonda kum görmüslerdi insallah bebisinde birsey yoktur sende kum falan kaldiysa o sanci yapıyordur cok gecmis olsun.
Allah razı olsun canımEger kötü birsey olsa sen hissederdin icini rahat tut hayirli haberlerini bekliyoruz dualarim seninle
Allahım yardım etsin acil şifalar versin inşallah allahim acini hafifletsin teZ ZAMNDA AMİNNsaol canım ınsallah ılacın etkısı gectı sanırım yıne basladı agrım cok kotuyum
hepinize teşekkür ederim kızlar doktorunuzdan cinsiyetini kesin isteyin kesin belli oluyormuş 12. haftadan sonra benim doktorum sabırla uğraştı dürtükledik ilk göstermedi sabırla kurcaladık oğluşumuzu
aynı şeyi ben de hissediyorum, öğrenmeye pek hevesli değilim nedenseWalla ben tam 12+0 da gittim Doktorum daha belli değil dedi Hiç ısrar etmedm tahmn etsn die Sali günü de ikili için devlete gidicem 13+2 olacak Yine sormuycam, oğrenmek de istemiyrm tam16 dolana kadar yaniltici olabildiği için Cok meraksizim sizlere gore snrm :)
cnm tam anlayamadım ama olumsuz bir şey yok dimi bebikle ilgilisaol canım ınsallah onda bıse olmasında ben razıyım acı cekmeye
kızlarrrr sukurler olsun artık bende kurtuldum su ıkılı testten.hersey cok guzel yerlı yerındeydı kanıda verdık bır hafta sonraya alıcaz bakalım ınş.oda guzel cıkar cınsıyetına % 80 kıza benzettım dedı nekdar degısır bılınmezz..hatta bırdahakı randevuya netlesırmı dedım.netlesırde %80 kız dedı.nee demek ıstedı yanı kesın kızmıı.cınsıyetnı merak etmıyordumda hep ıcımden oglan gecıyordu aama babası delı gıbı kızı olsun ıstıyor.ılk cocouk cınsıyet muhımmı yeterkı saglıklı olsun
aynı şeyi ben de hissediyorum, öğrenmeye pek hevesli değilim nedense
Kızlar ben bakıyorum da 12cm 67 gram biraz fazla haftama göre bakıyorum sitelere 16. hafta hamileliğe denk geliyor bir anormallik yoktur değilmibakın buda göbişim dışardan belli
Eki Görüntüle 1550714
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?