- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
yaptırdım bılesımdı acıle gdıyorum canım bobregımde şiddetlı agrı var sancımı gorunce o sancının arasında ömur ege olcak dedım ne ıstıyosan koy dedı
ınankı normal yedıgımdede boyle son bır haftadır ozellıkler dısardan yedıgımde yada ıs yerınde yemekte oluyor.zaten aksam yemegı benı olduruyor nıye bılmıyorum cok agır gelıyor sabah dumduz aksam oluyorum 6a ylık
selam kızlar bugun bobrek agrısıyla acile gıttım serum felan taktılar sonra urolojıden doktor geldı ultrasonla baktı bende sorun yokmus bebekten kaynaklı olabılırmıs pazartesı gunu bebegın bobreklerını ıncelıycekler
İyi geceler kizlar bel agrisindan ölüyorum ben ev tasidik onunla ugrasiyorum hala ama bitmiş vaziyetteyim
Agir falanda kaldirmiyorum ama bütün gün ayaktayim bu yetiyor bana.
amin canım saolasın serumu yedım yıne suan cok ıyıyım ama boyle gıtmez buAllahım yardım etsin acil şifalar versin inşallah allahim acini hafifletsin teZ ZAMNDA AMİNN
bobrek agrısıyla acıle gıttım canım bugun bende bısey yokmus pazartesı gunu bebegın bobrekelrıne felan bakcaklar ondanmı kaynaklı dıecnm tam anlayamadım ama olumsuz bir şey yok dimi bebikle ilgiliAllah size bağışlasın kuzuyu. ciddi bişey yoktur umarım.
saolasın canım bende sıkıntı cıkmadı pazartesı gunu bebegı ıncelıcekler ondanmı kaynaklı dıye bakalım bu gece baska hastanenın acılıne gıttım oda enfeksıyon var dedı ınsallah sorun bendedır bebegımde deılİnş kötü bişi cıkmaz canm. Bebeğin de sen de allaha emanet olun inş.
geçmiş olsun canım zorlama kendını elınden geldıgınce dınlenİyi geceler kizlar bel agrisindan ölüyorum ben ev tasidik onunla ugrasiyorum hala ama bitmiş vaziyetteyim
bende hic hevesli degildim.kontrole gittigimde doktora gorurswniz soylemeyin dedim,soyledi.soyle desem soylemezdi kesinaynı şeyi ben de hissediyorum, öğrenmeye pek hevesli değilim nedense
saolasın canım bende sıkıntı cıkmadı pazartesı gunu bebegı ıncelıcekler ondanmı kaynaklı dıye bakalım bu gece baska hastanenın acılıne gıttım oda enfeksıyon var dedı ınsallah sorun bendedır bebegımde deıl
bende hic hevesli degildim.kontrole gittigimde doktora gorurswniz soylemeyin dedim,soyledi.soyle desem soylemezdi kesin
geçmiş olsun. dr lerde netlesmeden ne söyler anlamıyorum. yoktur inşallah bir şeysaolasın canım bende sıkıntı cıkmadı pazartesı gunu bebegı ıncelıcekler ondanmı kaynaklı dıye bakalım bu gece baska hastanenın acılıne gıttım oda enfeksıyon var dedı ınsallah sorun bendedır bebegımde deıl
kansızlık olabilir kaynağı bence.Hanımlar ben çok halsizim hic bisey yapmak istemiyorum istesemde 5 dk dan daha fazla ayakta duramiyorum. Hep uyuyasim var. Bel agrim artıyor ayakta durduğumda çok oturduğumda kasik ağrılarım oluyor normal mi acaba ? Aranızda benim gibi olan var mi ? kansizligim sınırda demir ve kan ilacı kullanıyorum ondan da olabilir mi acaba ?..
ayakta kalmakta yorar canım sen yine çok kalmamaya çalışİyi geceler kizlar bel agrisindan ölüyorum ben ev tasidik onunla ugrasiyorum hala ama bitmiş vaziyetteyim
maşallah bebegine. Sağlıklı olsun da ogeenirsiniz cinsiyeti. test de iyi dedin gözün aydınayy kızlar anca okuyabildim bikaç gün birikmişti.. bende bu perşembe yaptırdım ikiliyi ultrason çok şükür iyi çıktı sadece rahme gidip bebeği besleyen damarlar biraz dar dedi dr. coraspin verdi bunun için ve ayrıca demir hapı. benim bebiş de hareketsizdi. baya inceledik kulaklarını ellerini ayaklarını hele de bi poposu var yemelikcinsiyeti sordum bakarız dedi baya uğraştı hatta resmen pipi gördük biz ama o iş öle değilmiş kızda da erkektede başta pipili gibi oluşuo dedi sonra kızda içeri çekilio dedi. sonuç şuan cinsiyetsiziz. eşim kız istiyor ben erkek hissediyorum cümle alem kızınız olacak diyor bakalım artık hayırlısı.. bu arada ikili de sonra üçlü mü yapacaz dedim doktora yok ona gerek yok yapmana dedi.. 16. haftada çağırdı.. temmuz başı nasıl gelecek
hayırlısı ile gelsin defnen:))Slm kızlarr ben de ikiliden geldim. Doktor kıza benzettim dedi tabi 16. Haftada kesinleşir dediDefnem mi geliyo ne :)
Canım B'nde cam sıldım kasıklarım ağrıyor.Kizlar ben bugun baya bir temizlik yaptim suan karnim cok agriyir endise ettim sizde agri varmi ?
Canim çok geçmiş olsun umarım sende bebisinde çok sagliklisinizdir..Canım E="elifeva, post: 41289447, member: 637144"]saol canım ınsallah bebekten deıldır bende sorun cıkmadı enfeksıyon kum taş v.s d bebekten supelendı pazartesı onu ıncelıycekler
kuzum birkac doktora danis hemen karar verme tedaviyevalla bılmıyomkı canım dayanamıyorum bırazdan yıne acıle gıtcem
ay karnim kasiklarim sanki adet oldum olcamCanım B'nde cam sıldım kasıklarım ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?