2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Bi çoğumuz aynıyız canm merak etme Sabah duz karın akşama doğuma gidiyomus kadar şişiyo :) gazdan snrm Ben ve bkaç arkadas daha aksamlari yemek yemek mideyi aşiri ağritiyo Ondan sadece corba içebiliyorum, uyurken de bi bardak sicak süt

İnş kötü bişi cıkmaz canm. Bebeğin de sen de allaha emanet olun inş.

İyi geceler kizlar bel agrisindan ölüyorum ben ev tasidik onunla ugrasiyorum hala ama bitmiş vaziyetteyim
Agir falanda kaldirmiyorum ama bütün gün ayaktayim bu yetiyor bana.

Gecmiş olsun canm Ara ara ne yap ne et uzan dinlen Ağrilarin artmasin Alimallah.

cnm tam anlayamadım ama olumsuz bir şey yok dimi bebikle ilgili Allah size bağışlasın kuzuyu. ciddi bişey yoktur umarım.
bobrek agrısıyla acıle gıttım canım bugun bende bısey yokmus pazartesı gunu bebegın bobrekelrıne felan bakcaklar ondanmı kaynaklı dıe

İnş kötü bişi cıkmaz canm. Bebeğin de sen de allaha emanet olun inş.
saolasın canım bende sıkıntı cıkmadı pazartesı gunu bebegı ıncelıcekler ondanmı kaynaklı dıye bakalım bu gece baska hastanenın acılıne gıttım oda enfeksıyon var dedı ınsallah sorun bendedır bebegımde deıl

Sen korkma cnm, gonlünü ferah tut Bi idrar enf.dan bişicikler olmaz sana da bebege de İlac tedavısıne baslatrlar en kotu Bende de ablamda da yillardır yılladır ıdrar yolu enf sorunu olur hep ara ara Bol su ıc cnm 3 lt ye yakın Ayaklarını sıcak tut ve yoğurdun suyunu bardaga süz iç Aslinda kaynamiş maydonoz suyu da idrar enf.na iyi gelir ama gebelikte düsük yapıyomus onu sakın yapma Hadi gecmiş olsun bakalim :)

Son düzenleme:
l
geçmiş olsun. dr lerde netlesmeden ne söyler anlamıyorum. yoktur inşallah bir şey

kansızlık olabilir kaynağı bence.

maşallah bebegine. Sağlıklı olsun da ogeenirsiniz cinsiyeti. test de iyi dedin gözün aydın

Canım E="elifeva, post: 41289447, member: 637144"]saol canım ınsallah bebekten deıldır bende sorun cıkmadı enfeksıyon kum taş v.s d bebekten supelendı pazartesı onu ıncelıycekler
Canim çok geçmiş olsun umarım sende bebisinde çok sagliklisinizdir..

Bende de öyle en rahat soluma doğru yattigimda oluyor. Onun dışında her şekilde rahatsız oluyorum[/QUOTE]napcam sasirdim valla

valla bılmıyomkı canım dayanamıyorum bırazdan yıne acıle gıtcem
kuzum birkac doktora danis hemen karar verme tedaviye

Canım B'nde cam sıldım kasıklarım ağrıyor.
ay karnim kasiklarim sanki adet oldum olcam

Kızlar, bize de doktor 12+5 te kız gibi dedi. Bacak arası düzdü bizde gördük. Bi kızım var oğlum olsun istiyodum kısmet buymuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…