2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
[QUOTE="zonox, post: 41291929, member: 115019hayirlisi canim. 3. Denersin bosver sagliklaru yerinde olsun. Ben sana ne demistim nubta[/QUOTE]
Zonox cum bana da bi tahmin de bulunur musun cok merak ediyorum bebeğimi :)

banyoda abdest alayım dedim her yedigimi çıkardım. bitsin artık şu kusmalar

saolasın canım yogurdu ılk duydum denıycem ınsallah ıyı gelır

l

geçmiş olsun. dr lerde netlesmeden ne söyler anlamıyorum. yoktur inşallah bir şey
saolasın canım ınsallah yoktur doktor dırek bebegın gelısımını ıyı takıp etmek gerekıyo felan dedı bıde daha once kayıp yasadıgım ıcın korkmustum ılkten ama nıye bılmıyorum ıcımde kotu bısey yok

Canim çok geçmiş olsun umarım sende bebisinde çok sagliklisinizdir..

Bende de öyle en rahat soluma doğru yattigimda oluyor. Onun dışında her şekilde rahatsız oluyorum
napcam sasirdim valla

kuzum birkac doktora danis hemen karar verme tedaviye

ay karnim kasiklarim sanki adet oldum olcam [/QUOTE]
valla canım neye ınancamıda şaşırdım gunduz acıldekı dr bende sorun bulamadı gece acıldekı enfesıyon var dedı pazartesı gunune kaldı sımdı hangısının dedıgı gercek

canım geçmiş olsun Allahın izniyle önemli bir şey yoktur inşallah

Merhaba kizlar nasilsiniz cok takip edemiyorum kaç gündür malum ev yerlestiriyorum is güç cok

Canım bizde doktora hiç sormamıştık 2 hafta önce rutin randevuya gittiğimizde 2 hafta sonra gelin size kesin cinsiyetini söyleyeyim dedi bizde şaşırdık bu kadar erken kesin belli olurmu diye. eşim zaten çok meraklı tabi bende.. yani bu randevumuzun amacı hem bebişimizi görmek hemde cinsiyetti. bende merak etmiyordum kız olduğuna emindim. ters köşe yattık eşimde kız hissediyordu. erkek olduğunu öğrenince sevindi bi tuhaf oldu. cinsiyetini öğrendiğimizden beri sanki daha belirgin bir şey gibi geliyor ikimize :) Eşim hayalin içinde gibiydi. şimdi ayakları yere bastı ilgisi arttı :)

İyi o zaman desene cinsiyeti öğrenmek hem sana hem eşine yaramiş Sağlikla büyütmeyi nasip etsin Allahım :)

İyi o zaman desene cinsiyeti öğrenmek hem sana hem eşine yaramiş Sağlikla büyütmeyi nasip etsin Allahım :)

evet canım birazda öyle oldu karından baktı ben erkek gördüm ama netleştirmek için vajinal ultrasonla bakabilirmiyim dedi. tamam dedim eşimde içerideydi biraz utandım ama alttan kesin ve net gözüktü kıza dönme olasılığı yok sadece pipisi değil toplarıda oluşmuş oğluşun birde kanama varmı rahimde açılma varmı hepsine baktı şimdilik maşallah bize gramını her tarafını ölçtü bacak boyu baş çağı gövdesi komple boyu onuda ultason cihazı hesapladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…