Hayirlisi canim. 3. Denersin bosver sagliklaru yerinde olsun. Ben sana ne demistim nubtaKızlar, bize de doktor 12+5 te kız gibi dedi. Bacak arası düzdü bizde gördük. Bi kızım var oğlum olsun istiyodum kısmet buymuş.
cok heyecanlıyım inşallah cinsiyetleri belli olurbnm de perşembe randevu
Önce erkek demiştin. Sonra benimki gibi, kız olabilir demiştin. Son gönderdiğime yorum yapmadın.Hayirlisi canim. 3. Denersin bosver sagliklaru yerinde olsun. Ben sana ne demistim nubta
hayırlı olsun canım. benim de 3. oğlan yolda. kısmet sağlıkla gelsinler de.Kızlar, bize de doktor 12+5 te kız gibi dedi. Bacak arası düzdü bizde gördük. Bi kızım var oğlum olsun istiyodum kısmet buymuş.
Hayirlisi canim. 3. Denersin bosver sagliklaru yerinde olsun. Ben sana ne demistim nubta
saolasın canım yogurdu ılk duydum denıycem ınsallah ıyı gelırSen korkma cnm, gonlünü ferah tut Bi idrar enf.dan bişicikler olmaz sana da bebege de İlac tedavısıne baslatrlar en kotu Bende de ablamda da yillardır yılladır ıdrar yolu enf sorunu olur hep ara ara Bol su ıc cnm 3 lt ye yakın Ayaklarını sıcak tut ve yoğurdun suyunu bardaga süz iç Aslinda kaynamiş maydonoz suyu da idrar enf.na iyi gelir ama gebelikte düsük yapıyomus onu sakın yapma Hadi gecmiş olsun bakalim :)
saolasın canım ınsallah yoktur doktor dırek bebegın gelısımını ıyı takıp etmek gerekıyo felan dedı bıde daha once kayıp yasadıgım ıcın korkmustum ılkten ama nıye bılmıyorum ıcımde kotu bısey yokl
geçmiş olsun. dr lerde netlesmeden ne söyler anlamıyorum. yoktur inşallah bir şey
napcam sasirdim vallaCanim çok geçmiş olsun umarım sende bebisinde çok sagliklisinizdir..
Bende de öyle en rahat soluma doğru yattigimda oluyor. Onun dışında her şekilde rahatsız oluyorum
canım geçmiş olsun Allahın izniyle önemli bir şey yoktur inşallahsaolasın canım ınsallah yoktur doktor dırek bebegın gelısımını ıyı takıp etmek gerekıyo felan dedı bıde daha once kayıp yasadıgım ıcın korkmustum ılkten ama nıye bılmıyorum ıcımde kotu bısey yok
saol canım inşallahcanım geçmiş olsun Allahın izniyle önemli bir şey yoktur inşallah
Enfeksiyonunda çok sancı yaptığını biliyorum isyerimde bir arkadaş yerlere yatmıştı sancisindan enfeksiyonu çıkmıştı insallah önemli birşey yoktur da biran önce iyilesirsingeçmiş olsun canım zorlama kendını elınden geldıgınce dınlen
Walla ben tam 12+0 da gittim Doktorum daha belli değil dedi Hiç ısrar etmedm tahmn etsn die Sali günü de ikili için devlete gidicem 13+2 olacak Yine sormuycam, oğrenmek de istemiyrm tam16 dolana kadar yaniltici olabildiği için Cok meraksizim sizlere gore snrm :)
Cinsiyetleri ogrenenler isim dusunmeye basladı mı?
Canım bizde doktora hiç sormamıştık 2 hafta önce rutin randevuya gittiğimizde 2 hafta sonra gelin size kesin cinsiyetini söyleyeyim dedi bizde şaşırdık bu kadar erken kesin belli olurmu diye. eşim zaten çok meraklı tabi bende.. yani bu randevumuzun amacı hem bebişimizi görmek hemde cinsiyetti. bende merak etmiyordum kız olduğuna emindim. ters köşe yattık eşimde kız hissediyordu. erkek olduğunu öğrenince sevindi bi tuhaf oldu. cinsiyetini öğrendiğimizden beri sanki daha belirgin bir şey gibi geliyor ikimize :) Eşim hayalin içinde gibiydi. şimdi ayakları yere bastı ilgisi arttı :)
İyi o zaman desene cinsiyeti öğrenmek hem sana hem eşine yaramiş Sağlikla büyütmeyi nasip etsin Allahım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?