2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Enfeksiyonunda çok sancı yaptığını biliyorum isyerimde bir arkadaş yerlere yatmıştı sancisindan enfeksiyonu çıkmıştı insallah önemli birşey yoktur da biran önce iyilesirsin
ınsallah canım ınsallah enfeksıyondur taş olmasından korkuyorum onun sancısı normal dogumdan beter

Hadi hayırlı olsun canım çok sevindim:)
Ben de cuma günü perinatologa gittim çok sağlıklı bir bebek dedi 3lü test filan istemiyorum gerek yok dedi,2li test daha önemli diyor,îçim çok rahatladı,vitamin falan hiç bsy kullanma dedi:)
Bundan sonra o doktora devam edicem Doç.Dr Murat Muhcu herkese tavsiye ediyorum..bu 3.doktorum ilk kez bir doktor bu kadar içime sindi :)

Banada çok fazla geldi benmkiler 7cm o kesenin boyudur bence
Bebeği her pozisyonda farklı ölç
Banada çok fazla geldi benmkiler 7cm o kesenin boyudur bence
bebeği her pozisyonda ölçtüğünde farklı çıkıyor,ne tam katlanmış ne de tam açık pozisyonda ölçülürmüş,benim ikili de gittiğim doktor birkaç cm farkla ölçtü,en son içime sinmedi diye yarı yumuk pozisyonda bi daha ölçü aldı ve onu kabul etti,o anlatmıştı..belki tam dümdüz olduğunda ölçülmüştür bebek

Ben
Amin canım inş öyledir ya
benim aşırı kusmalarım vardı cok bsg yiyemiyorum dedim vitamin sordum o da gerek yok dedi diğer ay vericeö dedî, kilo kaybım var ama % 5 normal dedi,önemli olan bebeğin senden nasıl aldıgı dedi ne kadar yersen ye bebek senden tam alamıyosa alamaz dedi,depolarınız dolu o azıcık alıyo diyor merak etme canım bunları söyleyen gatada doçent çok iyi bi doktor.yoksa benim de içim rahat etmezdi baskası söylese

zonox canım benim için de tahminde bulunurmusun :)
Renkli olan 13.hafta diğeri 12.haftanın..doktorumuz kesin kız dedi ama biz gecen gün perinatologa gittik o da şimdi bsy söyleyemem dedi dedi sasırdık bu haftalar cok karıstırılıyo 16.haftada söylicem diyo :)

Eklentiler

• image.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 87
  • image.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 91
napcam sasirdim valla

kuzum birkac doktora danis hemen karar verme tedaviye

ay karnim kasiklarim sanki adet oldum olcam
valla canım neye ınancamıda şaşırdım gunduz acıldekı dr bende sorun bulamadı gece acıldekı enfesıyon var dedı pazartesı gunune kaldı sımdı hangısının dedıgı gercek [/QUOTE]
Baskasina git :) ya birbirlerinden cok ama coj farklilar

valla canım neye ınancamıda şaşırdım gunduz acıldekı dr bende sorun bulamadı gece acıldekı enfesıyon var dedı pazartesı gunune kaldı sımdı hangısının dedıgı gercek
Baskasina git :) ya birbirlerinden cok ama coj farklilar[/QUOTE]
aynen canım zaten kafamıda o karıstırıyo hepsı ayrı bıse soyluyo

Kızlar bir şey soracağım şimdi benim oturduğum ev kendimizin kayınvalidemin eski kaldığı ev köye taşındıkları için bu evi bize verdi evin çoğu eşyasını yeniledik ama çocuk odasına dokunmamıştık çocuk odasında hala eşimin çocukluk gardrobu şifonyeri 2 katlı yatağı ve çalışma masası var 2 katlı yatağı kesin satacağız ama diyorumki dolap ve şifonyer sağlam onları bir güzel zımparalayıp istediğim renge boyasam model yapmak istediğim yerlerede güzelce yapışkanlı folya yapsam nasıl olur. hem masraftan kurtuluruz hemde bebeğime kendim bir şeyler yapmış olurum

Prenses

Bence çok güzel bi tercih

kızlar selamlar. ben size bişi sorcam. bugun kitap okurken idrarda çıkan proteyinin gebelik zehirlenmesine sebep olduğunu öğrendim. Hamileliğimin 7. haftasından yaptırdıgım idrar testinde protein 30 çıkmıştı. o hafta bebegin kalp atışını duymuştuk. heyecanlandığım için tansiyonum yuksek cıkmıştı. doktorum ailede de tansiyon olduğu için bir haftalık tansiyonumu takip etmemi istedi. sonuç 10/6 civarında cıktı genelde. doktora söylediğimde güzel dedi kilo fazla alma dedi gitti. bende sıkıntı yoktur diye düsündüm. şimdi biraz araştırınca 20. haftadan sonra proteyin yüksek çıkarsa zehirlenme olabilirmiş. peki benim neden 7. haftada proteyinim yüksek cıkmış olabilir. bu kadar önemli bişey olduğunu bilmiyordum.

Hımmmm biraz alan sorusu sanki doktoruna danışsan daha iyi olur bence öğrenirsen bizi de bilgilenir hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…