2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hımmmm biraz alan sorusu sanki doktoruna danışsan daha iyi olur bence öğrenirsen bizi de bilgilenir hatta
kitapta okuyunca biraz telaşlandım. doktor kuzeni aradım şimdi. uzmanlık alanı kadın dogum değil ama yinede anlıyor masaallah. bu dönemde ole bişey olmaz dedi. 7. aydan sonra falan o tarz sıkıntılar olur dedi. zaten 24 saatlik idrar testi ile anlaşılır dedi. düşünme bunları hamileliğinin keyfini cıkar dedi

kızlarrrrr rahim agzi uzunluğunuzu ölçüyor mu dr niz? çok onemliiiii...
ultrasonla baktıgında ölçüyor bildiğim kadarı ile bi sıkıntı olsa söylerdi heraldee. doktoruma takır takır daha soru soramıyorum. tam kaynasamadık sanırsamm

Ne güzel baya detayli ölçüm almişsiniz canm Gozunuz aydn :)

Canm cok iyi olur bence Hem eski ürünü revize ederek yeniden kullanıp geri dönüşüm yapmiş olursunuz, israfı önlersiniz Hem de eşinle ikiniz ortak bişey üreterek brlikte vakit gecirmiş olursunuz Bebeğinize ikinizin emeği bi hediye vermiş olursnz :) ben de aynı durumda olsam, biz de kendmiz yapardık Zaten ikimz de inşaat muhendisiyiz tamırat tadılat boyamayı cok sewiyoruz :)

Kizlaaar ölüyorum yatak dosek yatıyorum. Tüm kemiklerimin ağrısını hissediyorum. Kaburgalarimin ağrısından nefes alamıyorum. Ilac almiyim diye limonlu çaylar içip sürekli meyveler yiyorum ama nafile ben şu yaşıma kadar bunun yarısı kadar bir hastalık ağrı hissetmedim. Ateşim yüksek değil allahtan. Napicam bilemiyorum

ultrasonla baktıgında ölçüyor bildiğim kadarı ile bi sıkıntı olsa söylerdi heraldee. doktoruma takır takır daha soru soramıyorum. tam kaynasamadık sanırsamm
çoğu dr daha once ileri hafta kaybi yasamadan bakmıyor. sormak söylemek lazım

geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun ılac ıcememekte cok kotu

Benim teyzem güzel sanatları öğretmeniydi benide yanında götürürdü lise çağlarımda ahşap boyama vernikleme çatlatma yapardık ama tabi gardrop değildi inşallah zor değildir. zor olsada bence sonuca değer :)

evet ben de kesin kız diyorum :)

Doğana kadar geçmiş olur koku bi de kokusuz olanları da var sanırım ya da yakında varsa bi mobilyacı ver boyasınlar istediğin renge ?

yakında mobilyacı baya var ama el emeği göz nuru olmasını istiyorum tabiki başa çıkamazsak mobilyacıya veririz :)

O doktor hangi hastahanede cnm, çok teşekrler tekrar

Benim de boğazım çok fenaydı dün doktora gittim gargara verdi ama kullanmadım ben..tuzlu gargara ya da karbonatlı gargara yap günde 4-5 defa bana iyi geliyor,gecmiş olsun canım
Sagol canim bende tuzlu su ve elma sirkeli suyla gargara yaptim cok şükür bugün daha iyiyim su zamanlarda hic birimiz hasta olmayiz ins

bobrek agrısıyla acıle gıttım canım bugun bende bısey yokmus pazartesı gunu bebegın bobrekelrıne felan bakcaklar ondanmı kaynaklı dıe
umarım sorun sendedir bu nasıl bi cümle oldu ben de bilemedim garip oldu ama bebeğin sağlıklı olsun da cnm biz yetişkinler atlatırız elhamdülillah her şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…