kitapta okuyunca biraz telaşlandım. doktor kuzeni aradım şimdi. uzmanlık alanı kadın dogum değil ama yinede anlıyor masaallah. bu dönemde ole bişey olmaz dedi. 7. aydan sonra falan o tarz sıkıntılar olur dedi. zaten 24 saatlik idrar testi ile anlaşılır dedi. düşünme bunları hamileliğinin keyfini cıkar dediHımmmm biraz alan sorusu sanki doktoruna danışsan daha iyi olur bence öğrenirsen bizi de bilgilenir hatta
ultrasonla baktıgında ölçüyor bildiğim kadarı ile bi sıkıntı olsa söylerdi heraldee. doktoruma takır takır daha soru soramıyorum. tam kaynasamadık sanırsammkızlarrrrr rahim agzi uzunluğunuzu ölçüyor mu dr niz? çok onemliiiii...
evet canım birazda öyle oldu karından baktı ben erkek gördüm ama netleştirmek için vajinal ultrasonla bakabilirmiyim dedi. tamam dedim eşimde içerideydi biraz utandım ama alttan kesin ve net gözüktü kıza dönme olasılığı yok sadece pipisi değil toplarıda oluşmuş oğluşun birde kanama varmı rahimde açılma varmı hepsine baktı şimdilik maşallah bize gramını her tarafını ölçtü bacak boyu baş çağı gövdesi komple boyu onuda ultason cihazı hesapladı.
Kızlar bir şey soracağım şimdi benim oturduğum ev kendimizin kayınvalidemin eski kaldığı ev köye taşındıkları için bu evi bize verdi evin çoğu eşyasını yeniledik ama çocuk odasına dokunmamıştık çocuk odasında hala eşimin çocukluk gardrobu şifonyeri 2 katlı yatağı ve çalışma masası var 2 katlı yatağı kesin satacağız ama diyorumki dolap ve şifonyer sağlam onları bir güzel zımparalayıp istediğim renge boyasam model yapmak istediğim yerlerede güzelce yapışkanlı folya yapsam nasıl olur. hem masraftan kurtuluruz hemde bebeğime kendim bir şeyler yapmış olurum
çoğu dr daha once ileri hafta kaybi yasamadan bakmıyor. sormak söylemek lazımultrasonla baktıgında ölçüyor bildiğim kadarı ile bi sıkıntı olsa söylerdi heraldee. doktoruma takır takır daha soru soramıyorum. tam kaynasamadık sanırsamm
aynen canım benım doktorum her gıttıgımde ölcuyokızlarrrrr rahim agzi uzunluğunuzu ölçüyor mu dr niz? çok onemliiiii...
geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun ılac ıcememekte cok kotuKizlaaarölüyorum yatak dosek yatıyorum. Tüm kemiklerimin ağrısını hissediyorum. Kaburgalarimin ağrısından nefes alamıyorum. Ilac almiyim diye limonlu çaylar içip sürekli meyveler yiyorum ama nafile ben şu yaşıma kadar bunun yarısı kadar bir hastalık ağrı hissetmedim. Ateşim yüksek değil allahtan. Napicam bilemiyorum
Yatarken kafamın derileri ağrıyor yani o kadar fenageçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun ılac ıcememekte cok kotu
amin canım :SYatarken kafamın derileri ağrıyor yani o kadar fenaAllah bebegimi korusun
Geçmiş olsun canım Rabbim şafii ismiyle şifa versin ins.Yatarken kafamın derileri ağrıyor yani o kadar fenaAllah bebegimi korusun
Canm cok iyi olur bence Hem eski ürünü revize ederek yeniden kullanıp geri dönüşüm yapmiş olursunuz, israfı önlersiniz Hem de eşinle ikiniz ortak bişey üreterek brlikte vakit gecirmiş olursunuz Bebeğinize ikinizin emeği bi hediye vermiş olursnz :) ben de aynı durumda olsam, biz de kendmiz yapardık Zaten ikimz de inşaat muhendisiyiz tamırat tadılat boyamayı cok sewiyoruz :)
evet ben de kesin kız diyorum :)zonox canım benim için de tahminde bulunurmusun :)
Renkli olan 13.hafta diğeri 12.haftanın..doktorumuz kesin kız dedi ama biz gecen gün perinatologa gittik o da şimdi bsy söyleyemem dedi dedi sasırdık bu haftalar cok karıstırılıyo 16.haftada söylicem diyo :)
Doğana kadar geçmiş olur koku bi de kokusuz olanları da var sanırım ya da yakında varsa bi mobilyacı ver boyasınlar istediğin renge ?
Canm 10+3teki fotolar iyiki testte cd de verdi doktor oyuzden foto yok malesef .cok mu küçük?Kaçıncı hafta ultrasonları canım bunlar
Hemen hemen ayni zaman dogum yapcaz canim :)Benimde sat 20 şubattı normalde 27 kasım doğum tarihi ama doktorum geç döllenme var diye aralığın birinci haftası dedi ...
O doktor hangi hastahanede cnm, çok teşekrler tekrarHadi hayırlı olsun canım çok sevindim:)
Ben de cuma günü perinatologa gittim çok sağlıklı bir bebek dedi 3lü test filan istemiyorum gerek yok dedi,2li test daha önemli diyor,îçim çok rahatladı,vitamin falan hiç bsy kullanma dedi:)
Bundan sonra o doktora devam edicem Doç.Dr Murat Muhcu herkese tavsiye ediyorum..bu 3.doktorum ilk kez bir doktor bu kadar içime sindi :)
o da istemiyorsan niye söylüyo cnm Allah Allahbende hic hevesli degildim.kontrole gittigimde doktora gorurswniz soylemeyin dedim,soyledi.soyle desem soylemezdi kesin
Sagol canim bende tuzlu su ve elma sirkeli suyla gargara yaptim cok şükür bugün daha iyiyim su zamanlarda hic birimiz hasta olmayiz insBenim de boğazım çok fenaydı dün doktora gittim gargara verdi ama kullanmadım ben..tuzlu gargara ya da karbonatlı gargara yap günde 4-5 defa bana iyi geliyor,gecmiş olsun canım
umarım sorun sendedirbobrek agrısıyla acıle gıttım canım bugun bende bısey yokmus pazartesı gunu bebegın bobrekelrıne felan bakcaklar ondanmı kaynaklı dıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?