- 24 Ocak 2014
- 61
- 6
- 26
cnm vitamin kan ilacı falan hiç mi vermedi?ilerde mi vercek yoksa gerek yokmuymuş hiç gebelikte?Hadi hayırlı olsun canım çok sevindim:)
Ben de cuma günü perinatologa gittim çok sağlıklı bir bebek dedi 3lü test filan istemiyorum gerek yok dedi,2li test daha önemli diyor,îçim çok rahatladı,vitamin falan hiç bsy kullanma dedi:)
Bundan sonra o doktora devam edicem Doç.Dr Murat Muhcu herkese tavsiye ediyorum..bu 3.doktorum ilk kez bir doktor bu kadar içime sindi :)
Geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin... sırt ağrın için sıcak kompres yap biraz rahatlarsın belki?Kizlaaarölüyorum yatak dosek yatıyorum. Tüm kemiklerimin ağrısını hissediyorum. Kaburgalarimin ağrısından nefes alamıyorum. Ilac almiyim diye limonlu çaylar içip sürekli meyveler yiyorum ama nafile ben şu yaşıma kadar bunun yarısı kadar bir hastalık ağrı hissetmedim. Ateşim yüksek değil allahtan. Napicam bilemiyorum
nihayet cnmkızlarrrr sukurler olsun artık bende kurtuldum su ıkılı testten.hersey cok guzel yerlı yerındeydı kanıda verdık bır hafta sonraya alıcaz bakalım ınş.oda guzel cıkar cınsıyetına % 80 kıza benzettım dedı nekdar degısır bılınmezz..hatta bırdahakı randevuya netlesırmı dedım.netlesırde %80 kız dedı.nee demek ıstedı yanı kesın kızmıı.cınsıyetnı merak etmıyordumda hep ıcımden oglan gecıyordu aama babası delı gıbı kızı olsun ıstıyor.ılk cocouk cınsıyet muhımmı yeterkı saglıklı olsun
ayynen tam da o sebeple şimdi bu konuda herhangi bir serbest atış duymak istemiyorum doktordan.Ewet ya Şimdi kesin değil ama bilmem ne die bi cinsiyet soylıycek Ben onunla ilgili hayaller kurcam 16.haftada baska bişey soyliycek Sonra hadiii ona aliş Ondan istemiyorum öğrenmek şimdilik :)
maşallah cnm ne güzelevet canım birazda öyle oldu karından baktı ben erkek gördüm ama netleştirmek için vajinal ultrasonla bakabilirmiyim dedi. tamam dedim eşimde içerideydi biraz utandım ama alttan kesin ve net gözüktü kıza dönme olasılığı yok sadece pipisi değil toplarıda oluşmuş oğluşun birde kanama varmı rahimde açılma varmı hepsine baktı şimdilik maşallah bize gramını her tarafını ölçtü bacak boyu baş çağı gövdesi komple boyu onuda ultason cihazı hesapladı.
tatlım bende senin gibi öğrenmek istemiyordum ama eşim şehir dışında olduğu için kayınvalidem ve görümcem benimle doktora geldi görümcen ultrason muayenesinde aaa sanki pipi gördüm deyince doktor ne yapsın söyledi artık benimki zoraki olduayynen tam da o sebeple şimdi bu konuda herhangi bir serbest atış duymak istemiyorum doktordan.
ınsallah canım bende aynı dusuncedeyımumarım sorun sendedirbu nasıl bi cümle oldu ben de bilemedim garip oldu ama bebeğin sağlıklı olsun da cnm biz yetişkinler atlatırız elhamdülillah her şeyi
folik bunu beğendi, ben de olsam kesinlikle öyle yapardım, harika fikir!Kızlar bir şey soracağım şimdi benim oturduğum ev kendimizin kayınvalidemin eski kaldığı ev köye taşındıkları için bu evi bize verdi evin çoğu eşyasını yeniledik ama çocuk odasına dokunmamıştık çocuk odasında hala eşimin çocukluk gardrobu şifonyeri 2 katlı yatağı ve çalışma masası var 2 katlı yatağı kesin satacağız ama diyorumki dolap ve şifonyer sağlam onları bir güzel zımparalayıp istediğim renge boyasam model yapmak istediğim yerlerede güzelce yapışkanlı folya yapsam nasıl olur. hem masraftan kurtuluruz hemde bebeğime kendim bir şeyler yapmış olurum
hmm senin fazla şansın kalmamış direnmek içintatlım bende senin gibi öğrenmek istemiyordum ama eşim şehir dışında olduğu için kayınvalidem ve görümcem benimle doktora geldi görümcen ultrason muayenesinde aaa sanki pipi gördüm deyince doktor ne yapsın söyledi artık benimki zoraki oldu
aynen öyle hiç şansım kalmadı ama esin değil ,kesin bile olsa ben alışveriş yapmak için erken buluyorum 6. aydan sonra yaparım yani o zamana kadar bekleyebilirdim herhaldehmm senin fazla şansın kalmamış direnmek içinyani ben illa öğrenmek istemiyorum cinsiyeti demiyorum da netleşince bir defada öğrensem daha iyi, yok oydu yok buydu %80 bilmem ne muhabbetlerine gelemiyorum ben, şimdi de %50'yiz sonuçta, bir olasılığın biraz yükseldiğini duymak bizim içimizi rahatlatmıycak yani. bu anlamda merak etmiyorum açıkçası 1 ay daha bekleyebilir, üstelik tatlı bir heyecan-gizli bir zevk duyuyoruz bu belirsizlikten. bir oyun gibi
nasıl ölçülüyor cnm bu, bana hiç bişi söylemedi dr bu konuda?kızlarrrrr rahim agzi uzunluğunuzu ölçüyor mu dr niz? çok onemliiiii...
beklerdin beklemesine de cnm her şeyi 6. aya bırakmak da sanki bizi zorlar biraz. ayakta çok kalamıyor olacağız, çabuk yoruluyor olacağız, ve sürekli olarak çok daha sık wc ihtiyacı duyuyor olacağız.aynen öyle hiç şansım kalmadı ama esin değil ,kesin bile olsa ben alışveriş yapmak için erken buluyorum 6. aydan sonra yaparım yani o zamana kadar bekleyebilirdim herhalde
Ultrasinla olculuyor ama vajinal ultrason daha saglikli sonuc veriyornasıl ölçülüyor cnm bu, bana hiç bişi söylemedi dr bu konuda?
Aa ogrenndinmi cmm ben hala ogrenmedimtatlım bende senin gibi öğrenmek istemiyordum ama eşim şehir dışında olduğu için kayınvalidem ve görümcem benimle doktora geldi görümcen ultrason muayenesinde aaa sanki pipi gördüm deyince doktor ne yapsın söyledi artık benimki zoraki oldu
ay ne bileyim ya ben ne alınacak onu bile kafanda toplayamıyorum bide benim işim çok yoğun bakalım hallederiz bir şekilde artıkbeklerdin beklemesine de cnm her şeyi 6. aya bırakmak da sanki bizi zorlar biraz. ayakta çok kalamıyor olacağız, çabuk yoruluyor olacağız, ve sürekli olarak çok daha sık wc ihtiyacı duyuyor olacağız.
öğrendim canım ya ama yine de kesin değil tam 11+0 öğrendik darısı senin başına artık bütün bebişler sağlıkla gelir inşallahAa ogrenndinmi cmm ben hala ogrenmedimgeçen hafta gittim küçük dedi sağlık sıhhatli gelinler inşallah
Amin canm inşallahöğrendim canım ya ama yine de kesin değil tam 11+0 öğrendik darısı senin başına artık bütün bebişler sağlıkla gelir inşallah
ben hiç anlamam tatlımKızlar Dr hiç yorum yapmadı sizin fikriniz varmi
folik bunu beğendi, ben de olsam kesinlikle öyle yapardım, harika fikir!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?