2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
cnm vitamin kan ilacı falan hiç mi vermedi?ilerde mi vercek yoksa gerek yokmuymuş hiç gebelikte?

Geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin... sırt ağrın için sıcak kompres yap biraz rahatlarsın belki?

nihayet cnm nerede yaptırdın?

Ewet ya Şimdi kesin değil ama bilmem ne die bi cinsiyet soylıycek Ben onunla ilgili hayaller kurcam 16.haftada baska bişey soyliycek Sonra hadiii ona aliş Ondan istemiyorum öğrenmek şimdilik :)
ayynen tam da o sebeple şimdi bu konuda herhangi bir serbest atış duymak istemiyorum doktordan.

maşallah cnm ne güzel

ayynen tam da o sebeple şimdi bu konuda herhangi bir serbest atış duymak istemiyorum doktordan.
tatlım bende senin gibi öğrenmek istemiyordum ama eşim şehir dışında olduğu için kayınvalidem ve görümcem benimle doktora geldi görümcen ultrason muayenesinde aaa sanki pipi gördüm deyince doktor ne yapsın söyledi artık benimki zoraki oldu

folik bunu beğendi, ben de olsam kesinlikle öyle yapardım, harika fikir!

hmm senin fazla şansın kalmamış direnmek için yani ben illa öğrenmek istemiyorum cinsiyeti demiyorum da netleşince bir defada öğrensem daha iyi, yok oydu yok buydu %80 bilmem ne muhabbetlerine gelemiyorum ben, şimdi de %50'yiz sonuçta, bir olasılığın biraz yükseldiğini duymak bizim içimizi rahatlatmıycak yani. bu anlamda merak etmiyorum açıkçası 1 ay daha bekleyebilir, üstelik tatlı bir heyecan-gizli bir zevk duyuyoruz bu belirsizlikten. bir oyun gibi

aynen öyle hiç şansım kalmadı ama esin değil ,kesin bile olsa ben alışveriş yapmak için erken buluyorum 6. aydan sonra yaparım yani o zamana kadar bekleyebilirdim herhalde

aynen öyle hiç şansım kalmadı ama esin değil ,kesin bile olsa ben alışveriş yapmak için erken buluyorum 6. aydan sonra yaparım yani o zamana kadar bekleyebilirdim herhalde
beklerdin beklemesine de cnm her şeyi 6. aya bırakmak da sanki bizi zorlar biraz. ayakta çok kalamıyor olacağız, çabuk yoruluyor olacağız, ve sürekli olarak çok daha sık wc ihtiyacı duyuyor olacağız.

Aa ogrenndinmi cmm ben hala ogrenmedimgeçen hafta gittim küçük dedi sağlık sıhhatli gelinler inşallah

beklerdin beklemesine de cnm her şeyi 6. aya bırakmak da sanki bizi zorlar biraz. ayakta çok kalamıyor olacağız, çabuk yoruluyor olacağız, ve sürekli olarak çok daha sık wc ihtiyacı duyuyor olacağız.
ay ne bileyim ya ben ne alınacak onu bile kafanda toplayamıyorum bide benim işim çok yoğun bakalım hallederiz bir şekilde artık

Kızlar Dr hiç yorum yapmadı sizin fikriniz varmi

Eklentiler

• IMG-20150516-WA0000.webp
    13 KB · Görüntüleme: 107
folik bunu beğendi, ben de olsam kesinlikle öyle yapardım, harika fikir!

Evet ama eşim pek öyle yaklaşmadı. Hamilesin boya yasak sana dedi. hiçte öyle bir şey yok tinerli boya kullanmayacağım ki ayriyetten düğünden 5 gün önce bütün evi ever 150 m2 bütün evi tek başıma ben boyadım sadece 2 günde (eşim çalışıyordu ve bu işlerden hiç anlamaz) bi gardrop u boyamak ne kadar sürebilirki. morelim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…