canım ne boyası ben oje bile kullanmıyorum bebeğin zeka ve organ gelişimini etkiler astım riskini arttırır diye ne kadar doğal ve organik derlerse desinler sen uzak dur böyle şeylerdenEvet ama eşim pek öyle yaklaşmadı. Hamilesin boya yasak sana dedi.hiçte öyle bir şey yok tinerli boya kullanmayacağım ki ayriyetten düğünden 5 gün önce bütün evi ever 150 m2 bütün evi tek başıma ben boyadım sadece 2 günde (eşim çalışıyordu ve bu işlerden hiç anlamaz) bi gardrop u boyamak ne kadar sürebilirki. morelim bozuldu
Canım git sade serum taktır kendine gelirsin ben dün taktırdım başımı kaldıramıyodum şimdi çok şükürYatarken kafamın derileri ağrıyor yani o kadar fenaAllah bebegimi korusun
canım ne boyası ben oje bile kullanmıyorum bebeğin zeka ve organ gelişimini etkiler astım riskini arttırır diye ne kadar doğal ve organik derlerse desinler sen uzak dur böyle şeylerden
tabi için nasıl rahat edecekse öyle yapman gerek ben sadece kendimce bir tavsiye vereyim dedim. boya ve oje kokusunu geçtim ben yanımda sigara bile içirtmiyorum çünkü sigara kokusu ne kadar zararlıysa boya ve türevleri yani daha ürkütücü geliyor bir anne adayı olarak tedirgin ediyor. yazık yani bebişlere çok masumlar ya onun için dedim yanlış anlamaBen o kadar hassas olduklarını düşünmüyorum tabi daracık yere geçip oje sürmüyorum ama camları açıp oje sürüyorum. ilk 3 ay organ oluşumu oluyor diye saçımı boyamadım ama bugün yarın saçımıda boyayacağım annenin moreli bence her şeyden önemli
haklısın bak alışveriş konusunda bnm de kafam dağınık. buradaki tecrübeli anneler, ve bizim anaanneler babaanneler hatırlatırlar artık heralde. ihtiyaç dışı listeyi kabartacak her şeye karşıyım. ama kendimi kaptırmaktan da korkmuyor değilimay ne bileyim ya ben ne alınacak onu bile kafanda toplayamıyorum bide benim işim çok yoğun bakalım hallederiz bir şekilde artık
peki maksat ne? ne anlama geliyor bu rahim uzunluğu?Ultrasinla olculuyor ama vajinal ultrason daha saglikli sonuc veriyor
tabi için nasıl rahat edecekse öyle yapman gerek ben sadece kendimce bir tavsiye vereyim dedim. boya ve oje kokusunu geçtim ben yanımda sigara bile içirtmiyorum çünkü sigara kokusu ne kadar zararlıysa boya ve türevleri yani daha ürkütücü geliyor bir anne adayı olarak tedirgin ediyor. yazık yani bebişlere çok masumlar ya onun için dedim yanlış anlama
peki umarım bebeklerimiz sağlıklı olur sana şimdiden kolay gelsin canımYok canım yanlış anlama falan değil ben sigara içen biri olarak (utanarak söylüyorum) yapacağım herangibir şey daha fazla zarar veremez
evet zaten ben birazda anneme güveniyorum alışveriş konusunda yoksa gerekli gereksiz her şeyi alırım yanihaklısın bak alışveriş konusunda bnm de kafam dağınık. buradaki tecrübeli anneler, ve bizim anaanneler babaanneler hatırlatırlar artık heralde. ihtiyaç dışı listeyi kabartacak her şeye karşıyım. ama kendimi kaptırmaktan da korkmuyor değilim
cnm balkonun varsa ya da bahçe falan bina yanında, orada maske takıp halledebilirsin. tabi ne büyüklükte bir dolaptan bahsediyorsun bilmiyorum ama.Yok canım yanlış anlama falan değil ben sigara içen biri olarak (utanarak söylüyorum) yapacağım herangibir şey daha fazla zarar veremez
cnm balkonun varsa ya da bahçe falan bina yanında, orada maske takıp halledebilirsin. tabi ne büyüklükte bir dolaptan bahsediyorsun bilmiyorum ama.
elbette yanımızda tecrübeli birileri şart. ilk ihtiyaçları kabaca şekilleniyor gerçi kafamda da ben bi de oyuncak konusunda bazı sayfaları takip ediyorum ig'de. önemli olduğuna inanıyorum çocuk gelişiminde.evet zaten ben birazda anneme güveniyorum alışveriş konusunda yoksa gerekli gereksiz her şeyi alırım yani
Kisaldikca erken dogum riski artiyor,benim bi onceki gebeligimde bende bilmiyordum ne oldugunu hic olculmemistide.18 .haftada suyum geldi ve sancisiz dogum yaptim.rahim agzi yetmezligi olabilir denildi bunu anlamanin yolu da kontrollerde rahim agzinin olculup kisalma olup olmadina bakilmasi.genelde olcmuyor doktorlar.ben gecen sene guya cok iyi bir doktora gidiyordum bir kere bile olcmedi.illa soylemek gerekiyorpeki maksat ne? ne anlama geliyor bu rahim uzunluğu?
hmm evet o zmn eşin ikna olmalı.3 kapılı bir dolaptan bahsediyorum mümkün değil balkonum zaten camlı onun için evin içinde halletmem lazım. eşim halledecek en kötü ihtimal
anladım, çok teşekkür ederim bu bilgiler için, önemliymiş cidden. mutlaka hatırlatıcam doktoruma, sağol.Kisaldikca erken dogum riski artiyor,benim bi onceki gebeligimde bende bilmiyordum ne oldugunu hic olculmemistide.18 .haftada suyum geldi ve sancisiz dogum yaptim.rahim agzi yetmezligi olabilir denildi bunu anlamanin yolu da kontrollerde rahim agzinin olculup kisalma olup olmadina bakilmasi.genelde olcmuyor doktorlar.ben gecen sene guya cok iyi bir doktora gidiyordum bir kere bile olcmedi.illa soylemek gerekiyor
kız diyorum hayırlı olsunKızlar Dr hiç yorum yapmadı sizin fikriniz varmi
Rica ederim canim yasamadan yada birisi soylemeden bilinmiyor boyle seyler.kucuk bir olasilik ama olasilik sonucta.anladım, çok teşekkür ederim bu bilgiler için, önemliymiş cidden. mutlaka hatırlatıcam doktoruma, sağol.
Zevet ben de kesin kız diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?