2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canım ne boyası ben oje bile kullanmıyorum bebeğin zeka ve organ gelişimini etkiler astım riskini arttırır diye ne kadar doğal ve organik derlerse desinler sen uzak dur böyle şeylerden

canım ne boyası ben oje bile kullanmıyorum bebeğin zeka ve organ gelişimini etkiler astım riskini arttırır diye ne kadar doğal ve organik derlerse desinler sen uzak dur böyle şeylerden

Ben o kadar hassas olduklarını düşünmüyorum tabi daracık yere geçip oje sürmüyorum ama camları açıp oje sürüyorum. ilk 3 ay organ oluşumu oluyor diye saçımı boyamadım ama bugün yarın saçımıda boyayacağım annenin moreli bence her şeyden önemli

tabi için nasıl rahat edecekse öyle yapman gerek ben sadece kendimce bir tavsiye vereyim dedim. boya ve oje kokusunu geçtim ben yanımda sigara bile içirtmiyorum çünkü sigara kokusu ne kadar zararlıysa boya ve türevleri yani daha ürkütücü geliyor bir anne adayı olarak tedirgin ediyor. yazık yani bebişlere çok masumlar ya onun için dedim yanlış anlama

ay ne bileyim ya ben ne alınacak onu bile kafanda toplayamıyorum bide benim işim çok yoğun bakalım hallederiz bir şekilde artık
haklısın bak alışveriş konusunda bnm de kafam dağınık. buradaki tecrübeli anneler, ve bizim anaanneler babaanneler hatırlatırlar artık heralde. ihtiyaç dışı listeyi kabartacak her şeye karşıyım. ama kendimi kaptırmaktan da korkmuyor değilim

Yok canım yanlış anlama falan değil ben sigara içen biri olarak (utanarak söylüyorum) yapacağım herangibir şey daha fazla zarar veremez

evet zaten ben birazda anneme güveniyorum alışveriş konusunda yoksa gerekli gereksiz her şeyi alırım yani

Yok canım yanlış anlama falan değil ben sigara içen biri olarak (utanarak söylüyorum) yapacağım herangibir şey daha fazla zarar veremez
cnm balkonun varsa ya da bahçe falan bina yanında, orada maske takıp halledebilirsin. tabi ne büyüklükte bir dolaptan bahsediyorsun bilmiyorum ama.

cnm balkonun varsa ya da bahçe falan bina yanında, orada maske takıp halledebilirsin. tabi ne büyüklükte bir dolaptan bahsediyorsun bilmiyorum ama.

3 kapılı bir dolaptan bahsediyorum mümkün değil balkonum zaten camlı onun için evin içinde halletmem lazım. eşim halledecek en kötü ihtimal

evet zaten ben birazda anneme güveniyorum alışveriş konusunda yoksa gerekli gereksiz her şeyi alırım yani
elbette yanımızda tecrübeli birileri şart. ilk ihtiyaçları kabaca şekilleniyor gerçi kafamda da ben bi de oyuncak konusunda bazı sayfaları takip ediyorum ig'de. önemli olduğuna inanıyorum çocuk gelişiminde.

peki maksat ne? ne anlama geliyor bu rahim uzunluğu?
Kisaldikca erken dogum riski artiyor,benim bi onceki gebeligimde bende bilmiyordum ne oldugunu hic olculmemistide.18 .haftada suyum geldi ve sancisiz dogum yaptim.rahim agzi yetmezligi olabilir denildi bunu anlamanin yolu da kontrollerde rahim agzinin olculup kisalma olup olmadina bakilmasi.genelde olcmuyor doktorlar.ben gecen sene guya cok iyi bir doktora gidiyordum bir kere bile olcmedi.illa soylemek gerekiyor

anladım, çok teşekkür ederim bu bilgiler için, önemliymiş cidden. mutlaka hatırlatıcam doktoruma, sağol.

Arkadaslar merhaba, 11 haftalik ikizlere hamileyim, rahimde agrim var. ozellikle yatarkensaga sola donerken, oturup kalktigimda, yururkende zorlsniyorum, bazen vajinaya kadar agri oluyor, kanamam yok sükür. Sizlerde de bu haftalarda oldu mu? Cok tedirginim, sanki rahimin icinde bir top var ve basinc yapiyor hissi

kızlar sütyenleriniz oluyor mu?benim olmuyor ama nasıl bir şey alacağımı bilmiyorum.önerilerinize açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…