2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canım rahmın genıslıyo bıde ıkız bebek taşıyosun rahım bagların gerıldıkce agrın oluo korkma Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın

oksijen88, post: 41297269, member: 595369"]kızlar sütyenleriniz oluyor mu?benim olmuyor ama nasıl bir şey alacağımı bilmiyorum.önerilerinize açığım
Daha buyuk numara almakisin canım ilerleyen zamanlar için bilemiyorum :)

zaten 75D giyen biriyim şimdi ne yapacam bilmiyorum.bu aydan başlamışş çatlamaya belki her birinde 10 çatlak var.gidip bakmak lazım bi yere.internette arama motoruna hamile sütyeni yazınca hep emzirme sütyeni çıkıyor.emzirme sütyenleri giyilir mi şu an?

daha büyük numara değil de balensiz süngersiz ama cup'lı yarım badi-sütyenler olabilir belki. onlar aklıma yatıyor bnm sanki ama tecrübeli analar yazar belki şimdi

Ben desteksiz balensiz sutyen aldim.normalde 80 A kullaniyodum 80B aldim simdi buda zor oluyor 80C alicam

yok cnm o olmaz

bana da olmaz gibi geldi de yanlış mı düşünüyorum acaba dedim.evde kimse yokken sütyen giymiyorum ama biri olunca gözüne bakıyorum resmen gitsin diye
hahhah, aynen özgür kalmaları en güzel duygu ama dediğin gibi biri gelince en can sıkıcı şey o oluyo bnm için de. yazın sıcaklarda napıcaz bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…