o konuda önerilere ben de açığımkızlar sütyenleriniz oluyor mu?benim olmuyor ama nasıl bir şey alacağımı bilmiyorum.önerilerinize açığım
canım rahmın genıslıyo bıde ıkız bebek taşıyosun rahım bagların gerıldıkce agrın oluo korkma Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsınArkadaslar merhaba, 11 haftalik ikizlere hamileyim, rahimde agrim var. ozellikle yatarkensaga sola donerken, oturup kalktigimda, yururkende zorlsniyorum, bazen vajinaya kadar agri oluyor, kanamam yok sükür. Sizlerde de bu haftalarda oldu mu? Cok tedirginim, sanki rahimin icinde bir top var ve basinc yapiyor hissi
Allah razi olsun cnm, icim rahatladi biraz, Allah hepimize nasip sag salim kucagimiza alalim yavrularimizi.canım rahmın genıslıyo bıde ıkız bebek taşıyosun rahım bagların gerıldıkce agrın oluo korkma Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın
Daha buyuk numara almakisin canım ilerleyen zamanlar için bilemiyorum :)oksijen88, post: 41297269, member: 595369"]kızlar sütyenleriniz oluyor mu?benim olmuyor ama nasıl bir şey alacağımı bilmiyorum.önerilerinize açığım
Daha buyuk numara almakisin canım ilerleyen zamanlar için bilemiyorum :)
daha büyük numara değil de balensiz süngersiz ama cup'lı yarım badi-sütyenler olabilir belki. onlar aklıma yatıyor bnm sanki ama tecrübeli analar yazar belki şimdiDaha buyuk numara almakisin canım ilerleyen zamanlar için bilemiyorum :)
yok cnm o olmazzaten 75D giyen biriyim şimdi ne yapacam bilmiyorum.bu aydan başlamışş çatlamaya belki her birinde 10 çatlak var.gidip bakmak lazım bi yere.internette arama motoruna hamile sütyeni yazınca hep emzirme sütyeni çıkıyor.emzirme sütyenleri giyilir mi şu an?
Bebekler kiz mi erkek miKızlar eltim yarın üçüzlere doğum yapacak nolur dua edin sağlıkla gelsinler
nasıl bişey cnm bi link falan versene bakalım biz deBen desteksiz balensiz sutyen aldim.normalde 80 A kullaniyodum 80B aldim simdi buda zor oluyor 80C alicam
2 kız 1 erkekBebekler kiz mi erkek mi
yok cnm o olmaz
hahhah, aynen özgür kalmaları en güzel duygu ama dediğin gibi biri gelince en can sıkıcı şey o oluyo bnm için de. yazın sıcaklarda napıcaz bakalım.bana da olmaz gibi geldi de yanlış mı düşünüyorum acaba dedim.evde kimse yokken sütyen giymiyorum ama biri olunca gözüne bakıyorum resmen gitsin diye
hahhah, aynen özgür kalmaları en güzel duygu ama dediğin gibi biri gelince en can sıkıcı şey o oluyo bnm için de. yazın sıcaklarda napıcaz bakalım.
amin canım ınsallahAllah razi olsun cnm, icim rahatladi biraz, Allah hepimize nasip sag salim kucagimiza alalim yavrularimizi.
hanı cocuk havuzları varyahakkaten yazın sıcaklarda ne yapacaz bakalım.
Bu tarz aldim ben pek seksi degil ama cok rahatnasıl bişey cnm bi link falan versene bakalım biz de
hanı cocuk havuzları varyaonladan almayı dusunuyorum ben odaya kurcam butun gun ıcınde oturcam
Bu tarz aldim ben pek seksi degil ama cok rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?