2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
benım ev denıze 5 dakıka ya denızle kurtarcam yada evde havuz gıbı bısey yapcam mecbur yaz hamılelıgı zor gecıyo duş bıle işe yaramıyo

çok güzel denize yakın oluşu evinin.hamilelikte yüzme çok faydalıymış.bende çok severim denizi yüzmeyi ama ben ankaradayım.havuza gidebiilirim ancak burada ordada enfeksiyon kapma riski var.en mantıklısı eve şşişme havuz almak

erkek ailesi hep oyle ister zaten ama ne onlarin ne bizim istememizle oluyor.Sıkma sende artik canini,Allah ne derse o
Evet canım eltim 2 sene once kıza hamileydi dusuk yaptı baskı yaptıkları için bir daha cocukları olmadı tup bebek yaptırdılar o da ucuz oldu

aynen canım yuzmek cok ıyı ben kucuk ogluma hamıleyken denızden cıkmıyodum sureklı suyun ıcınde yuruyodum cok rahat dogurdum ıkıncı ıkınmada dogdu

Bu tarz aldim ben pek seksi degil ama cok rahat

Ince evet cok dar giyince belli oluyor
senin göğüslerin büyük anladığım kadarıyla, ben şimdiden kap'sız giymeye başlayamam malesef, hiç estetik durmaz. kap'lı ama telsiz bir model arıyorum şimdilik bulamadım. tel inanılmaz rahatsız ediyor alta doğru mideye baskı yaptıkça bulanıyorum, daralıyorum. genelde sporcu sütyenleri var dediğime yakın ama onlar da sütyen değil de yarım body şeklinde. hayat çok zort

aynen canım yuzmek cok ıyı ben kucuk ogluma hamıleyken denızden cıkmıyodum sureklı suyun ıcınde yuruyodum cok rahat dogurdum ıkıncı ıkınmada dogdu

ne güzel maşallah canım inşallah bu bebişini de çok rahat doğurursun.;Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin

ince kaplilardan al sende balenlerini cikartirsin

aminn bugun bırden ıcıme korku dustu kac ay kaldıgını hesapladıgımda

valla zaman kulağa uzun gibi geliyor ama bana baya kısa geliyor.hemen geçecek gibi.benim ilk gebeliğim ben de çok merak ediyorum.süreç nasıl oluyor doğum nasıl oluyor.şu an dört gözle beni tekmelemesini bekliyorum çok heyecanlı gerçekten

Ben dunden beri hissediyorum sanirim.cok hafif pit pit vuruyor

kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim yarın veya salı günü bir avm ye gidip bakacam artık.yatıyorum ben iyi geceler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…