- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Yanlis hatirliyor olabilirim senmiydin kvsi erkek torun isteyen o yuzden sordum.2 kız 1 erkek
benım ev denıze 5 dakıka ya denızle kurtarcam yada evde havuz gıbı bısey yapcam mecbur yaz hamılelıgı zor gecıyo duş bıle işe yaramıyoo da çok mantıklıymışş serin serin en güzeli
Evet esimin annesi babası erkek istiyo illa ama kısmetYanlis hatirliyor olabilirim senmiydin kvsi erkek torun isteyen o yuzden sordum.
Allah bir avazda kurtarsin insallah
benım ev denıze 5 dakıka ya denızle kurtarcam yada evde havuz gıbı bısey yapcam mecbur yaz hamılelıgı zor gecıyo duş bıle işe yaramıyo
erkek ailesi hep oyle ister zaten ama ne onlarin ne bizim istememizle oluyor.Sıkma sende artik canini,Allah ne derse oEvet esimin annesi babası erkek istiyo illa ama kısmet
Ince evet cok dar giyince belli oluyorpeki bazı yerler belli olmuyor mu kıyafetin üstünden biraz ince gibi
Benim olmuyor 75ten 85e geçtim biracik büyük aldim cabuk büyüyor die ben destekli aldim böle kullanilmasi gerekiyormuskızlar sütyenleriniz oluyor mu?benim olmuyor ama nasıl bir şey alacağımı bilmiyorum.önerilerinize açığım
Evet canım eltim 2 sene once kıza hamileydi dusuk yaptı baskı yaptıkları için bir daha cocukları olmadı tup bebek yaptırdılar o da ucuz olduerkek ailesi hep oyle ister zaten ama ne onlarin ne bizim istememizle oluyor.Sıkma sende artik canini,Allah ne derse o
Benim olmuyor 75ten 85e geçtim biracik büyük aldim cabuk büyüyor die ben destekli aldim böle kullanilmasi gerekiyormus
aynen canım yuzmek cok ıyı ben kucuk ogluma hamıleyken denızden cıkmıyodum sureklı suyun ıcınde yuruyodum cok rahat dogurdum ıkıncı ıkınmada dogduçok güzel denize yakın oluşu evinin.hamilelikte yüzme çok faydalıymış.bende çok severim denizi yüzmeyi ama ben ankaradayım.havuza gidebiilirim ancak burada ordada enfeksiyon kapma riski var.en mantıklısı eve şşişme havuz almak
Bu tarz aldim ben pek seksi degil ama cok rahat
senin göğüslerin büyük anladığım kadarıyla, ben şimdiden kap'sız giymeye başlayamam malesef, hiç estetik durmaz. kap'lı ama telsiz bir model arıyorum şimdilik bulamadım. tel inanılmaz rahatsız ediyor alta doğru mideye baskı yaptıkça bulanıyorum, daralıyorum. genelde sporcu sütyenleri var dediğime yakın ama onlar da sütyen değil de yarım body şeklinde. hayat çok zortInce evet cok dar giyince belli oluyor
aynen canım yuzmek cok ıyı ben kucuk ogluma hamıleyken denızden cıkmıyodum sureklı suyun ıcınde yuruyodum cok rahat dogurdum ıkıncı ıkınmada dogdu
aminn bugun bırden ıcıme korku dustu kac ay kaldıgını hesapladıgımdane güzel maşallah canım inşallah bu bebişini de çok rahat doğurursun.;Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin
ince kaplilardan al sende balenlerini cikartirsinsenin göğüslerin büyük anladığım kadarıyla, ben şimdiden kap'sız giymeye başlayamam malesef, hiç estetik durmaz. kap'lı ama telsiz bir model arıyorum şimdilik bulamadım. tel inanılmaz rahatsız ediyor alta doğru mideye baskı yaptıkça bulanıyorum. genelde sporcu sütyenleri var dediğime yakın
ama onlar da sütyen değil de yarım body şeklinde. hayat çok zort
aminn bugun bırden ıcıme korku dustu kac ay kaldıgını hesapladıgımda
Ben dunden beri hissediyorum sanirim.cok hafif pit pit vuruyorvalla zaman kulağa uzun gibi geliyor ama bana baya kısa geliyor.hemen geçecek gibi.benim ilk gebeliğim ben de çok merak ediyorum.süreç nasıl oluyor doğum nasıl oluyor.şu an dört gözle beni tekmelemesini bekliyorumçok heyecanlı gerçekten
vajinal daha dogru ama karindan da olabilir. ortalama turk kadinlarda 4 cm dir. 2.5 cm alti risklidir.nasıl ölçülüyor cnm bu, bana hiç bişi söylemedi dr bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?