o tekmelerı dogdugu zaman ozlıceksın az gerı gırsede hıssetsem yıne dıceksın o cok guzel bu duyguvalla zaman kulağa uzun gibi geliyor ama bana baya kısa geliyor.hemen geçecek gibi.benim ilk gebeliğim ben de çok merak ediyorum.süreç nasıl oluyor doğum nasıl oluyor.şu an dört gözle beni tekmelemesini bekliyorumçok heyecanlı gerçekten
ilk gebelıkte 20 haftayı buluyo canım ama sonrakı gebelıklerde 13 haftaya kadar dusuyohanımlar ilk tekmeler ne zaman gelir ki ya merak ettim şimdi?
bravoince kaplilardan al sende balenlerini cikartirsin
aa, teşekkürler cnm, bu bilgi önemli.vajinal daha dogru ama karindan da olabilir. ortalama turk kadinlarda 4 cm dir. 2.5 cm alti risklidir.
daha çok varmışilk gebelıkte 20 haftayı buluyo canım ama sonrakı gebelıklerde 13 haftaya kadar dusuyo
Bana daha 5 hafta var o zaman Ayh çok heycanlıilk gebelıkte 20 haftayı buluyo canım ama sonrakı gebelıklerde 13 haftaya kadar dusuyo
Alt kisimdan dolgulu olan cnmdestekli olan içi dolgu gibi olan mı telli olan mı oluyor?balen ile desteği karıştırıyorum
ilk baslarda cok mınık hıssetceksın son 6 7 aydan sonra şiddetlencek bazen canını bıle yakcakBana daha 5 hafta var o zaman Ayh çok heycanlı
canım avm lerın guvenlık kapılarından gecmeyın azda olsa radyasyon verıyo ben gırmıyorum guvenlık baktıgında karnımı gosterıyorum yandangecıyorumkızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim yarın veya salı günü bir avm ye gidip bakacam artık.yatıyorum ben iyi geceler hepinize
sende deniycenmi 3 u :)))Hayirlisi canim. 3. Denersin bosver sagliklaru yerinde olsun. Ben sana ne demistim nubta
hangi sehirdesin sen cnm ?Hadi hayırlı olsun canım çok sevindim:)
Ben de cuma günü perinatologa gittim çok sağlıklı bir bebek dedi 3lü test filan istemiyorum gerek yok dedi,2li test daha önemli diyor,îçim çok rahatladı,vitamin falan hiç bsy kullanma dedi:)
Bundan sonra o doktora devam edicem Doç.Dr Murat Muhcu herkese tavsiye ediyorum..bu 3.doktorum ilk kez bir doktor bu kadar içime sindi :)
Ben 75 giyerken 80 ve 85 aldim şimdilerde rahatsız olmaya başladım yarım atlet aldım 2 tane ama daha denemedim :)zaten 75D giyen biriyim şimdi ne yapacam bilmiyorum.bu aydan başlamışş çatlamaya belki her birinde 10 çatlak var.gidip bakmak lazım bi yere.internette arama motoruna hamile sütyeni yazınca hep emzirme sütyeni çıkıyor.emzirme sütyenleri giyilir mi şu an?
Cup ssız aldım iki tane daha denemedim paketinde duruyor umarım memnun kalirimdaha büyük numara değil de balensiz süngersiz ama cup'lı yarım badi-sütyenler olabilir belki. onlar aklıma yatıyor bnm sanki ama tecrübeli analar yazar belki şimdi
Canm 10+3teki fotolar iyiki testte cd de verdi doktor oyuzden foto yok malesef .cok mu küçük?
çok teşekkür ederim canm yorumun için annem dışında herkesten erkek geçiyor içlerinden ben hiç kilo almadım 1 kilo verdim şimdiye kadar göbişim deseniz nerdeyse yok gibi bi küçücük çıkıntı var hani göbek sivri kalça çıkar muhabbetine bende bakamıyorlar :) sağlıklı sıhhatli gelsin bebişlerimiz ben 2 seneye yakın bekledim Rabbim her isteyene nasip eder inşallah Aminkız diyorum hayırlı olsun
Canim bende de oluyor ama senin yine bebeğin biraz büyük benim niye şimdiden oluyor anlamıyorum hatta tam ben yazacaktim ki sen yazmışsin bebek büyüdükçe normal çünkü karinda sabit durmuyor agri ya gelince bende agri yok o kadar agrinin olmamasi lazim şimdiden .Hanımlar sizin de bebeğimizrip rahimde biyerde toplanıyor mu ? Normal mi boyle olması .. O kadar agri yapıyor ki o zaman dayanamıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?