2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
o tekmelerı dogdugu zaman ozlıceksın az gerı gırsede hıssetsem yıne dıceksın o cok guzel bu duygu

Arkadaşlar destekli veya dolgulu almayin toparlayici esnek göğsü dik tutan ve büyümesini de engellemeyen toparlayici sütyen alin :) şimdiden toparlayici alin ki büyüdükçe göğüs aslinda sarkar siz fark etmezsiniz,büyük olduğu için en son sütten bi kesince şok gecirmeyin :)

kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim yarın veya salı günü bir avm ye gidip bakacam artık.yatıyorum ben iyi geceler hepinize
canım avm lerın guvenlık kapılarından gecmeyın azda olsa radyasyon verıyo ben gırmıyorum guvenlık baktıgında karnımı gosterıyorum yandangecıyorum

Hayirlisi canim. 3. Denersin bosver sagliklaru yerinde olsun. Ben sana ne demistim nubta
sende deniycenmi 3 u :)))

hangi sehirdesin sen cnm ?

Ben 75 giyerken 80 ve 85 aldim şimdilerde rahatsız olmaya başladım yarım atlet aldım 2 tane ama daha denemedim :)
daha büyük numara değil de balensiz süngersiz ama cup'lı yarım badi-sütyenler olabilir belki. onlar aklıma yatıyor bnm sanki ama tecrübeli analar yazar belki şimdi
Cup ssız aldım iki tane daha denemedim paketinde duruyor umarım memnun kalirim

Hanımlar sizin de bebeğimiz kendini sertlestirip rahimde biyerde toplanıyor mu ? Normal mi boyle olması .. O kadar agri yapıyor ki o zaman dayanamıyorum ..

gıunaydın kızlar su 2-3 gundur o kadar cok misafirim vardı ki cooook yoruldum cok agrılarım oldu ama lekelenme veya kanamam olmadı cok sukur :) smdi yalnızım bol bol dinlenicem inşallah sizlerde durumlar nasıl :)

slm kızlar, bende ne ağrı ne sızı hiçbirşey yok korkuyorum normal mi ya ..Cuma randevum var ama yarın gitsem mi

kız diyorum hayırlı olsun
çok teşekkür ederim canm yorumun için annem dışında herkesten erkek geçiyor içlerinden ben hiç kilo almadım 1 kilo verdim şimdiye kadar göbişim deseniz nerdeyse yok gibi bi küçücük çıkıntı var hani göbek sivri kalça çıkar muhabbetine bende bakamıyorlar :) sağlıklı sıhhatli gelsin bebişlerimiz ben 2 seneye yakın bekledim Rabbim her isteyene nasip eder inşallah Amin

Hanımlar sizin de bebeğimizrip rahimde biyerde toplanıyor mu ? Normal mi boyle olması .. O kadar agri yapıyor ki o zaman dayanamıyorum ..
Canim bende de oluyor ama senin yine bebeğin biraz büyük benim niye şimdiden oluyor anlamıyorum hatta tam ben yazacaktim ki sen yazmışsin bebek büyüdükçe normal çünkü karinda sabit durmuyor agri ya gelince bende agri yok o kadar agrinin olmamasi lazim şimdiden .
7.aydan sonra bebek büyüdüğü için hareketleri agri yapıyor ama şimdiden olmaz agri Dr sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…