2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hanımlar sizin de bebeğimiz kendini sertlestirip rahimde biyerde toplanıyor mu ? Normal mi boyle olması .. O kadar agri yapıyor ki o zaman dayanamıyorum ..

canım kaçıncı haftadasın o ağrılar bende çok fazlaydı sanki rahim sağ tarafta gibi sürekli orası ağrıyordu şimdi gitti ama ani bi hareketlerde yine devam ediyor doktor çok normal demişti

slm kızlar, bende ne ağrı ne sızı hiçbirşey yok korkuyorum normal mi ya ..Cuma randevum var ama yarın gitsem mi
Benimde hiç ağrım sizim yok,hiç bulantım da olmadı. Keyfini çıkarıyorum. Herkesin bünyesi, ağrı eşiği aynı değil. Bence boşuna evham yapma.benimde daha 2 hafta var kontrolüne, geçen seferde 40 gün sonra gel demişti 40 gün gitmedim.
ama yok özledim bu bahaneyle gidip göreyim diyorsan o ayrı tabi

Kızlar günaydınn benim el parmak uçlarımda bir kaç gündürlü uyuşma ,karıncalanma oluyor sizdede oluyor böyle birşey

Toparlayıcı sütyen nasıl bişi oluyo canım Bulabılırsen netten bı fotosunu koyar mısn?

teşekkür ederim içimi rahatlattınız

cnm korkma bende hala diyorum hiçbişey hissetmiyrm dr.gitmesem hamile diilim sanki hala kilo almadım minicik bir göbek var sanki yemeği fazla kaçırmışım gibi :)

teşekkür ederim içimi rahatlattınız ..

gunaydin anneler cok kotu bel agrisi cekiyorum kucuk bir bel fitigim ve kuyruk sokumumda eskidende sorun vardi simdi iyice azdi oturamiyorum yatamiyorum evin icinde dolanmak bile iskence oldu ne yapimm yardim

kızlar merhaba..
ben 13. haftadayım acaba cinsiyet ne zaman belli olur ?
ben henüz kilo almadım hatta verdim bile, siz çatlak kremleri ne zaman kullanmayı düşünüyosunuz ve marka ne önerirsiniz?

günaydın çok canım sıkkın momecon pomat unutup kullandım 2-3 defa her yerde doğmamış bebeğe zararlı diyor

gunaydin anneler cok kotu bel agrisi cekiyorum kucuk bir bel fitigim ve kuyruk sokumumda eskidende sorun vardi simdi iyice azdi oturamiyorum yatamiyorum evin icinde dolanmak bile iskence oldu ne yapimm yardim
benimde öyle canım ya fıtığım var zaten ama bu kadar erken rahatsız etmesini beklmiyordum doğrusu belim ve kuyruk sokumum çok ağrıyor her adımda kalçalarıma batıyor napcaz doğuma kadar böyle bilmiyorum doğrusu

doktorunu aradınmı canım içini ferah tutmaya çalış doktor bir şey söylemeden ksalbini bozma kötü şeyler düşünme sakın
Doktoru aradım bir daha kullanma 17 haziranda randevuna getir dedi ben ölürüm ki o güne özele gitcem inşallah birşey yoktur

Doktoru aradım bir daha kullanma 17 haziranda randevuna getir dedi ben ölürüm ki o güne özele gitcem inşallah birşey yoktur
canım bak önemli bir şey olsaydı hemen gel derdi sen kalbini bozma bizler bilmeden nelere maruz kalıyoruz hem bebeklerin plasentası bu tarz şeyleri elemine ediyordur belki. Onları allah koruyor sen kalbini ferah tut farklı bir doktor bakalım ne diyecek

saçma bir gariplik var onda telefonla bilgi vermezler cnm antalyadayım ben burası rahat istediğn yerde yaptır muaynesi 20 25 olan yerler bile var

Hanımlar gunaydın.
13+3 günlük hamileyim. Eşimle karar verdik 2li ve 3lü testleri yaptırmıyourz. Doktor dörtlü tarama testi için 1 ay sonrasına randevu verdi. Açıkçası dörtlüyüde yaptırmak pek istemiyorum ama dörtlü tarama testi ile ilgili internette bulamadığım şeyler söyledi. Açıkçası inanasım gelmedi. Birde hanımlara sorayım dedim.

Dörtlü tarama testi hakkında doktorlarınız size birşey söyledi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…