cnm korkma bende hala diyorum hiçbişey hissetmiyrm dr.gitmesem hamile diilim sanki hala kilo almadım minicik bir göbek var sanki yemeği fazla kaçırmışım gibi :)slm kızlar, bende ne ağrı ne sızı hiçbirşey yok korkuyorum normal mi ya ..Cuma randevum var ama yarın gitsem mi
kızlar fikri oluşan varsa yazarsa çoooook ama çoooook sevinirim ben hiç anlamıyormKızlar Dr hiç yorum yapmadı sizin fikriniz varmi
Hanımlar sizin de bebeğimiz kendini sertlestirip rahimde biyerde toplanıyor mu ? Normal mi boyle olması .. O kadar agri yapıyor ki o zaman dayanamıyorum ..
Benimde hiç ağrım sizim yok,hiç bulantım da olmadı. Keyfini çıkarıyorum. Herkesin bünyesi, ağrı eşiği aynı değil. Bence boşuna evham yapma.benimde daha 2 hafta var kontrolüne, geçen seferde 40 gün sonra gel demişti 40 gün gitmedim.slm kızlar, bende ne ağrı ne sızı hiçbirşey yok korkuyorum normal mi ya ..Cuma randevum var ama yarın gitsem mi
Arkadaşlar destekli veya dolgulu almayin toparlayici esnek göğsü dik tutan ve büyümesini de engellemeyen toparlayici sütyen alin :) şimdiden toparlayici alin ki büyüdükçe göğüs aslinda sarkar siz fark etmezsiniz,büyük olduğu için en son sütten bi kesince şok gecirmeyin :)
Benimde hiç ağrım sizim yok,hiç bulantım da olmadı. Keyfini çıkarıyorum. Herkesin bünyesi, ağrı eşiği aynı değil. Bence boşuna evham yapma.benimde daha 2 hafta var kontrolüne, geçen seferde 40 gün sonra gel demişti 40 gün gitmedim.
ama yok özledim bu bahaneyle gidip göreyim diyorsan o ayrı tabi
cnm korkma bende hala diyorum hiçbişey hissetmiyrm dr.gitmesem hamile diilim sanki hala kilo almadım minicik bir göbek var sanki yemeği fazla kaçırmışım gibi :)
benimde öyle canım ya fıtığım var zaten ama bu kadar erken rahatsız etmesini beklmiyordum doğrusu belim ve kuyruk sokumum çok ağrıyor her adımda kalçalarıma batıyor napcaz doğuma kadar böyle bilmiyorum doğrusugunaydin anneler cok kotu bel agrisi cekiyorum kucuk bir bel fitigim ve kuyruk sokumumda eskidende sorun vardi simdi iyice azdi oturamiyorum yatamiyorum evin icinde dolanmak bile iskence oldu ne yapimm yardim
doktorunu aradınmı canım içini ferah tutmaya çalış doktor bir şey söylemeden ksalbini bozma kötü şeyler düşünme sakıngünaydın çok canım sıkkın momecon pomat unutup kullandım 2-3 defa her yerde doğmamış bebeğe zararlı diyor
Doktoru aradım bir daha kullanma 17 haziranda randevuna getir dedi ben ölürüm ki o güne özele gitcem inşallah birşey yokturdoktorunu aradınmı canım içini ferah tutmaya çalış doktor bir şey söylemeden ksalbini bozma kötü şeyler düşünme sakın
canım bak önemli bir şey olsaydı hemen gel derdi sen kalbini bozma bizler bilmeden nelere maruz kalıyoruz hem bebeklerin plasentası bu tarz şeyleri elemine ediyordur belki. Onları allah koruyor sen kalbini ferah tut farklı bir doktor bakalım ne diyecekDoktoru aradım bir daha kullanma 17 haziranda randevuna getir dedi ben ölürüm ki o güne özele gitcem inşallah birşey yoktur
saçma bir gariplik var onda telefonla bilgi vermezler cnm antalyadayım ben burası rahat istediğn yerde yaptır muaynesi 20 25 olan yerler bile varbalıkların neresı zararlı bende anlamadfım
nerdesın sen..hangı ozelı arasam telefonda bılgı veremıyoruz dıyor sankı gızlı saklı ıs yapıyorlar.bızım yakınlarda onemsız buldugum bır ozel hastane var sansımı denıyeyım dedım benı yanılttılar.muayene 37 ıkı tarama testı 80 tl :)
hadi yaa olmzsa bakayım cnm sağolevet dip balıkları zararlı diye biliyorum netten bi araştır balık faydalı ama her balık değil malesef yiyebiliyorsan en faydalısı somon
iyisin cnm ben 4 kio aldım :)300 gr verdim :)))
amin cnm mucksshayırlı saglıklı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?