2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar merhaba..
ben 13. haftadayım acaba cinsiyet ne zaman belli olur ?
ben henüz kilo almadım hatta verdim bile, siz çatlak kremleri ne zaman kullanmayı düşünüyosunuz ve marka ne önerirsiniz?
uww iyisin cnm ben 4 kilo aldım bile.cinsiyeti 4 boyutlu özel asortik doktorlar 8 haftalıkken biliyor 12 haftada bilende var ama en net 14 15 haftalrda belli oluyor tabi gösterirse girmeden çikolata ye krem olarakta ben mustela kullanıyorum kilo aldığım için başladım birde duşlardan sonra bebe yağı bitini sabah birini akşam krem pahalı hemen bitmesin diye

yanlış bilgilendirme yapmak istemem ama en net onda belli oluuyormus diye biliyorum bence yaptır derim

canım benım bıldıgım 4lude ayrıntılı ultrason yapılcak bebegın butun organları ıncelencek

gunaydin anneler cok kotu bel agrisi cekiyorum kucuk bir bel fitigim ve kuyruk sokumumda eskidende sorun vardi simdi iyice azdi oturamiyorum yatamiyorum evin icinde dolanmak bile iskence oldu ne yapimm yardim
bel fıtıgı sorunu bendede var canım Allah yardımcın olsun ben ayaklarımı duvara uzatıp yatıyorum belımde boşluk kalmıyo anca oyle rahatlıyorum

kızlar merhaba..
ben 13. haftadayım acaba cinsiyet ne zaman belli olur ?
ben henüz kilo almadım hatta verdim bile, siz çatlak kremleri ne zaman kullanmayı düşünüyosunuz ve marka ne önerirsiniz?
benımkının 12+6 da bellı oldu cınsıyetı canım ama bazı doktorlar deişme ıhtımalı oldugu ıcın soylemıyolar

kızlar dun gece resmen benım pipiliyi hıssettım yatakta bı saga bı sola donerken benım gergınlıgımden mı neden bılmıyorum sivrildi taş gıbı geldı elime çok sınırlı bısey olcak bu sanırım

bende maaşı bekliyorum görmek için ya offfffff bütün paramla yatırım yaptım maaşı bekler olduk

gunaydin anneler cok kotu bel agrisi cekiyorum kucuk bir bel fitigim ve kuyruk sokumumda eskidende sorun vardi simdi iyice azdi oturamiyorum yatamiyorum evin icinde dolanmak bile iskence oldu ne yapimm yardim
Cnm dinlenmen lazım belin her zman destekli olsun otururken ve yatarken bende de fıtık var ağrı olunca yan yatıp bacaklarımı hafif diZden kırıyorum ya da belime destek koyup sırt üstü yatıyorum. Hamilelikten dolayı ilaç kullanmıyorum ama Doktoruna merhem kullanma hususunu sorabilirsin geçmiş olsun

Hanımlar sizin de bebeğimiz kendini sertlestirip rahimde biyerde toplanıyor mu ? Normal mi boyle olması .. O kadar agri yapıyor ki o zaman dayanamıyorum ..
normal canım ama strese gırdıgı ıcın oluyomus doktorum bana oyle demıstı oncekı gebelıgımde sertlestıgı zaman gozunu kapat elını bebegının ustune koy guzel şeyler dusunmeye başla o zaman ınıyo

Canım git sade serum taktır kendine gelirsin ben dün taktırdım başımı kaldıramıyodum şimdi çok şükür

Bugunde aynı olursam gidicem yaa tesekkur ederim

Geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin... sırt ağrın için sıcak kompres yap biraz rahatlarsın belki?
sıcak havlu koyuyorum sürekli hem sırtıma hem önüme biraz rahatlatiyor. Tesekkur ederim

Kızlar merhaba benim bel fıtığım yok ama arada sırada benimde belim ağrıyordu adet sancısı gibi ama bugün niyeyse sabahtan beri adet olucakmışım gibi ağrıyor.Sizce normalmidir.

'Kizlar doktordan geliyorum erkek dediiiiiii :)))) esim kiz istedigi icin değişik lik olurmu dedi kordon falan :) olur tabi dedi ama.ben cevabimi.aldim :)
hahaha hadı gozun aydın canım sanada pipili geliyo demek Allah saglık uzun omur versın evlatlarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…