uww iyisin cnm ben 4 kilo aldım bile.cinsiyeti 4 boyutlu özel asortik doktorlar 8 haftalıkken biliyor 12 haftada bilende var ama en net 14 15 haftalrda belli oluyor tabi gösterirse girmeden çikolata yekızlar merhaba..
ben 13. haftadayım acaba cinsiyet ne zaman belli olur ?
ben henüz kilo almadım hatta verdim bile, siz çatlak kremleri ne zaman kullanmayı düşünüyosunuz ve marka ne önerirsiniz?
yanlış bilgilendirme yapmak istemem ama en net onda belli oluuyormus diye biliyorum bence yaptır derimHanımlar gunaydın.
13+3 günlük hamileyim. Eşimle karar verdik 2li ve 3lü testleri yaptırmıyourz. Doktor dörtlü tarama testi için 1 ay sonrasına randevu verdi. Açıkçası dörtlüyüde yaptırmak pek istemiyorum ama dörtlü tarama testi ile ilgili internette bulamadığım şeyler söyledi. Açıkçası inanasım gelmedi. Birde hanımlara sorayım dedim.
Dörtlü tarama testi hakkında doktorlarınız size birşey söyledi mi?
canım benım bıldıgım 4lude ayrıntılı ultrason yapılcak bebegın butun organları ıncelencekHanımlar gunaydın.
13+3 günlük hamileyim. Eşimle karar verdik 2li ve 3lü testleri yaptırmıyourz. Doktor dörtlü tarama testi için 1 ay sonrasına randevu verdi. Açıkçası dörtlüyüde yaptırmak pek istemiyorum ama dörtlü tarama testi ile ilgili internette bulamadığım şeyler söyledi. Açıkçası inanasım gelmedi. Birde hanımlara sorayım dedim.
Dörtlü tarama testi hakkında doktorlarınız size birşey söyledi mi?
bel fıtıgı sorunu bendede var canım Allah yardımcın olsun ben ayaklarımı duvara uzatıp yatıyorum belımde boşluk kalmıyo anca oyle rahatlıyorumgunaydin anneler cok kotu bel agrisi cekiyorum kucuk bir bel fitigim ve kuyruk sokumumda eskidende sorun vardi simdi iyice azdi oturamiyorum yatamiyorum evin icinde dolanmak bile iskence oldu ne yapimm yardim
benımkının 12+6 da bellı oldu cınsıyetı canım ama bazı doktorlar deişme ıhtımalı oldugu ıcın soylemıyolarkızlar merhaba..
ben 13. haftadayım acaba cinsiyet ne zaman belli olur ?
ben henüz kilo almadım hatta verdim bile, siz çatlak kremleri ne zaman kullanmayı düşünüyosunuz ve marka ne önerirsiniz?
canım onu doktoruna soylemeyı ıhmal etme ellerımde benımde uyusma oluyo bnde gıttıgımde soylıycemKızlar günaydınn benim el parmak uçlarımda bir kaç gündürlü uyuşma ,karıncalanma oluyor sizdede oluyor böyle birşey
Cnm dinlenmen lazım belin her zman destekli olsun otururken ve yatarken bende de fıtık var ağrı olunca yan yatıp bacaklarımı hafif diZden kırıyorum ya da belime destek koyup sırt üstü yatıyorum. Hamilelikten dolayı ilaç kullanmıyorum ama Doktoruna merhem kullanma hususunu sorabilirsingunaydin anneler cok kotu bel agrisi cekiyorum kucuk bir bel fitigim ve kuyruk sokumumda eskidende sorun vardi simdi iyice azdi oturamiyorum yatamiyorum evin icinde dolanmak bile iskence oldu ne yapimm yardim
normal canım ama strese gırdıgı ıcın oluyomus doktorum bana oyle demıstı oncekı gebelıgımde sertlestıgı zaman gozunu kapat elını bebegının ustune koy guzel şeyler dusunmeye başla o zaman ınıyoHanımlar sizin de bebeğimiz kendini sertlestirip rahimde biyerde toplanıyor mu ? Normal mi boyle olması .. O kadar agri yapıyor ki o zaman dayanamıyorum ..
Kuzum sen gittinmi dojtora ?normal canım ama strese gırdıgı ıcın oluyomus doktorum bana oyle demıstı oncekı gebelıgımde sertlestıgı zaman gozunu kapat elını bebegının ustune koy guzel şeyler dusunmeye başla o zaman ınıyo
Canım git sade serum taktır kendine gelirsin ben dün taktırdım başımı kaldıramıyodum şimdi çok şükür
sıcak havlu koyuyorum sürekli hem sırtıma hem önüme biraz rahatlatiyor. Tesekkur ederimGeçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin... sırt ağrın için sıcak kompres yap biraz rahatlarsın belki?
Normal canm bu haftalarda geçen gün okudum hatta buradaki günlük takvimde yaziyodu daha dünKızlar günaydınn benim el parmak uçlarımda bir kaç gündürlü uyuşma ,karıncalanma oluyor sizdede oluyor böyle birşey
Amin canım çok tesekkur ederimGeçmiş olsun canım Rabbim şafii ismiyle şifa versin ins.
saat 1 de canım randevum inşallah ıyı haberlerle gelırım ayın 15 ındede kendı doktoruma gıtcem bu ara ömürümü cok gorcemKuzum sen gittinmi dojtora ?
hahaha hadı gozun aydın canım sanada pipili geliyo demek Allah saglık uzun omur versın evlatlarımıza'Kizlar doktordan geliyorum erkek dediiiiiii :)))) esim kiz istedigi icin değişik lik olurmu dedi kordon falan :) olur tabi dedi ama.ben cevabimi.aldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?