normal canım hemen hemen hepımız yaşıyoruz bu durumuKızlar merhaba benim bel fıtığım yok ama arada sırada benimde belim ağrıyordu adet sancısı gibi ama bugün niyeyse sabahtan beri adet olucakmışım gibi ağrıyor.Sizce normalmidir.
Her adet zamanı olmamanıza rağmen adet belirtisi olacakmış göğüslerin şişmesi dahil 3 çocuk doğuran halam demişti bunuKızlar merhaba benim bel fıtığım yok ama arada sırada benimde belim ağrıyordu adet sancısı gibi ama bugün niyeyse sabahtan beri adet olucakmışım gibi ağrıyor.Sizce normalmidir.
Söyleyecem canm gittiğimde mutlakacanım onu doktoruna soylemeyı ıhmal etme ellerımde benımde uyusma oluyo bnde gıttıgımde soylıycem
'Kizlar doktordan geliyorum erkek dediiiiiii :)))) esim kiz istedigi icin değişik lik olurmu dedi kordon falan :) olur tabi dedi ama.ben cevabimi.aldim :)
32.haftada canmkızlar bu doğum izni ne zmn başlıyordu ya
hahhah harika haber cnm tebrik ederim hayırlı olsun inşallah'Kizlar doktordan geliyorum erkek dediiiiiii :)))) esim kiz istedigi icin değişik lik olurmu dedi kordon falan :) olur tabi dedi ama.ben cevabimi.aldim :)
'Kizlar doktordan geliyorum erkek dediiiiiii :)))) esim kiz istedigi icin değişik lik olurmu dedi kordon falan :) olur tabi dedi ama.ben cevabimi.aldim :)
32. hafta başlıyor ama istersen doktordan çalışabilir raporu alabiliyorsun 37. haftaya çalışabilirsin ,37 . haftadan sonra artık zorunlu olarak doğum iznine çıkıyorsun sonrası sezryan veya normal doğuma göre değişiyorkızlar bu doğum izni ne zmn başlıyordu ya
32. hafta başlıyor ama istersen doktordan çalışabilir raporu alabiliyorsun 37. haftaya çalışabilirsin ,37 . haftadan sonra artık zorunlu olarak doğum iznine çıkıyorsun sonrası sezryan veya normal doğuma göre değişiyor
istanbul nısa hastaesınde..nihayet cnmnerede yaptırdın?
allah bize bebeklerimiz için çalışma gücü versin inşallah dayanırızo kdr dayanamam maalesef
Canım gittinmi sen bugün?ne haberler? Ay çok sinirim bozuldu kesin denediği için.Senle ayniyiz bende pazartesi 13+4 olucam.heyecanla.bekliyorum çoğu arkadaş cinsiyet öğrendi inş.bizde öğreniriz.
oylemı ya cok tsk ederım kafamı baya karıstırmıstı bu konu:)Bence fikir veremez canım çünkü çok sık dönüo kafası biz muayenedeyken bile döndü düşün benim her gidişimde farklı tarafta oluyor
demekkı kısısden kısıye degısıyormus ya:)merhaba bir açıklaması var mı bilmiyorum ama benim bebeğim iki tarafa da dayalı değildi doktorum tam doğum pozisyonunda duruyor yani kafası aşağıda resmen amuda kalkmış pozisyonda (kafası tam ortada daydı.) demişti
allah bize bebeklerimiz için çalışma gücü versin inşallah dayanırız
ben sabah uyanırken sorun yaşadım en çok bide araba kullanırken başım çok döndü bayılıcam veya kaza yapıcam diye çok korkuyorum ama başka şansım yok işime arabayla gitmek zorundayıminş. ama şimdiden zorlanıyorum sabrım kalmıyor maalesef.
gozun aydın canımm..bızede %80 kız dedı.baba kız ıstıyordu ben erkek.esım burnu bıle sana benzıyor kız bu kız dıye sevındı'Kizlar doktordan geliyorum erkek dediiiiiii :)))) esim kiz istedigi icin değişik lik olurmu dedi kordon falan :) olur tabi dedi ama.ben cevabimi.aldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?