2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar merhaba benim bel fıtığım yok ama arada sırada benimde belim ağrıyordu adet sancısı gibi ama bugün niyeyse sabahtan beri adet olucakmışım gibi ağrıyor.Sizce normalmidir.
normal canım hemen hemen hepımız yaşıyoruz bu durumu

Kızlar bişey sorcam dün ben çok fena hastaydim bugün daha iyiyim şükür. Dün akşam yatağa yattım Ağlıyorum agrilarimdan dolayı ağlama krizim tuttu derken bi sertlik hissettim tam bebisimin olduğu yerde. (Doktor ultrasonla bakarken dikkat etmiştim nereye tuttugunu) elimi koydum geçti biriki dakika sonra yine sertleşti ve bişey kayıp gitti sanki o bölgeden gidiklanma hissi gibi. Bebeğimin hareketlerini hissetmem için çok erken değil mi? Ilk gebeliğim birde. Başka bişey miydi acaba. Ama bi yandan Hiçkira hickira ağlarken bi yandan da bebek hareket etti galiba diye söyleye söyleye uyumusum.

Kızlar merhaba benim bel fıtığım yok ama arada sırada benimde belim ağrıyordu adet sancısı gibi ama bugün niyeyse sabahtan beri adet olucakmışım gibi ağrıyor.Sizce normalmidir.
Her adet zamanı olmamanıza rağmen adet belirtisi olacakmış göğüslerin şişmesi dahil 3 çocuk doğuran halam demişti bunu

'Kizlar doktordan geliyorum erkek dediiiiiii :)))) esim kiz istedigi icin değişik lik olurmu dedi kordon falan :) olur tabi dedi ama.ben cevabimi.aldim :)

Hadi gözünüz aydın canım :) Bu sefer senin dediğin olsun, sıradaki de eşinin istediği gibi kız olsun inş, tabi önce sağlıklı olsun :)

Merhaba arkadaşlar .biraz önce doktor kontrolünden geliyorum.13+3gunluk olmuş bebeğim.doktor bakar bakmaz pipi gördüm dedi.çok hareketliydi.yüzde 60erkek dedi ama kesin diyemem dedi.bi baksaniz benim velete sizde ))) @zoonox kardeş bi el at sende ))

o kdr dayanamam maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…