- 3 Aralık 2010
- 765
- 314
- 133
hayırlı ugulu olsun canım.banada %80 kız dedı.nezaman netlesır dedım.bır ay sonra netlesır ama %80 kız dıye tekrarladı.kesınmı demek ıstedı acabaMerhabaEki Görüntüle 1551921 arkadaşlar .biraz önce doktor kontrolünden geliyorum.13+3gunluk olmuş bebeğim.doktor bakar bakmaz pipi gördüm dedi.çok hareketliydi.yüzde 60erkek dedi ama kesin diyemem dedi.bi baksaniz benim velete sizde ))) @zoonox kardeş bi el at sende ))
Ayh varsın olsun da yaksınilk baslarda cok mınık hıssetceksın son 6 7 aydan sonra şiddetlencek bazen canını bıle yakcak
Hic bilmiyorum ya sinirime dokunuyor.oysa bebek ayak arasını açık tutdu çok rahat görmüştür ama yinede kesin bi şey demedi.neden deniyor ya giciklik resmen.hayırlı ugulu olsun canım.banada %80 kız dedı.nezaman netlesır dedım.bır ay sonra netlesır ama %80 kız dıye tekrarladı.kesınmı demek ıstedı acaba
midenin bulantısı azalmışsa yiyebilirsin canım ..ben de bulantım olduğu zamanlarda bile yedim şu an azaldı bulantılarım yok şükürya canım patates kızartması istiyor yesem sorun olur mu..
amin kuzumhahaha hadı gozun aydın canım sanada pipili geliyo demek Allah saglık uzun omur versın evlatlarımıza
amin kuzum hepimizinkiHadi gözünüz aydın canım :) Bu sefer senin dediğin olsun, sıradaki de eşinin istediği gibi kız olsun inş, tabi önce sağlıklı olsun :)
amin kuzum seninki nedir ?hahhah harika haber cnm tebrik ederim hayırlı olsun inşallah
sagol kuzum cok sagol ay cok mutlu oldumAllah tamamına erdirsin canım..çok sevindim senin adına
babasi agzi kulaklarinda desene :)) bizimki pek gulmedi valaa ahahahhagozun aydın canımm..bızede %80 kız dedı.baba kız ıstıyordu ben erkek.esım burnu bıle sana benzıyor kız bu kız dıye sevındı
midenin bulantısı azalmışsa yiyebilirsin canım ..ben de bulantım olduğu zamanlarda bile yedim şu an azaldı bulantılarım yok şükür
Çok yağlı olmasın ve az ye canm bnce sonra pişman olmanı istememya canım patates kızartması istiyor yesem sorun olur mu..
afiyet olsunVALLA YİYORUM ŞU AN OHH
merhaba canim.belli olmasi lazim ya aslinda 12 den sonra olusuyor cinsel organlar. ama bebegin pozisyonuna cok sey bagli.doktorun tecrubeli biriyse soyler mutlakaMrb kızlar nasılsınız çok şükür ben iyiyim sabah etken saatlerde sırtım ağrımasa başka bi derdim yok erkenden uyanıyorum temizlik yapmam lazım ama canım hiçbirşey yapmak istemiyor perşembe günü randevum var 14+4 olucam inşallah cinsiyeti belli olur çok merak ediyorum
ohh yarasin bebisineVALLA YİYORUM ŞU AN OHH
Hadi canm nasıl anlıyorsunuz valla ben bakınca bisey anlamıyorum .bi arkadasım da erkek gibi demisti kafam karıştı iyiceCanım kız gibi görünüyor ama çok erken sonradan değişebilir :)
ohh yarasin bebisine
inşallah canım yaa sabahları o kadar zor kalkıyormki resmen zorla eşim kaldırıyor hiç uykuyu sevmeyen ben maalesef kalkamıyormallah bize bebeklerimiz için çalışma gücü versin inşallah dayanırız
Ben de göbüşüm çıksın istiyorumiyisin cnm ben 4 kio aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?