2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Mrb kızlar nasılsınız çok şükür ben iyiyim sabah etken saatlerde sırtım ağrımasa başka bi derdim yok erkenden uyanıyorum temizlik yapmam lazım ama canım hiçbirşey yapmak istemiyor perşembe günü randevum var 14+4 olucam inşallah cinsiyeti belli olur çok merak ediyorum

hayırlı ugulu olsun canım.banada %80 kız dedı.nezaman netlesır dedım.bır ay sonra netlesır ama %80 kız dıye tekrarladı.kesınmı demek ıstedı acaba

ya canım patates kızartması istiyor yesem sorun olur mu..

hayırlı ugulu olsun canım.banada %80 kız dedı.nezaman netlesır dedım.bır ay sonra netlesır ama %80 kız dıye tekrarladı.kesınmı demek ıstedı acaba
Hic bilmiyorum ya sinirime dokunuyor.oysa bebek ayak arasını açık tutdu çok rahat görmüştür ama yinede kesin bi şey demedi.neden deniyor ya giciklik resmen.

hahaha hadı gozun aydın canım sanada pipili geliyo demek Allah saglık uzun omur versın evlatlarımıza
amin kuzum

Hadi gözünüz aydın canım :) Bu sefer senin dediğin olsun, sıradaki de eşinin istediği gibi kız olsun inş, tabi önce sağlıklı olsun :)
amin kuzum hepimizinki

hahhah harika haber cnm tebrik ederim hayırlı olsun inşallah
amin kuzum seninki nedir ?

Allah tamamına erdirsin canım..çok sevindim senin adına
sagol kuzum cok sagol ay cok mutlu oldum

gozun aydın canımm..bızede %80 kız dedı.baba kız ıstıyordu ben erkek.esım burnu bıle sana benzıyor kız bu kız dıye sevındı
babasi agzi kulaklarinda desene :)) bizimki pek gulmedi valaa ahahahha

Merhaba aralık anneleri
Günlerdir foruma giriş yapamıyorum. Yazdıklarınızı okuyorum ama yorum yapamıyorum. Sanırım bu sorunu yaşayan başka yok. Daha önce de yazmıştım, yorum yapan olmamıştı.

Çok şükür 10 gündür daha iyiyim. Bulantılarım ve kusmalarım azaldı. Hiç geçmeyecek sanmıştım

İkili test sonucum da cuma günü çıktı. Sadece yaşa bağlı risk var ki onu da bekliyordum zaten. Onun dışında doktorum iyi buldu.

merhaba canim.belli olmasi lazim ya aslinda 12 den sonra olusuyor cinsel organlar. ama bebegin pozisyonuna cok sey bagli.doktorun tecrubeli biriyse soyler mutlaka

5-6 gündür yemek yedikten sonra midemin sol tarafında ağrı oluyor. Hızlı yürüyünce ya da oluşan dalak şişmesi gibi bir ağrı. Doktoruma söyledim, "daha az ve sık ye" dedi. Zaten az yiyorum. Hiç kilo almadım. Neyse ki vermedim de.

Bulantılarım azaldı, şimdi bu başladı. Artık hamileliğin keyfini çıkarmak istiyorum. Hasta gibi olmaktan bıktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…