- 31 Mart 2015
- 599
- 631
- 23
- 35
Ayy hadi gözünüz aydin'Kizlar doktordan geliyorum erkek dediiiiiii :)))) esim kiz istedigi icin değişik lik olurmu dedi kordon falan :) olur tabi dedi ama.ben cevabimi.aldim :)
afiyet şeker olsun yarasın bebişine canımVALLA YİYORUM ŞU AN OHH
haftaya perşembe doktora gidecem inş o zaman öğrenirim ben de ..herkes erkenden öğrendi benim doktor tahmin bile demedi ..benim ve eşimin tahmini de kız adı bile hazırAyy hadi gözünüz aydinDarısı biz ögrenemeyenlerin başına
Ben de 1 aydır araba kullanmıyordum, şimdi tekrar kullanmaya başladım.ben sabah uyanırken sorun yaşadım en çok bide araba kullanırken başım çok döndü bayılıcam veya kaza yapıcam diye çok korkuyorum ama başka şansım yok işime arabayla gitmek zorundayım
Afiyet olsun. Ben cesaret edemiyorum kızartma yemeye. Hatta hala çoğu şeyi yiyemiyorum. Midem bulanıyor. Yiyebildiyseniz ne güzel :)VALLA YİYORUM ŞU AN OHH
bekliyorum cicişlerin resmini fikir olur benim için de canımMerhaba annişler nasılsınız bir kaç gündür giremedim konuşmalarını şimdi bazılarını okudum bazılarınıda okumaya devam ediyorum kılar size bir şey sorucam sağ tarafım çok ayakta durunca ağrıyor oturuncada 1 saat sonra geçiyor acaba benim bebiş sağ tarafta mı duruyor?
Bu arada ebebekten alışveriş yapmıştım çok çok güzel çiçişler aldım bugun geldi hepsine baktım bayıldım akşam evde resimleri çeker aralık ay yeni cicişler topiğinde paylaşırım sizlerle...
aynen! kahve ve çay da içemiyorum uyanmak için artık ilk önce duşa giriyorum ama nafile uyku ve yorgunluk bir arada işim de en yoğun olduğu dönemlerde bakalım atlatıcam umarım az kaldı sonra bol bol uyuruz artıkinşallah canım yaa sabahları o kadar zor kalkıyormki resmen zorla eşim kaldırıyor hiç uykuyu sevmeyen ben maalesef kalkamıyormuykuuuuuu istiyormmmm şuanda cok uykum var
ben kullanmak zorundayım işimin olduğu yer çok ters ve uzak başka çarem de yok eşim iş nedenyle şehir dışına çok çıkıyor o da bırakamaz başımın çaresine bakıyorum artıkBen de 1 aydır araba kullanmıyordum, şimdi tekrar kullanmaya başladım.
Afiyet olsun. Ben cesaret edemiyorum kızartma yemeye. Hatta hala çoğu şeyi yiyemiyorum. Midem bulanıyor. Yiyebildiyseniz ne güzel :)
Sagol canım ne iyi geldi sormaafiyet şeker olsun yarasın bebişine canımben canım çektiği anda yaparım severim de
Darısı senin başına inşallahBen de 1 aydır araba kullanmıyordum, şimdi tekrar kullanmaya başladım.
Afiyet olsun. Ben cesaret edemiyorum kızartma yemeye. Hatta hala çoğu şeyi yiyemiyorum. Midem bulanıyor. Yiyebildiyseniz ne güzel :)
amin kuzum bununda heyecani bambaska :)Ayy hadi gözünüz aydinDarısı biz ögrenemeyenlerin başına
Cnm ben de seni mrk ettim iyi olmana çok sevindim maşallah sana da bebişe deMerhaba aralık anneleri
Günlerdir foruma giriş yapamıyorum. Yazdıklarınızı okuyorum ama yorum yapamıyorum. Sanırım bu sorunu yaşayan başka yok. Daha önce de yazmıştım, yorum yapan olmamıştı.
Çok şükür 10 gündür daha iyiyim. Bulantılarım ve kusmalarım azaldı. Hiç geçmeyecek sanmıştım
İkili test sonucum da cuma günü çıktı. Sadece yaşa bağlı risk var ki onu da bekliyordum zaten. Onun dışında doktorum iyi buldu.
benim çok sık değil ama ayakta dün akşam yemek yaptım 3 saat durdum nerdeyse baya ağrıdı sonra oturdum o zaman geçti...bekliyorum cicişlerin resmini fikir olur benim için de canımbenim de sağ kasığım çok şiddetli ağrıyor doktora söyledim rahim büyüyo dedi ama ben artık ondan olmadığına kanaat getirdim haftaya yine söyleyecem idrar tahlili isteyecem iltihap mı var acaba diyorum
:) tesekkur ederım haklıısn elbette ama ılac olarak gormek ıcten degılFufusese,
Yiyeceklerden alamadığımız vitaminler için doktor vitamin veriyor. Onları ilaç olarak görmemek lazım. Vücudumuzun ihtiyacı olan minareller ve vitaminler için ek desteğe ihtiyacımız olabilir.
Bu arada yine alıntı yapıyorum ama eski alıntıları gösteriyor. Senin mesajı bir türlü alıntı yapmadı
Neyseki bu sefer beni forumdan otomatik atmadı. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?