2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
günaydın çok canım sıkkın momecon pomat unutup kullandım 2-3 defa her yerde doğmamış bebeğe zararlı diyor
canım o merhem değil mi benim ürtiker rahatsızlığım var dr memecon merhemi kullanabilirsin dedi bende bir kere sürdüm şimdi benimde kafam karıştı

Eklentiler

• Screenshot_2015-06-08-14-31-21.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 92
  • Screenshot_2015-06-08-14-31-29.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 84
  • Screenshot_2015-06-08-14-31-05.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 73
Çok güzel bilgiler olmuş. Teşekkürler.

ben kullanmak zorundayım işimin olduğu yer çok ters ve uzak başka çarem de yok eşim iş nedenyle şehir dışına çok çıkıyor o da bırakamaz başımın çaresine bakıyorum artık
Allah kolaylık versin. Benim de eşim yoğun çalıştığı için bırakamadı. Sağolsun babam hergün işe götürüp getirdi.

Darısı senin başına inşallah
İnşallah.
Cnm ben de seni mrk ettim iyi olmana çok sevindim maşallah sana da bebişe de cinsiyet belli oldu mu
Teşekkür ederim canım. Merak edilmek güzel bir duygu. Doktor büyük ihtimal erkek dedi. Birkaç sayfa önce fotoğraf da paylaştım. Sizin yorumlarınızı alayım diye.

kızlar bu doğum izni ne zmn başlıyordu ya
tAHMİNİ DOĞUMDAN İKİ AY ÖNCE BAŞLIYO
canım o merhem değil mi benim ürtiker rahatsızlığım var dr memecon merhemi kullanabilirsin dedi bende bir kere sürdüm şimdi benimde kafam karıştı
Canım onun içerisinde kortizon var çok tehlikeliymiş bütün gün ağladım bende ultrasonda görmrm lazım cerrahpaşada randevum 17 haziran ama dayanamıycam yarın özele gidip bakcam bebeğime

kremle pomat aynı şey mi farklımı

merhaba canim.belli olmasi lazim ya aslinda 12 den sonra olusuyor cinsel organlar. ama bebegin pozisyonuna cok sey bagli.doktorun tecrubeli biriyse soyler mutlaka
İnşallah canım devlet hastanesine gidiyorum bakalım şansım yaver giderse söyler belki

Kızlar birşey sorucam sizlere ben etten tiksindim adını bile duymaya dayanamıyorum ama kendimi zorlayarak tüketmeye çalışıyorum Doğumdan sonrada devam ederim acaba bu tiksinme

kızlar dün seçimde görevliydim. oturmaktan helak olmuşum bunu anca akşam eve gelip koltuğa uzanınca anladım. acıdan uyumadım bile belim nasıl ağrıyor bacaklarımın tüm etlerim yolunuodu sanki.. 10 saate yakın hareketsiz oturnca çarpıldım resmen.. bu arada cinsiyet tahmininde ikili testteki hcg yorumu nasıldı 50 üzeri kız mı erkek mi?

Ben 50 üzeri kız altı erkek diye biliyorum

Canım gittinmi sen bugün?ne haberler? Ay çok sinirim bozuldu kesin denediği için.
Gittim cinsiyeti ogrenemedim daha belli değil dedi.allasukur bi sıkıntı yok dedi.sonra tarama yapildi başka doktora ense kalinligi 2.6 cikti normal mi dedim normal sedi kan sonuclaeina bakilcak dwsi bilemiyorum öylece kaldim sence nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…