2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ben hiç anlamıyorum nubdan keşke anlasam Bnmki göstermedi malesef sırtı dönüktü hep bu haftayı bekLiyorum ikilinin sonucu gösterirken kendi doktoruma baktırcam detaylı inş öğrenirim ben de

cok sukur canim.ben ikili test vermedim, kizimda da vermemisidm zaten..korkuyorum hep vermeye.zaten kotu ciksa yapacak bi seyim yok, o yuzden hic yapdirmiyorum.bi daha ne zaman gideceksin ?bana doktorum cinsiyyeti kesin istiyorsan gelicek hafta tekrar ucretsiz gele bilirsin dedi bakalim..bilmiyorum gitsemmi

50 üzeri erkek canım benim 47 çıktı prenses geliyor inş

1aya anca belli olur dedi bakalim beklicez cnm napalim yaptirsan aklin kaliyo yaptirmasan yine aklin kaliyo allah yardimcimiz olsun saglikla kucagimiza almak nasip etsin

kızlarrrrr rahim agzi uzunluğunuzu ölçüyor mu dr niz? çok onemliiiii...

Canım bahsettiğin ölçüm fotoğraftaki ölçüm mü?
+ ve × işaretleriyle bi ölçüm yapılmış.

Eklentiler

• 20150608_155952.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 104

Canım galiba forum seni sürekli sistemden atıyor. Aynı sorunu bende yaşıyordum bi türlü çözüm bulamadım. Ben cep telefonundan chorme dan giriş yapıyordum. Telefon ayarlarından chorme sildim yeniden yükledim sorun çözüldü. Aynı sorunsa senin ki bi dene istersen..

Canm dr karından ultrasonla bakarken ben sordum gayet iyi dedi cm söylemedi ama baktı banada gösterdi hatta

Kızlar birşey sorucam sizlere ben etten tiksindim adını bile duymaya dayanamıyorum ama kendimi zorlayarak tüketmeye çalışıyorum Doğumdan sonrada devam ederim acaba bu tiksinme
ben yiyemiyorum et tavuk balik. soğan vs. geçiyor sonra ama bazisi kaliyor. ben eski gebeligimde susamdan tiksindim hala yiyemem.

Kızlar gyno ferro sanol vermişti dr bana kapsül şeklinde yutamiyordum dr sordum aile hakimine yonlendirdi ve gittim orrofenol gibi iki üç seçenek sundu ve aldım çok şükür çok kolay yutuluyo bnm gibi bir sorunu olan varsa aklınızda bulunsun

Yok canım sen öyle yazınca usg fotoğrafına baktım. Acaba bu ölçüm olabilir mi diye düşündüm. Benim erken doğum riskim var. Allah yardımcımız olsun..
her gittiginde olctur. neden var risk? benimrahim agzimda dikiş var.

zor olmuştur onca saat. ben hamileyimdiye once kullandim oyumu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…