- 3 Aralık 2010
- 765
- 314
- 133
Canım sıkma canını 3.5 üzeri tehlike sanırım Rabbimin izniyle hiçbirşey olmaz inşallah kan sonucunu ne zaman alıcaksınKozlar acil yardim ikili taramam yapilsi bugün ense kalinligi 2.6 cikti sizce nasil sinirdami korkuyorum ya :'(
valla gebelıktekı tıskınmeler omur boyu soruyormus dıye sahıt oldumKızlar birşey sorucam sizlere ben etten tiksindim adını bile duymaya dayanamıyorum ama kendimi zorlayarak tüketmeye çalışıyorum Doğumdan sonrada devam ederim acaba bu tiksinme
Ben hiç anlamıyorum nubdan keşke anlasamÇok güzel bilgiler olmuş. Teşekkürler.
Allah kolaylık versin. Benim de eşim yoğun çalıştığı için bırakamadı. Sağolsun babam hergün işe götürüp getirdi.
İnşallah.
Teşekkür ederim canım. Merak edilmek güzel bir duygu. Doktor büyük ihtimal erkek dedi. Birkaç sayfa önce fotoğraf da paylaştım. Sizin yorumlarınızı alayım diye.
cok sukur canim.ben ikili test vermedim, kizimda da vermemisidm zaten..korkuyorum hep vermeye.zaten kotu ciksa yapacak bi seyim yok, o yuzden hic yapdirmiyorum.bi daha ne zaman gideceksin ?bana doktorum cinsiyyeti kesin istiyorsan gelicek hafta tekrar ucretsiz gele bilirsin dedi bakalim..bilmiyorum gitsemmiGittim cinsiyeti ogrenemedim daha belli değil dedi.allasukur bi sıkıntı yok dedi.sonra tarama yapildi başka doktora ense kalinligi 2.6 cikti normal mi dedim normal sedi kan sonuclaeina bakilcak dwsi bilemiyorum öylece kaldim sence nasil
3 kadar normal.dedi ama genelde insan takiyo kafasinasanirim 3.5 üstü tehlikeli. dr n ne dedi. kan verince toptan degerlendirilir
50 üzeri erkek canım benim 47 çıktı prenses geliyor inşkızlar dün seçimde görevliydim. oturmaktan helak olmuşum bunu anca akşam eve gelip koltuğa uzanınca anladım. acıdan uyumadım bile belim nasıl ağrıyor bacaklarımın tüm etlerim yolunuodu sanki.. 10 saate yakın hareketsiz oturnca çarpıldım resmen.. bu arada cinsiyet tahmininde ikili testteki hcg yorumu nasıldı 50 üzeri kız mı erkek mi?
10gun sonra inş.Canım sıkma canını 3.5 üzeri tehlike sanırım Rabbimin izniyle hiçbirşey olmaz inşallah kan sonucunu ne zaman alıcaksın
1aya anca belli olur dedi bakalim beklicez cnm napalim yaptirsan aklin kaliyo yaptirmasan yine aklin kaliyo allah yardimcimiz olsun saglikla kucagimiza almak nasip etsincok sukur canim.ben ikili test vermedim, kizimda da vermemisidm zaten..korkuyorum hep vermeye.zaten kotu ciksa yapacak bi seyim yok, o yuzden hic yapdirmiyorum.bi daha ne zaman gideceksin ?bana doktorum cinsiyyeti kesin istiyorsan gelicek hafta tekrar ucretsiz gele bilirsin dedi bakalim..bilmiyorum gitsemmi
kızlarrrrr rahim agzi uzunluğunuzu ölçüyor mu dr niz? çok onemliiiii...
kızlar nerde yazıyor bu oranlar50 üzeri erkek canım benim 47 çıktı prenses geliyor inş
Merhaba aralık anneleri
Günlerdir foruma giriş yapamıyorum. Yazdıklarınızı okuyorum ama yorum yapamıyorum. Sanırım bu sorunu yaşayan başka yok. Daha önce de yazmıştım, yorum yapan olmamıştı.
Çok şükür 10 gündür daha iyiyim. Bulantılarım ve kusmalarım azaldı. Hiç geçmeyecek sanmıştım
İkili test sonucum da cuma günü çıktı. Sadece yaşa bağlı risk var ki onu da bekliyordum zaten. Onun dışında doktorum iyi buldu.
beta hcg değeri var ona bakıyoruz canımkızlar nerde yazıyor bu oranlar
Canm dr karından ultrasonla bakarken ben sordum gayet iyi dedi cm söylemedi ama baktı banada gösterdi hattaYa kizlar birsey sorcambsu rahim agzi na baktirin dediniz hepinize doktorunuz soyledi bana bugun doktor diyorki ikili testte cikar ya dedim ikili testti yapan radyolog ta onu dojtorunuzabsorun ben bilmem dedi ya bugun ben biraz gicik kaptim doktordanistanbul avcilarda olan varmi bana su cok iyi doktor diyecek ben medicana onur beye gidiyorum
olabilircanim bir ölçü demedimi ya da cervics yazıyor muCanım bahsettiğin ölçüm fotoğraftaki ölçüm mü?
+ ve × işaretleriyle bi ölçüm yapılmış.
Yok canım sen öyle yazınca usg fotoğrafına baktım. Acaba bu ölçüm olabilir mi diye düşündüm. Benim erken doğum riskim var. Allah yardımcımız olsun..olabilircanim bir ölçü demedimi ya da cervics yazıyor mu
ben yiyemiyorum et tavuk balik. soğan vs. geçiyor sonra ama bazisi kaliyor. ben eski gebeligimde susamdan tiksindim hala yiyemem.Kızlar birşey sorucam sizlere ben etten tiksindim adını bile duymaya dayanamıyorum ama kendimi zorlayarak tüketmeye çalışıyorum Doğumdan sonrada devam ederim acaba bu tiksinme
ben 5 haftalıkken 6376 cıkmıstı bu nedır pekıbeta hcg değeri var ona bakıyoruz canım
her gittiginde olctur. neden var risk? benimrahim agzimda dikiş var.Yok canım sen öyle yazınca usg fotoğrafına baktım. Acaba bu ölçüm olabilir mi diye düşündüm. Benim erken doğum riskim var. Allah yardımcımız olsun..
zor olmuştur onca saat. ben hamileyimdiye once kullandim oyumu:)kızlar dün seçimde görevliydim. oturmaktan helak olmuşum bunu anca akşam eve gelip koltuğa uzanınca anladım. acıdan uyumadım bile belim nasıl ağrıyor bacaklarımın tüm etlerim yolunuodu sanki.. 10 saate yakın hareketsiz oturnca çarpıldım resmen.. bu arada cinsiyet tahmininde ikili testteki hcg yorumu nasıldı 50 üzeri kız mı erkek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?