2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
her gittiginde olctur. neden var risk? benimrahim agzimda dikiş var.
Rahmim kalp şeklinde.
Daha önce gebelik tedavisi görürken rahim filmi çektirmiştim. Hamile kalmana etken değil ama erken doğum riskin olur demişti doktor. Allaha şükür derinliği çok fazla değil. Bir ihtimal bebek büyüdükçe itip yerini genişletebilirmiş. Zaten bebeğim şuanda tam sol tarafa yapışmış durumda yani geniş yerde. Inşallah sorunsuz bir şekilde vakti zamanında alırız kucağımıza..

canım sağlıkla alırsın yavrunu insallah. sentedbirlerini al hep. iyibir dr ye gitmumkynse perinatologa git birkere de olsa. birde yeni dogan yogun bakimi olan yer aeastirki tedbirin olsun.

Kozlar acil yardim ikili taramam yapilsi bugün ense kalinligi 2.6 cikti sizce nasil sinirdami korkuyorum ya :'(
Canim benimde 2.3 cikti cok normal dedi doktorum. Zaten 3 bucuk ustu bile yuzde 3 riskli sadece. Risk bu zaten kesin bisey degil. Allahin izniyle hic bisey olmaz merak etme.

Bu arada herkese merhaba guzel annislerrr... benimde aksamlari gobusum sisiyo cok seviniyorum :) artik buyuseler de tekmeler atsalarr

canım bu tek bir seferlik olculcek bir sey degilki her sefer olctrun. değiştir bence dr ni

ben 5 haftalıkken 6376 cıkmıstı bu nedır pekı
canım o normal beta hcg degerin bu dediğimiz serbest beta hcg diye geciyo ikili testinde yazar o deger 50 nın altında ise erkek üstünde ise kız diye okumustum bende tutma oranı yüksek diyolardı allah bilir tabi:)

canim bence o kadardanbir sey olmamistir uzulme

canım sağlıkla alırsın yavrunu insallah. sentedbirlerini al hep. iyibir dr ye gitmumkynse perinatologa git birkere de olsa. birde yeni dogan yogun bakimi olan yer aeastirki tedbirin olsun.

Evet canım hastaneyi de doktoru da seçerken bunları düşünüp seçtik. Şimdilik herşey yolunda gidiyor. Doktorum bu konuyla yakından ilgileniyo. Ailemin yanına tatile gidince orda da başka bi doktora muayne olucam. Rabbim sağlıklı bir süreç nasip etsin inşallah hepimize..

Benim serbest beta HCG 27.1 gibi birseydi
Bakalım ne olacak :)
Kızlar ya ankarada olan varmıhangi hastaneye gidiyorsunuz

maşallah. bir bana kiz demedi ya:)) ne hayallerim vardi:)

canim benim de yas sorunlu 183 te 1. prenataltest onerdi dr istemedim.

yanlış bilgilendirme yapmak istemem ama en net onda belli oluuyormus diye biliyorum bence yaptır derim

canım benım bıldıgım 4lude ayrıntılı ultrason yapılcak bebegın butun organları ıncelencek

4lü test diğerlerine göre daha ayrıntılıymış evet ama baktığı şey diğer testlerle aynı nerdeyse.
Amam doktorumun demesine göre 4 lü test ile çocuk doğduktan sonra erken teşhis edilemeyecek olan öğrenme bozukluğu,idrar kaçırma ,yürüme bozuklukları vs hastalıkların teşhisi konulabilecekmiş. Ben hiçbir yerde böyle birşey okumadım. O yüzden sorayım dedim sizlere. Belki sizin doktorlarınızda bu şekilde bahsetmiştir. Var mı aranızda 4lü test hakkında bu şekilde bilgisi olan?

bende cuma yı bekleyemicem sanırım çarşamba giderim ikili teste

canım dörtlü testteayrintili ultrasonla bakiliyorve kan da aliniyor. ultrasinda anomaliler varsa bir kisii annekarninda tedavi ediliyor. kan da aliniyor ikili gibi risk oranı çıkıyor. perinatolog 22. haftada çağırdı beni ayrintili bakcak. kanda baktirmayacagim. cunkuikilim iyiyken onceki gebelikte dortlu kan sonucun 10da 1 diwn riski cikti. saglikli doğdu amafebeligimin tadini cikaranadim.

canım o normal beta hcg degerin bu dediğimiz serbest beta hcg diye geciyo ikili testinde yazar o deger 50 nın altında ise erkek üstünde ise kız diye okumustum bende tutma oranı yüksek diyolardı allah bilir tabi:)
ıkılı testımde oyle bır deger yoktu maa eve gıdınce tekrar bakayım.benımkınde ıkı haflı terımler var hc ag falan

yok canım o kadarını gorebılceklerını zannetmıyorum bana daha oncekı sonladırılan gebelıgımde doktorum ıyıkı başındakı şişliik oluşmuş yoksa yınede sakat olcakmıs bız ultrasonda çene geriliğini felan fark edemezdık o sekılde dunyaya getırırdın dedı

kızlaar ultrason ıcın yarın aksam uzerı 3,5 a verdıler eşim işten ızın alamazsa gidemiycem malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…