2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canm dr karından ultrasonla bakarken ben sordum gayet iyi dedi cm söylemedi ama baktı banada gösterdi hatta
ne guzel ya ogrenemedim ben

canım bu tek bir seferlik olculcek bir sey degilki her sefer olctrun. değiştir bence dr ni
evet degistirmeyi dusunuyorum hakliisin

kuzum iyisin demi aklim sende

Ben de göbüşüm çıksın istiyorum

İsteme canım zaten çıkacak rahatlığının keyfine bak benim çıktı hep dar giydiğim için normal kıyafetlerim olmuyor
bana doktor çok zayıfsın ve iç karnın çok küçük dedi sadece 2 kilo aldım..

KIZLAR DEFACTO NUN HAMİLE GİYİM KISMINDAN İNTERNETTEN ALIŞVERİŞ YAPTIM ŞİMDİ ÇOK UYGUN FİYATLI ŞEYLER VAR Bİ BAKIN TAVSİYE EDERİM

Evet güzel şeyler var canım kıyafetlerim olmadığı için ben 15 gün önce falan nerdeyse bütün defacto serisini aldım gerçekten çok güzel olanları var ama ben yazılıları sevmedim her hamile giyiyor gibi geliyor

kizlar 18 23 arasi yapilan ayrintilida su anomaliler saptaniyor ve oranlar bu. onceki gebeligimde baktirdim.

Eklentiler

• 20150608_181957.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 130
bu da ayrıntılı m iki sayfa yukleyemedim ayri ayri koyucam. onceki gebeligimden.

Eklentiler

• 20150608_182423.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 102
ikinci sayfasi

Eklentiler

• 20150608_182446.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 108
canım kaçıncı haftadasın o ağrılar bende çok fazlaydı sanki rahim sağ tarafta gibi sürekli orası ağrıyordu şimdi gitti ama ani bi hareketlerde yine devam ediyor doktor çok normal demişti
Benim de hamileliğin ilk günlerinde öyleydi. Tam geçti derken birkaç gündürboyle ooluyor 15. Haftama yeni girdim. İlk zamanlar bana da normal ddemişti . Simdi için görüşmek lazim tekrar

Canim benimde 2.3 cikti cok normal dedi doktorum. Zaten 3 bucuk ustu bile yuzde 3 riskli sadece. Risk bu zaten kesin bisey degil. Allahin izniyle hic bisey olmaz merak etme.
Çok sagolun içimi.rahatlatiniz daha fazla dusunmcem sagolun hepiniz cewap verdiniz tsk ederim Rabbim saglikla bebeklerimizi kucagimiza almak nasip eder inş.

[/QUOTE='elifeva, post: 41301801, member: 637144"]normal canım ama strese gırdıgı ıcın oluyomus doktorum bana oyle demıstı oncekı gebelıgımde sertlestıgı zaman gozunu kapat elını bebegının ustune koy guzel şeyler dusunmeye başla o zaman ınıyo[/QUOTE]

O yuzden mi oksadigimda yavaş yavaş duzeliyor acaba .. Çok tesekkur ederim.onerin için dikkat etmeye calisicam bundan sonra

Kizlar merhaba, bugun dusuk riskimin ortadan kalkmasinin saglamasini yaptim ve tum evi temizledim. Öldum diyebilirim ama yapmamda gerekiyordu ev gocmustu. Evde de cocuk olunca farz oldu temizlik. Umarim sikinti yaratmaz bebegime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…