- 20 Eylül 2012
- 571
- 379
- 103
Gecmis olsun canim yazamadim bu ara okudum biraz tam anlamadim ama rahatsizmissin heralde. Allah sifa versinn.kızlaar ultrason ıcın yarın aksam uzerı 3,5 a verdıler eşim işten ızın alamazsa gidemiycem malesef
saol canım bobreklerımde agrı vardı bende sorun cıkmadı bebegın bobreklerıne bakcaklarGecmis olsun canim yazamadim bu ara okudum biraz tam anlamadim ama rahatsizmissin heralde. Allah sifa versinn.
biseycik.cikmaz insallah canim ya dua edicem. ben sanmiyorum bebiste bisey olsun. Cok gecmis olsun insallah biseycik yoktur canimsaol canım bobreklerımde agrı vardı bende sorun cıkmadı bebegın bobreklerıne bakcaklar
saolasın canım Allah razı olsun ınsallah bısey yokturbiseycik.cikmaz insallah canim ya dua edicem. ben sanmiyorum bebiste bisey olsun. Cok gecmis olsun insallah biseycik yoktur canim
ne guzel yaCanm dr karından ultrasonla bakarken ben sordum gayet iyi dedi cm söylemedi ama baktı banada gösterdi hatta
evet degistirmeyi dusunuyorum hakliisincanım bu tek bir seferlik olculcek bir sey degilki her sefer olctrun. değiştir bence dr ni
kuzum iyisin demi aklim sendeyok canım o kadarını gorebılceklerını zannetmıyorum bana daha oncekı sonladırılan gebelıgımde doktorum ıyıkı başındakı şişliik oluşmuş yoksa yınede sakat olcakmıs bız ultrasonda çene geriliğini felan fark edemezdık o sekılde dunyaya getırırdın dedı
Ben bunu bilmiyordum ama benim hcg ye baktım 174 çıkmış ve erkek dedi doktor :)50 üzeri erkek canım benim 47 çıktı prenses geliyor inş
ıyım canım agrım sancım kalmadı cok sukur yarın aksama randevu verdıler ultrason ıcın esım ızın alamazsa gıdemıcemne guzel yaogrenemedim ben
evet degistirmeyi dusunuyorum hakliisin
kuzum iyisin demi aklim sende
Ihmal etmeıyım canım agrım sancım kalmadı cok sukur yarın aksama randevu verdıler ultrason ıcın esım ızın alamazsa gıdemıcem
Ben de göbüşüm çıksın istiyorum
KIZLAR DEFACTO NUN HAMİLE GİYİM KISMINDAN İNTERNETTEN ALIŞVERİŞ YAPTIM ŞİMDİ ÇOK UYGUN FİYATLI ŞEYLER VAR Bİ BAKIN TAVSİYE EDERİM
canım ikili testin beta hcg sine bakıyorsunben 5 haftalıkken 6376 cıkmıstı bu nedır pekı
Benim de hamileliğin ilk günlerinde öyleydi. Tam geçti derken birkaç gündürboyle ooluyor 15. Haftama yeni girdim. İlk zamanlar bana da normal ddemişti . Simdi için görüşmek lazim tekrarcanım kaçıncı haftadasın o ağrılar bende çok fazlaydı sanki rahim sağ tarafta gibi sürekli orası ağrıyordu şimdi gitti ama ani bi hareketlerde yine devam ediyor doktor çok normal demişti
Çok sagolun içimi.rahatlatiniz daha fazla dusunmcem sagolun hepiniz cewap verdiniz tsk ederim Rabbim saglikla bebeklerimizi kucagimiza almak nasip eder inş.Canim benimde 2.3 cikti cok normal dedi doktorum. Zaten 3 bucuk ustu bile yuzde 3 riskli sadece. Risk bu zaten kesin bisey degil. Allahin izniyle hic bisey olmaz merak etme.
Canim bende de oluyor ama senin yine bebeğin biraz büyük benim niye şimdiden oluyor anlamıyorum hatta tam ben yazacaktim ki sen yazmışsin bebek büyüdükçe normal çünkü karinda sabit durmuyor agri ya gelince bende agri yok o kadar agrinin olmamasi lazim şimdiden .
Elif Eva arkadaşımız stresten olduğunu söyledi canım. Bundan sonra dikkat etmeye calisicam bende strese görmemeye calisicam inşallah..
7.aydan sonra bebek büyüdüğü için hareketleri agri yapıyor ama şimdiden olmaz agri Dr sor istersen
Merhaba.. cok net gorunmuyor ama yan durmus ve bacak arasi dolu gibi. Erkege benzettim ama net degilim. Hayirli olsun:)Z
Zonox cumbbana da tahminde bulunur musun çok merak ediyorum bi kaç kere sordum ama gormedin sanırım :) şimdiden teşekkürler Eki Görüntüle 1551676
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?