2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    425
Kizlar merhaba, bugun dusuk riskimin ortadan kalkmasinin saglamasini yaptim ve tum evi temizledim. Öldum diyebilirim ama yapmamda gerekiyordu ev gocmustu. Evde de cocuk olunca farz oldu temizlik. Umarim sikinti yaratmaz bebegime
gecmis olsun canim, insallah bi sey olmaz minige. ben hamile kitabinda okumusdum, yazar diyorduki evin temizligi sizin sagliginizdan ve bebeginizden onemli degil )) iki hamileligimde de aynen uyguluyorum )) dene bence.. bu arada resim atayim bak ya ne olursun )) doktor bugun 60% erkek dedi guya pipi gormus bide sen bak uzman doktor ))
 
Kızlar Allahın işine bakar mısınız eltim sabah üçüzlere doğum yaptı erkek olan öldü yaşamadı geriye 2 kız kaldı
 
Kızlar Allahın işine bakar mısınız eltim sabah üçüzlere doğum yaptı erkek olan öldü yaşamadı geriye 2 kız kaldı
annenin başı sağ olsun. o aile de artık allahın imtihanini görsün. aman o kızlara dikkat asil dr aileden korksun o bebelere zarar verir aile. ucuz tüp bebek mi kac haftalik doğ dular
 
 
selam hanımlar. 3,5 haftadan sonra kontrole gıttık bugun 15+1 gorunduk ama bızımkı ısrarla cınsıyetını gostermedı. dr. bişeyler yiyip gelin dedi kac dk. ugrastı ama yok. artık bi ay sonra ogrenırız herhalde :)
 
Canim tlf dan kopyalayamadim linki ama defactonun kendi sitesinden aldim gayet uygun fiyatları
baktım acaba defacto mağazasında var midor pantolon cok zor uyar bana guzel şeyler varmış ama elbise istiyordum ben goremedim.
 
Evet aynen öyle. Bazen beni sistemden atıyor. Bazen de hiç giriş yapamıyorum. Ben de cep telefonundan ve chormeden bağlanıyorum. Haklı olabilirsin. Teşekkürler.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…