gecmis olsun canim, insallah bi sey olmaz minige. ben hamile kitabinda okumusdum, yazar diyorduki evin temizligi sizin sagliginizdan ve bebeginizden onemli degil )) iki hamileligimde de aynen uyguluyorum )) dene bence.. bu arada resim atayim bak ya ne olursun )) doktor bugun 60% erkek dedi guya pipi gormus bide sen bak uzman doktor ))Kizlar merhaba, bugun dusuk riskimin ortadan kalkmasinin saglamasini yaptim ve tum evi temizledim. Öldum diyebilirimama yapmamda gerekiyordu ev gocmustu. Evde de cocuk olunca farz oldu temizlik. Umarim sikinti yaratmaz bebegime
Olmasi lazimncanimnya free beta hcg ve PPAp a diye iki deger vardi benim kindeıkılı testımde oyle bır deger yoktu maa eve gıdınce tekrar bakayım.benımkınde ıkı haflı terımler var hc ag falan
E biz dedik o kadar Allaha karşı geliyorlar o aileye erkek torun vermez RabbimKızlar Allahın işine bakar mısınız eltim sabah üçüzlere doğum yaptı erkek olan öldü yaşamadı geriye 2 kız kaldı
Bilerek yaptı doktorlar dediler kavga çıktı ama Allahın işi işteE biz dedik o kadar Allaha karşı geliyorlar o aileye erkek torun vermez Rabbim
Yok artik doktorların işi gücü yok erkek torunlarını öldürdüler sadece ? Allah ıslah etsin onları ne diyeyimBilerek yaptı doktorlar dediler kavga çıktı ama Allahın işi işte
Ben ankaradayim ozel doktora gidiyorum. Cokda memnunumesmerkuzupost: 41307027 .!.:Benim serbest beta HCG 27.1 gibi birseydi
Bakalım ne olacak :)
Kızlar ya ankarada olan varmıhangi hastaneye gidiyorsunuz
belli değil daha kontrol bu hafta bnm, hayırlısı olsun.amin kuzum seninki nedir ?
annenin başı sağ olsun. o aile de artık allahın imtihanini görsün. aman o kızlara dikkat asil dr aileden korksun o bebelere zarar verir aile. ucuz tüp bebek mi kac haftalik doğ dularKızlar Allahın işine bakar mısınız eltim sabah üçüzlere doğum yaptı erkek olan öldü yaşamadı geriye 2 kız kaldı
Canim tlf dan kopyalayamadim linki ama defactonun kendi sitesinden aldim gayet uygun fiyatlarılink atar misin neler aldin canim
İsteme canım zaten çıkacak rahatlığının keyfine bak benim çıktı hep dar giydiğim için normal kıyafetlerim olmuyor
bana doktor çok zayıfsın ve iç karnın çok küçük dedi sadece 2 kilo aldım..
Evet güzel şeyler var canım kıyafetlerim olmadığı için ben 15 gün önce falan nerdeyse bütün defacto serisini aldım gerçekten çok güzel olanları var ama ben yazılıları sevmedim her hamile giyiyor gibi geliyor[/QU O yazılılari bende sevmiyorum canim onlardan almadim bende
Tüp bebek 38 haftalık doğdularannenin başı sağ olsun. o aile de artık allahın imtihanini görsün. aman o kızlara dikkat asil dr aileden korksun o bebelere zarar verir aile. ucuz tüp bebek mi kac haftalik doğ dular
waw ucuz ve 38 hafta mucize. neden yasamadi hafta super. ben tek bebegi 38 e tasiyamiyorum masallah.Tüp bebek 38 haftalık doğdular
baktım acaba defacto mağazasında var midor pantolon cok zor uyar bana guzel şeyler varmış ama elbise istiyordum ben goremedim.Canim tlf dan kopyalayamadim linki ama defactonun kendi sitesinden aldim gayet uygun fiyatları
Evet aynen öyle. Bazen beni sistemden atıyor. Bazen de hiç giriş yapamıyorum. Ben de cep telefonundan ve chormeden bağlanıyorum. Haklı olabilirsin. Teşekkürler.Canım galiba forum seni sürekli sistemden atıyor. Aynı sorunu bende yaşıyordum bi türlü çözüm bulamadım. Ben cep telefonundan chorme dan giriş yapıyordum. Telefon ayarlarından chorme sildim yeniden yükledim sorun çözüldü. Aynı sorunsa senin ki bi dene istersen..
Benim 134 te 1 çıktı. Ama açıkçası çok da umursamıyorum. 3 lü, 4 lü, cvs ve amniyosentezi de yaptırmayacağım. Hepimiz hakkında hayırlısı ne ise o olsun.canim benim de yas sorunlu 183 te 1. prenataltest onerdi dr istemedim.
Allah akil fikir versin bunlara.ders cikartacaklarina yaptiklarina bakBilerek yaptı doktorlar dediler kavga çıktı ama Allahın işi işte
Ben ankaradayim ozel doktora gidiyorum. Cokda memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?