- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
Benim 134 te 1 çıktı. Ama açıktı nsı çok da umursamıyorum. 3 lü, 4 lü, cvs ve amniyosentezi de yaptırmayacağım. Hepimiz hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
Neden yaşamadığını bizde bilmiyoruz öldü dediler cenazeyi teslim edicekler bu hafta içindewaw ucuz ve 38 hafta mucize. neden yasamadi hafta super. ben tek bebegi 38 e tasiyamiyorum masallah.
Allahim islah etsin onlsri anneye yazik valla ins bi akilli cikarda onlara hatalarini anlatir sirk kosmak bu resmenKızlar Allahın işine bakar mısınız eltim sabah üçüzlere doğum yaptı erkek olan öldü yaşamadı geriye 2 kız kaldı
Allah bebeğin annesine sabır versin. Babaanne ile dedeye de akıl versin.Bilerek yaptı doktorlar dediler kavga çıktı ama Allahın işi işte
Allahin sopasi yok olan küçücük yavruya olduHiracosar .!.:Kızlar Allahın işine bakar mısınız eltim sabah üçüzlere doğum yaptı erkek olan öldü yaşamadı geriye 2 kız kaldı
Ne güzel :)Kızlar ben bebeğin hareketini hissettim ilk defa. Doktor zayıfsın erken fark edebilirsin demişti. Çok garip bi his. Darısı başınıza :)
Ne güzel :)
Çok erken değil mi ama? İlk hamileliğiniz mi?
Ayyyy çok üzüldüm yaaa ama bence kaynana ve kaynatana ibret olması lazım rabbim çok büyük anlamasını bileneKızlar Allahın işine bakar mısınız eltim sabah üçüzlere doğum yaptı erkek olan öldü yaşamadı geriye 2 kız kaldı
Kızlar ben bebeğin hareketini hissettim ilk defa. Doktor zayıfsın erken fark edebilirsin demişti. Çok garip bi his. Darısı başınıza :)
canım korkma Allahın izniyle bir şey olmaz ben kremini bir kere sürmüştüm burada senin yazını oluyunca çok tedirgin oldum bir kaç eczaneye sordum kremin içerisinde eser miktarda kortizon olduğu için problem olmaz ama kullanmasanız daha iyi dediler memocon hapı ve iğnesinde kortizon fazlaymış pomat ne kiEvet canım maalesef farklı ve ben 3 defa kullandım inş birşey çıkmaz nasl yarın olacak bilmiyorum
inanmıyorum yaaKızlar Allahın işine bakar mısınız eltim sabah üçüzlere doğum yaptı erkek olan öldü yaşamadı geriye 2 kız kaldı
hahhah ilahi yaa arkadaşın (hiracosar) haberine acaip tav olmuştum ama mesajını okuyunca neşelendim birden, cnm boydan mı kaybediyorsun acaba? 50 kiloda nasıl göbek çıkar? ben de 53'le gebe kaldım, boyum 1.60ayy ne guzellbenim gobis yagli demekki gec hissetcem... 5o kiloyken bile gobisliydim lanet olsun
hahhah ilahi yaa arkadaşın (hiracosar) haberine acaip tav olmuştum ama mesajını okuyunca neşelendim birden, cnm boydan mı kaybediyorsun acaba? 50 kiloda nasıl göbek çıkar? ben de 53'le gebe kaldım, boyum 1.60
hahhah ilahi yaa arkadaşın (hiracosar) haberine acaip tav olmuştum ama mesajını okuyunca neşelendim birden, cnm boydan mı kaybediyorsun acaba? 50 kiloda nasıl göbek çıkar? ben de 53'le gebe kaldım, boyum 1.60
uyumusum kızlar yarın saat 3,5a ultrason ıcın randevu verdıler eşim işten ızın alabılırse gıtcem
başınız saolsun Allah aılesıne sabır versın ınsallahNeden yaşamadığını bizde bilmiyoruz öldü dediler cenazeyi teslim edicekler bu hafta içinde
ayy uyandırdık mı seni kusura bakmauyumusum kızlar yarın saat 3,5a ultrason ıcın randevu verdıler eşim işten ızın alabılırse gıtcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?