2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Benim 134 te 1 çıktı. Ama açıktı nsı çok da umursamıyorum. 3 lü, 4 lü, cvs ve amniyosentezi de yaptırmayacağım. Hepimiz hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

Valla ben ilk kuzumda yaptirmadim bunda hadi bi yaptiralim dedik devlette 1.1 mm cikti NT si
Ve bende çok umursamiyorum açıkçası ve bende düşünmüyorum diğerlerini yaptırmayı

Ne güzel :)
Çok erken değil mi ama? İlk hamileliğiniz mi?

Bence de erken sanki evet ilk hamileliğim. Karın bölgesinde yağ dokusu yoksa olabiliyormuş doktor demişti. Bi de şans heralde. Sırt üstü dümdüz yatıyodum bi anda resmen sağdan sola geçti bebek ve gaz olmadığına eminim. Yarın da olacak mı bakalım takipteyim hehe

evet her gun yuruyuse cikcam artik kocamla...bgnluk 4550 adım attim... yavas yavas cogaltcam insallah tartida 58i gören kizçe hali

Evet canım maalesef farklı ve ben 3 defa kullandım inş birşey çıkmaz nasl yarın olacak bilmiyorum
canım korkma Allahın izniyle bir şey olmaz ben kremini bir kere sürmüştüm burada senin yazını oluyunca çok tedirgin oldum bir kaç eczaneye sordum kremin içerisinde eser miktarda kortizon olduğu için problem olmaz ama kullanmasanız daha iyi dediler memocon hapı ve iğnesinde kortizon fazlaymış pomat ne ki

Kızlar Allahın işine bakar mısınız eltim sabah üçüzlere doğum yaptı erkek olan öldü yaşamadı geriye 2 kız kaldı
inanmıyorum yaa o ihtiyarların hırsının bedelini o anne ödeyecek şimdi!!! içi yanıyordur kadının! Allahım büyüksün yarabbi, hikmetinden sual olunmaz!

ayy ne guzell benim gobis yagli demekki gec hissetcem... 5o kiloyken bile gobisliydim lanet olsun
hahhah ilahi yaa arkadaşın (hiracosar) haberine acaip tav olmuştum ama mesajını okuyunca neşelendim birden, cnm boydan mı kaybediyorsun acaba? 50 kiloda nasıl göbek çıkar? ben de 53'le gebe kaldım, boyum 1.60

hahhah ilahi yaa arkadaşın (hiracosar) haberine acaip tav olmuştum ama mesajını okuyunca neşelendim birden, cnm boydan mı kaybediyorsun acaba? 50 kiloda nasıl göbek çıkar? ben de 53'le gebe kaldım, boyum 1.60

55le hamile kaldim canim da ben 5o kiloyken bile vardi gobisim dedim... halama cekmisim himm bi de boyum 167... midem var gobegim var... bu ara 58 oldum istahim cok acik... paso yiyorum... o yuzden de yuruyusu arttirmam lazim... kocam sporcu o koşuyo ben uyuz uyuz yuruyorum iste parkurda

sen kac kilo aldin şekerim :) ya ben onceki mesajlari okumaya useniyorum... hani yazmis da olabilirsin onceden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…