2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

sen kac kilo aldin şekerim :) ya ben onceki mesajlari okumaya useniyorum... hani yazmis da olabilirsin onceden :))

anladım cnm 50 kiloyken göbeğin vardı, ben de ona şaşırdım, 1.67 boy, 50 kilo ve göbek, canlanamadı gözümde
ben 53'le gebe kaldım ve 2 kilo verip 51'e düştüm. göbeğim olmadı hiç hayatımda, şimdilerde yeni yeni çıkıyor teyzesi kilomda da artış gözlemliyorum yavaştan gram gram. her sabah tartılıyorum. her fırsatta yürüyorum. hafta sonları muhakkak uzun yürüyüşler yapıyorum eşimle. 3 ayı sağ salim doldurmayı bekliyorduk gelecek hafta sonu da spora başlıycaz inşallah bir de twister'ım var evde ama gebe kaldığımı öğrendiğimden beri, yani 2 aydır çıkmadım üstüne.

benim aldigim kiloyu duyma ozaman

demeeeee bana kilo demeeee karşıyım!
Allahtan boyum 1,76 oyuzden yirtiyorum amaaaaaa hayatinda olmadigim kilodayim siki durrr 74 oldum gozlerim faltasiiii ben evlendim kasimda 62 idim sonra esimle.abur cubur vs 66 oldum resjime basladim sonra hamile kaldim ve suan 74 ( bana derman ol :)

göbik beni birakmaz yapisal... o zaman kontrollu kilo alislar canim... git basla tabiii...hamile yogasi istiyorum ben de 5.ayda baslarim insallah Ankarada yakinimda bi gebe arkds olsaydi keske beraber giderdik

Allahtan boyum 1,76 oyuzden yirtiyorum amaaaaaa hayatinda olmadigim kilodayim siki durrr 74 oldum gozlerim faltasiiii ben evlendim kasimda 62 idim sonra esimle.abur cubur vs 66 oldum resjime basladim sonra hamile kaldim ve suan 74 ( bana derman ol :)
Allah'tan gönlüme göre bi doktor buldum, o da her şeye karşı. kilom sıkı kontrol altında. keşke sizin de böyle bi doktorunuz olsa gerçekten motive ediyor. sırf karşısına nasıl çıkarım, yüzüne nasıl bakarım korkusundan bile alamıyorsunuz kilo odasına girer girmez önce kantara çıkarıyo

Ay ne guzellll nerde bu doktor.?

göbik beni birakmaz yapisal... o zaman kontrollu kilo alislar canim... git basla tabiii...hamile yogasi istiyorum ben de 5.ayda baslarim insallah Ankarada yakinimda bi gebe arkds olsaydi keske beraber giderdik
ya spor dediğim hamileler için yoga pilates vs. tarzı şeyler işte bnm de. çok heves ediyorum, bu 3 ay geçmeyecek gibiydi, şimdi action zamanı 5. ayı beklemen mi gerekiyor? bnmki 3. ay dolunca başlayabilirsin dedi. valla bnm de ev civarında arkadaşım olmadığı için hayat arkadaşımı ikna ettim

O yuzden mi oksadigimda yavaş yavaş duzeliyor acaba .. Çok tesekkur ederim.onerin için dikkat etmeye calisicam bundan sonra[/QUOTE]
evet canım sakinleşiyo ama onu doktoruna soyle kasıldıgını baksın bı nedenine

1 ayligina Samsun'a gitcez de ondan sebep 5.aya anca baslarim ... Benimki hayatta gelmez zaten paso idmanda maçta neyse sen bi basla bakalim ... anlat sora cok ii geldi mutlaka gidin die

1 ayligina Samsun'a gitcez de ondan sebep 5.aya anca baslarim ... Benimki hayatta gelmez zaten paso idmanda maçta neyse sen bi basla bakalim ... anlat sora cok ii geldi mutlaka gidin die
samsunda kontrol felan olcaksan kadın dogum hastanesınden erol yazar var canım cok iyi doktor benım doktorum onu tavsıye ederım

sana ben derman olım canım :d 1,50 boyla 74,5 kıloyum

samsunda kontrol felan olcaksan kadın dogum hastanesınden erol yazar var canım cok iyi doktor benım doktorum onu tavsıye ederım

ay evet olcam 2-3 hafta sonra... ekran resmi aliyorum hemen saol canim ctesi ordayiz ins ozledim oralari da neyse ben uyur... ii gecelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…