55le hamile kaldim canim da ben 5o kiloyken bile vardi gobisim dedim... halama cekmisimhimm bi de boyum 167... midem var gobegim var... bu ara 58 oldum istahim cok acik... paso yiyorum... o yuzden de yuruyusu arttirmam lazim... kocam sporcu o koşuyo ben uyuz uyuz yuruyorum iste parkurda
sen kac kilo aldin şekerim :) ya ben onceki mesajlari okumaya useniyorum... hani yazmis da olabilirsin onceden :))
uzak canım baya arastırma hastanesı eşim ınsallah ızın alabılırde gıderımayy uyandırdık mı seni kusura bakmaniye ki hastane uzak mı?
Allah gonlune gore versin canimbelli değil daha kontrol bu hafta bnm, hayırlısı olsun.
benim aldigim kiloyu duyma ozamananladım cnm 50 kiloyken göbeğin vardı, ben de ona şaşırdım, 1.67 boy, 50 kilo ve göbek, canlanamadı gözümde
ben 53'le gebe kaldım ve 2 kilo verip 51'e düştüm. göbeğim olmadı hiç hayatımda, şimdilerde yeni yeni çıkıyor teyzesikilomda da artış gözlemliyorum yavaştan gram gram. her sabah tartılıyorum. her fırsatta yürüyorum. hafta sonları muhakkak uzun yürüyüşler yapıyorum eşimle. 3 ayı sağ salim doldurmayı bekliyorduk gelecek hafta sonu da spora başlıycaz inşallah bir de twister'ım var evde ama gebe kaldığımı öğrendiğimden beri, yani 2 aydır çıkmadım üstüne.
demeeeee bana kilo demeeeebenim aldigim kiloyu duyma ozaman
Allahtan boyum 1,76 oyuzden yirtiyorum amaaaaaa hayatinda olmadigim kilodayim siki durrr 74 oldum gozlerim faltasiiii ben evlendim kasimda 62 idim sonra esimle.abur cubur vs 66 oldum resjime basladim sonra hamile kaldim ve suan 74demeeeee bana kilo demeeeekarşıyım!
anladım cnm 50 kiloyken göbeğin vardı, ben de ona şaşırdım, 1.67 boy, 50 kilo ve göbek, canlanamadı gözümde
ben 53'le gebe kaldım ve 2 kilo verip 51'e düştüm. göbeğim olmadı hiç hayatımda, şimdilerde yeni yeni çıkıyor teyzesikilomda da artış gözlemliyorum yavaştan gram gram. her sabah tartılıyorum. her fırsatta yürüyorum. hafta sonları muhakkak uzun yürüyüşler yapıyorum eşimle. 3 ayı sağ salim doldurmayı bekliyorduk gelecek hafta sonu da spora başlıycaz inşallah bir de twister'ım var evde ama gebe kaldığımı öğrendiğimden beri, yani 2 aydır çıkmadım üstüne.
Allah'tan gönlüme göre bi doktor buldum, o da her şeye karşı. kilom sıkı kontrol altında. keşke sizin de böyle bi doktorunuz olsa gerçekten motive ediyor. sırf karşısına nasıl çıkarım, yüzüne nasıl bakarım korkusundan bile alamıyorsunuz kiloAllahtan boyum 1,76 oyuzden yirtiyorum amaaaaaa hayatinda olmadigim kilodayim siki durrr 74 oldum gozlerim faltasiiii ben evlendim kasimda 62 idim sonra esimle.abur cubur vs 66 oldum resjime basladim sonra hamile kaldim ve suan 74( bana derman ol :)
Ay ne guzellll nerde bu doktor.?Allah'tan gönlüme göre bi doktor buldum, o da her şeye karşı. kilom sıkı kontrol altında. keşke sizin de böyle bi doktorunuz olsa gerçekten motive ediyor. sırf karşısına nasıl çıkarım, yüzüne nasıl bakarım korkusundan bile alamıyorsunuz kiloodasına girer girmez önce kantara çıkarıyo
ya spor dediğim hamileler için yoga pilates vs. tarzı şeyler işte bnm de. çok heves ediyorum, bu 3 ay geçmeyecek gibiydi, şimdi action zamanıgöbik beni birakmaz yapisal...o zaman kontrollu kilo alislar canim... git basla tabiii...hamile yogasi istiyorum ben de 5.ayda baslarim insallah Ankarada yakinimda bi gebe arkds olsaydi keske beraber giderdik
ethicaAy ne guzellll nerde bu doktor.?
Kuzummmmmmmm ben dun ne yedim hatirlamiyorumki :))) bide semt de bakimethicademiştim ya sana kığıız daha önce. sen ultrason için dr arıyordun daha o zmn yeni gebeydik
[/QUOTE='elifeva, post: 41301801, member: 637144"]normal canım ama strese gırdıgı ıcın oluyomus doktorum bana oyle demıstı oncekı gebelıgımde sertlestıgı zaman gozunu kapat elını bebegının ustune koy guzel şeyler dusunmeye başla o zaman ınıyo
ya spor dediğim hamileler için yoga pilates vs. tarzı şeyler işte bnm de. çok heves ediyorum, bu 3 ay geçmeyecek gibiydi, şimdi action zamanı5. ayı beklemen mi gerekiyor? bnmki 3. ay dolunca başlayabilirsin dedi. valla bnm de ev civarında arkadaşım olmadığı için hayat arkadaşımı ikna ettim
samsunda kontrol felan olcaksan kadın dogum hastanesınden erol yazar var canım cok iyi doktor benım doktorum onu tavsıye ederım1 ayligina Samsun'a gitcez de ondan sebep 5.aya anca baslarim ... Benimki hayatta gelmez zaten paso idmanda maçtaneyse sen bi basla bakalim ... anlat sora cok ii geldi mutlaka gidin die
sana ben derman olım canım :d 1,50 boyla 74,5 kıloyumAllahtan boyum 1,76 oyuzden yirtiyorum amaaaaaa hayatinda olmadigim kilodayim siki durrr 74 oldum gozlerim faltasiiii ben evlendim kasimda 62 idim sonra esimle.abur cubur vs 66 oldum resjime basladim sonra hamile kaldim ve suan 74( bana derman ol :)
samsunda kontrol felan olcaksan kadın dogum hastanesınden erol yazar var canım cok iyi doktor benım doktorum onu tavsıye ederım
iyi geceler canımay evet olcam 2-3 hafta sonra... ekran resmi aliyorum hemen saol canimctesi ordayiz ins ozledim oralari da neyse ben uyur... ii gecelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?