canım dörtlü testteayrintili ultrasonla bakiliyorve kan da aliniyor. ultrasinda anomaliler varsa bir kisii annekarninda tedavi ediliyor. kan da aliniyor ikili gibi risk oranı çıkıyor. perinatolog 22. haftada çağırdı beni ayrintili bakcak. kanda baktirmayacagim. cunkuikilim iyiyken onceki gebelikte dortlu kan sonucun 10da 1 diwn riski cikti. saglikli doğdu amafebeligimin tadini cikaranadim.
yok canım o kadarını gorebılceklerını zannetmıyorum bana daha oncekı sonladırılan gebelıgımde doktorum ıyıkı başındakı şişliik oluşmuş yoksa yınede sakat olcakmıs bız ultrasonda çene geriliğini felan fark edemezdık o sekılde dunyaya getırırdın dedı
hormonlar değişiyor belki ondan olmuşturBu arada arkadaş benim göbek deliği altı ve üzerinde şerit gibi tüylenmeler basladı. Kakao yaglı bi kerem sürüyordum o mu yaptı acaba. Doğum dan sonra gecer mi bilen var mı? Yoksa epilasyon mu yapacaz
Çok tatlııııı benim okuyamadığım yazılar var Senin mesleğinin cinsiyet belli oldu mukızlar eşim sabah sabah ne yollamış çok güldüm
Kızlar Allahın işine bakar mısınız eltim sabah üçüzlere doğum yaptı erkek olan öldü yaşamadı geriye 2 kız kaldı
Aynı gün doğum yapıyoruz galiba. Hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah.tam emin olmamakla erkek dedi doktorum ama yeni kontrolde ne olur bilemiyorum
Allah özellikle anneye sabır versin. Hepinizin başı sağolsun. Umarım aile büyüklerine bi ibret olur bu tövbe ederlerNeden yaşamadığını bizde bilmiyoruz öldü dediler cenazeyi teslim edicekler bu hafta içinde
oh ne güzel ya benim içinde uyu şansın varken uyu vallahi şuan uyumak için neler vermezdimGünaydın hanimlar, gerçi benim yataktan kalkmam öğleyi bulur çıkasım gelmiyor yataktanherkeste bir boy kilo kompleksi oluşmuş en kötülerdenim bende zira öncesinde bi düşük yaşadığım için o depresyonla bayağı besiliyim. 1.68 boy 68 kiloyum su an hic iyi gitmiyorum 3 ayda yaklaşık 3,5 4 kilo aldım e tabi demir haplarından kaynaklanan kabızlıkta cabası :/
Benim ki uyumak değil ki bi sağ bi sol yattığım yerde bile yoruluyorum benimde yürüyüş ba yapmam lazim ama tek başıma yapasım gelmiyooh ne güzel ya benim içinde uyu şansın varken uyu vallahi şuan uyumak için neler vermezdim
boş ver ya olur gider hepsi yat uyu gitsinBenim ki uyumak değil ki bi sağ bi sol yattığım yerde bile yoruluyorum benimde yürüyüş ba yapmam lazim ama tek başıma yapasım gelmiyo
ay sizin yine iyi kızlar benim boy 1.70 72 ile hamile kaldım şimdi 74 oldumGünaydın arkadaşlarkilo konusuna girilmiş. 160 boy 55 le hamile kaldım 58 oldum. Artık nereye kadar gider fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?