2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bu arada arkadaş benim göbek deliği altı ve üzerinde şerit gibi tüylenmeler basladı. Kakao yaglı bi kerem sürüyordum o mu yaptı acaba. Doğum dan sonra gecer mi bilen var mı? Yoksa epilasyon mu yapacaz

Yorumlarınız için teşekkürler kızlar . 4lüyü yaptırıcam bu gidişle. Bakalım kısmet artık. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu arada arkadaş benim göbek deliği altı ve üzerinde şerit gibi tüylenmeler basladı. Kakao yaglı bi kerem sürüyordum o mu yaptı acaba. Doğum dan sonra gecer mi bilen var mı? Yoksa epilasyon mu yapacaz
hormonlar değişiyor belki ondan olmuştur

Günaydın hanimlar, gerçi benim yataktan kalkmam öğleyi bulur çıkasım gelmiyor yataktan herkeste bir boy kilo kompleksi oluşmuş en kötülerdenim bende zira öncesinde bi düşük yaşadığım için o depresyonla bayağı besiliyim. 1.68 boy 68 kiloyum su an hic iyi gitmiyorum 3 ayda yaklaşık 3,5 4 kilo aldım e tabi demir haplarından kaynaklanan kabızlıkta cabası :/

oh ne güzel ya benim içinde uyu şansın varken uyu vallahi şuan uyumak için neler vermezdim

Bende cinsiyetini öğrenmek isityorum ama saolsun doktorum hiçbirşey söylemiyor
1 ay sonra gel söyleyeceğim dedi. püff kim bekler o kadar yahu

Günaydın arkadaşlar kilo konusuna girilmiş. 160 boy 55 le hamile kaldım 58 oldum. Artık nereye kadar gider fikrim yok
ay sizin yine iyi kızlar benim boy 1.70 72 ile hamile kaldım şimdi 74 oldum birde çok zor bi süreç geçirdim bulantı falan ama kilo veremedim yine de birde normalde tatlıya çok düşkünümdür o değişti meyve delisi oldum çıktım ama yine de 2 kilo aldım kaç kiloyla doğuma gitceğimi düşünmek bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…