2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ben ilk hamileligimde 59kiloyla hamile kaldim 69 ile doğuma girdim doğumdan sonra 55e kadar düştüm gozlerime inanamadim
Oğlumda 4 kilo doğdu maşallah.ve hic kiloyu dert etmedim
Bunda da 59 la kaldim bakalim sönüm nasil olacak

maşallah yumuk yumuk bir oğlun olmuş darısı arkasından gelen bebeklerin başına

ben de boy da yok zaten hamile kaldığım dönemde çok kilo almıştım 68 le hamile kaldım şimdi 71.5 çok mu almışım kızlar

ben de boy da yok zaten hamile kaldığım dönemde çok kilo almıştım 68 le hamile kaldım şimdi 71.5 çok mu almışım kızlar
Canim benimde boy yok 1.57
Dert etme kiloyu gercekten emzirirken kilo veriyorsun ben emzirirken cok zayiftim emzirmeyi kesince yeniden almaya baslamistim

Günaydın kızlar.. ben 53 ile hamile kaldım ve 1 kilo vermişim bulantı kusma tam olarak kurtulamadım henüz. Az da olsa devam ediyor.. ben ne zaman kilo alıcam ya? hala zayıfım, hiç hamile gibi değilim sanki

Ben erken uyuyup erken uyanıyorum saat 6-7 sonrası uyku yok. Geç uyursamda limit bu
uykun düzenliymiş ama benh em uykuyu çok seviyorum hem de çok yorgun olduğum için çok uyumak istiyorum bakalım bugün işten izin alıp eve geçicem biraz uyuyup dinlenirim

uykun düzenliymiş ama benh em uykuyu çok seviyorum hem de çok yorgun olduğum için çok uyumak istiyorum bakalım bugün işten izin alıp eve geçicem biraz uyuyup dinlenirim
Bende yorgun oluyorum uyumak istiyorum ama mümkün değil. Dün tatildi 11 gibi uyudum sabah 6 yine acıldı gözler sonra 11 oluyor yine yorgunluk ama uyuyamıyorum

sehir ve hastaneyi tejrar yazsana kuzum

sana ben derman olım canım :d 1,50 boyla 74,5 kıloyum
muaahsaalllah :) doguma haci yatmaz oluruz :)))

Bende yorgun oluyorum uyumak istiyorum ama mümkün değil. Dün tatildi 11 gibi uyudum sabah 6 yine acıldı gözler sonra 11 oluyor yine yorgunluk ama uyuyamıyorum
uyuyacağımız günler yakın ben izne ayrılacağım doğum öncesi bir tatil yapalım enerji depolayarak başlayalım işlerimize sonra doğum izni ve doğum heyecanı başlayacak

Selam kizlar cok takip edemiyorum ben 2li 3 lu testleri yaptirmiyorum o yuzden kalbini duydum bida gitmedim doktora 15 aylik kizim var ama unutmusum sizin simdi taze bilgiler detayli utrasyon ne zamandi :) cinsiyetinden sonra gitmistik detayliya biz 20. Haftalarda olmasi lazim ama tam hatirlayamadim

Teyzeler vardirya cinsiyet analizi yapan kizimida bilmislrdi bunada erkek diyolar bakalim tutcak mi :)

Kizlar dun ikili taramam vardi ense 2.6 cikmisti burun kemiğini görememiştir doktor bugün yine geldim Dr. Yüzüstü durunca yine göremedi öğlen tekrar gitcem çok kötüyüm :'(

Kizlar dun ikili taramam vardi ense 2.6 cikmisti burun kemiğini görememiştir doktor bugün yine geldim Dr. Yüzüstü durunca yine göremedi öğlen tekrar gitcem çok kötüyüm :'(
inşallah sorun yoktur canim insan tedirgin oluyor.

Canim allah yardimcin olsun uzulme nolur o testlere guvenme burun kemigi bas parmaklari onemli alin uzunlugu ben sadece detayli utrasyonlara giriyorum hamilelikte diger testler sadece istatislik cunku... ins hayirli haberlerle gelirsin

canım hemen moralini bozma bu ult. ölçüm işlemleri birazda dr.un becerisine bağlı o yüzden başka dr.a da git hatta perinatologa git bu işin uzmanı onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…