maşallah yumuk yumuk bir oğlun olmuş darısı arkasından gelen bebeklerin başınaBen ilk hamileligimde 59kiloyla hamile kaldim 69 ile doğuma girdim doğumdan sonra 55e kadar düştüm gozlerime inanamadim
Oğlumda 4 kilo doğdu maşallah.ve hic kiloyu dert etmedim
Bunda da 59 la kaldim bakalim sönüm nasil olacak
ben de boy da yok zaten hamile kaldığım dönemde çok kilo almıştım 68 le hamile kaldım şimdi 71.5Ben ilk hamileligimde 59kiloyla hamile kaldim 69 ile doğuma girdim doğumdan sonra 55e kadar düştüm gozlerime inanamadim
Oğlumda 4 kilo doğdu maşallah.ve hic kiloyu dert etmedim
Bunda da 59 la kaldim bakalim sönüm nasil olacak
Amin inşallah:)maşallah yumuk yumuk bir oğlun olmuş darısı arkasından gelen bebeklerin başına
Canim benimde boy yok 1.57ben de boy da yok zaten hamile kaldığım dönemde çok kilo almıştım 68 le hamile kaldım şimdi 71.5çok mu almışım kızlar
Ben erken uyuyup erken uyanıyorum saat 6-7 sonrası uyku yok. Geç uyursamda limit buoh ne güzel ya benim içinde uyu şansın varken uyu vallahi şuan uyumak için neler vermezdim
15. Hafta normal bence. Çoğumuz 3 ay içinde 3 aldık zatenben de boy da yok zaten hamile kaldığım dönemde çok kilo almıştım 68 le hamile kaldım şimdi 71.5çok mu almışım kızlar
uykun düzenliymiş ama benh em uykuyu çok seviyorum hem de çok yorgun olduğum için çok uyumak istiyorum bakalım bugün işten izin alıp eve geçicem biraz uyuyup dinlenirimBen erken uyuyup erken uyanıyorum saat 6-7 sonrası uyku yok. Geç uyursamda limit bu
Bende yorgun oluyorum uyumak istiyorum ama mümkün değil. Dün tatildi 11 gibi uyudum sabah 6 yine acıldı gözler sonra 11 oluyor yine yorgunluk ama uyuyamıyorumuykun düzenliymiş ama benh em uykuyu çok seviyorum hem de çok yorgun olduğum için çok uyumak istiyorum bakalım bugün işten izin alıp eve geçicem biraz uyuyup dinlenirim
sehir ve hastaneyi tejrar yazsana kuzumAllah'tan gönlüme göre bi doktor buldum, o da her şeye karşı. kilom sıkı kontrol altında. keşke sizin de böyle bi doktorunuz olsa gerçekten motive ediyor. sırf karşısına nasıl çıkarım, yüzüne nasıl bakarım korkusundan bile alamıyorsunuz kiloodasına girer girmez önce kantara çıkarıyo
muaahsaalllah :) doguma haci yatmaz oluruz :)))sana ben derman olım canım :d 1,50 boyla 74,5 kıloyum
uyuyacağımız günler yakın ben izne ayrılacağım doğum öncesi bir tatil yapalım enerji depolayarak başlayalım işlerimize sonra doğum izni ve doğum heyecanı başlayacakBende yorgun oluyorum uyumak istiyorum ama mümkün değil. Dün tatildi 11 gibi uyudum sabah 6 yine acıldı gözler sonra 11 oluyor yine yorgunluk ama uyuyamıyorum
ya ben ıkılı tarama testı sonuclarına baktım ama serbest beta dıye bırseyyyokBen bunu bilmiyordum ama benim hcg ye baktım 174 çıkmış ve erkek dedi doktor :)
inşallah sorun yoktur canim insan tedirgin oluyor.Kizlar dun ikili taramam vardi ense 2.6 cikmisti burun kemiğini görememiştir doktor bugün yine geldim Dr. Yüzüstü durunca yine göremedi öğlen tekrar gitcem çok kötüyüm :'(
Kizlar dun ikili taramam vardi ense 2.6 cikmisti burun kemiğini görememiştir doktor bugün yine geldim Dr. Yüzüstü durunca yine göremedi öğlen tekrar gitcem çok kötüyüm :'(
Kizlar dun ikili taramam vardi ense 2.6 cikmisti burun kemiğini görememiştir doktor bugün yine geldim Dr. Yüzüstü durunca yine göremedi öğlen tekrar gitcem çok kötüyüm :'([/QUO
canım hemen moralini bozma bu ult. ölçüm işlemleri birazda dr.un becerisine bağlı o yüzden başka dr.a da git hatta perinatologa git bu işin uzmanı onlar
canım hemen moralini bozma bu ult. ölçüm işlemleri birazda dr.un becerisine bağlı o yüzden başka dr.a da git hatta perinatologa git bu işin uzmanı onlarKizlar dun ikili taramam vardi ense 2.6 cikmisti burun kemiğini görememiştir doktor bugün yine geldim Dr. Yüzüstü durunca yine göremedi öğlen tekrar gitcem çok kötüyüm :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?