canım hemen sıkma canını başka bir doktora daha git dualarım sen ve bebeğinle iyi haberlerinizi bekliyoruzKizlar dun ikili taramam vardi ense 2.6 cikmisti burun kemiğini görememiştir doktor bugün yine geldim Dr. Yüzüstü durunca yine göremedi öğlen tekrar gitcem çok kötüyüm :'(
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.Kizlar dun ikili taramam vardi ense 2.6 cikmisti burun kemiğini görememiştir doktor bugün yine geldim Dr. Yüzüstü durunca yine göremedi öğlen tekrar gitcem çok kötüyüm :'(
gozun aydın canım cok ıyı cıkmış sonucların neguzel maılde atabılmısler.ben kan veırken telefonla ararlarmı dedım ona bıle yok dedıler.Kızlar ikîlimin sonucu iş mailime geldi çok şükür down 1:8470 trisomy 1: 40300 yalnız serbest beta 50 yani ne kdr şanslıyım 50 altı çksa ya da üstü çıksa yorum yapcam azcık ay cinsiyeti bu mu fln diye yorum hakkım bile yok hehehe
aynen bende öyleyim.. eşim o saatte kalkıyor onu yolculamak için kalkınca bi daha uyuyamıyorum. gerçi ben gecede kalkıyorum wc için.Bende yorgun oluyorum uyumak istiyorum ama mümkün değil. Dün tatildi 11 gibi uyudum sabah 6 yine acıldı gözler sonra 11 oluyor yine yorgunluk ama uyuyamıyorum
canım şimdiden karamsar olma kan sonuçların çıktı mı?Kizlar dun ikili taramam vardi ense 2.6 cikmisti burun kemiğini görememiştir doktor bugün yine geldim Dr. Yüzüstü durunca yine göremedi öğlen tekrar gitcem çok kötüyüm :'(
Ben ilk hamileligimde 59kiloyla hamile kaldim 69 ile doğuma girdim doğumdan sonra 55e kadar düştüm gozlerime inanamadim
Oğlumda 4 kilo doğdu maşallah.ve hic kiloyu dert etmedim
Bunda da 59 la kaldim bakalim sönüm nasil olacak
çalışan anne adaylarım..dogum ayımız bellı ..buna gore ne zman yılık ızın kullanacaksanız.ayrıca devlettemı ozeldemı yapmayı dusunuyorsunuz.ve ayrıca devletın verıdıgı 300tl yı sanırım ozelde dogurunca alamıyormusuz.
çalışan anne adaylarım..dogum ayımız bellı ..buna gore ne zman yılık ızın kullanacaksanız.ayrıca devlettemı ozeldemı yapmayı dusunuyorsunuz.ve ayrıca devletın verıdıgı 300tl yı sanırım ozelde dogurunca alamıyormusuz.
sunu ıkı yasına kadar verseler heray keske.bez parası yapardıkyoo, olur mu öyle ya herkes alacak diye duydum ben Sadece TC vatandası sartı aranıyor dedıler haberlerde.
korkma canı inş bir şey yoktur iyi haberlerini bekliyorum dualarım seninleKizlar dun ikili taramam vardi ense 2.6 cikmisti burun kemiğini görememiştir doktor bugün yine geldim Dr. Yüzüstü durunca yine göremedi öğlen tekrar gitcem çok kötüyüm :'(
sunu ıkı yasına kadar verseler heray keske.bez parası yapardık
o da var ama gece wc olayı 1 2 oluyo artıkaynen bende öyleyim.. eşim o saatte kalkıyor onu yolculamak için kalkınca bi daha uyuyamıyorum. gerçi ben gecede kalkıyorum wc için.
canım ben özelde doğum yapıcam bir sıkıntı çıkmazsa 37. hafta da doğum iznine ayrılacağımçalışan anne adaylarım..dogum ayımız bellı ..buna gore ne zman yılık ızın kullanacaksanız.ayrıca devlettemı ozeldemı yapmayı dusunuyorsunuz.ve ayrıca devletın verıdıgı 300tl yı sanırım ozelde dogurunca alamıyormusuz.
hıc sorma onuda nıye verıyorlar anlamadım hangı acıgımızı kapatıcaz hangı eksıgımızı tamamlayacagız acaba neyı dusenerek karar vermısler anlamıyorum.bunu anca hastanede doktorlara ebelere bahsıs olarak kullanırız.Her ay verirler mi ya Ağzımıza bi parmak bal çalcaklar işte Bi kerelik 300 TL :)
mahsettgın sey dogum oncesı ve dogum sonrası calısmadıgımz 4ayın parasındanmı bahsedıyorsun.sanıırm onu toplu olarak gıdıp sgkdan alacakmısız.pekı calısmadıgımız bu ayların sıgortası ıs yerı tarafından tam yatırılacakmıcanım ben özelde doğum yapıcam bir sıkıntı çıkmazsa 37. hafta da doğum iznine ayrılacağım
eşim sgk müfettişi kesin bilgi yani doğum parasını herkes alıyor ama tam ne kadar aldığı maaşına göre değişiyor asgari ücret olunca en düşüğü 3000 tl ye yakın alınıyor maaş daha yüksekse alınan ücrette ona göre değişiyor
Canim benimde boy yok 1.57
Dert etme kiloyu gercekten emzirirken kilo veriyorsun ben emzirirken cok zayiftim emzirmeyi kesince yeniden almaya baslamistim
hayır canım sen eğer özelde çalıyorsan doğum borçlanması yaparsın emeklilik için yani kimse yatırmıyor iş verenden maaş da alamıyorsun, ama devlet memuruysan o başka ama o zaman para alamazsın ama çalışmış görünüyorsun bide maaş alıyorsun izinli olduğun süre boyuncamahsettgın sey dogum oncesı ve dogum sonrası calısmadıgımz 4ayın parasındanmı bahsedıyorsun.sanıırm onu toplu olarak gıdıp sgkdan alacakmısız.pekı calısmadıgımız bu ayların sıgortası ıs yerı tarafından tam yatırılacakmı
benim de akşam 8 gibi uykum geliyor uyuyorum gece 3te gözlerim fal taşı gibi açılıyor bir daha uyku hak getireBen erken uyuyup erken uyanıyorum saat 6-7 sonrası uyku yok. Geç uyursamda limit bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?