2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar dun ikili taramam vardi ense 2.6 cikmisti burun kemiğini görememiştir doktor bugün yine geldim Dr. Yüzüstü durunca yine göremedi öğlen tekrar gitcem çok kötüyüm :'(
canım hemen sıkma canını başka bir doktora daha git dualarım sen ve bebeğinle iyi haberlerinizi bekliyoruz

gozun aydın canım cok ıyı cıkmış sonucların neguzel maılde atabılmısler.ben kan veırken telefonla ararlarmı dedım ona bıle yok dedıler.

Bende yorgun oluyorum uyumak istiyorum ama mümkün değil. Dün tatildi 11 gibi uyudum sabah 6 yine acıldı gözler sonra 11 oluyor yine yorgunluk ama uyuyamıyorum
aynen bende öyleyim.. eşim o saatte kalkıyor onu yolculamak için kalkınca bi daha uyuyamıyorum. gerçi ben gecede kalkıyorum wc için.

çalışan anne adaylarım..dogum ayımız bellı ..buna gore ne zman yılık ızın kullanacaksanız.ayrıca devlettemı ozeldemı yapmayı dusunuyorsunuz.ve ayrıca devletın verıdıgı 300tl yı sanırım ozelde dogurunca alamıyormusuz.

Normal doğum muydu canm?

yoo, olur mu öyle ya herkes alacak diye duydum ben Sadece TC vatandası sartı aranıyor dedıler haberlerde.

Yasayı okumuş biri olarak özel/devlet ayrımı olmadığını söyleyebilirim.

Kizlar dun ikili taramam vardi ense 2.6 cikmisti burun kemiğini görememiştir doktor bugün yine geldim Dr. Yüzüstü durunca yine göremedi öğlen tekrar gitcem çok kötüyüm :'(
korkma canı inş bir şey yoktur iyi haberlerini bekliyorum dualarım seninle

canım ben özelde doğum yapıcam bir sıkıntı çıkmazsa 37. hafta da doğum iznine ayrılacağım
eşim sgk müfettişi kesin bilgi yani doğum parasını herkes alıyor ama tam ne kadar aldığı maaşına göre değişiyor asgari ücret olunca en düşüğü 3000 tl ye yakın alınıyor maaş daha yüksekse alınan ücrette ona göre değişiyor

Her ay verirler mi ya Ağzımıza bi parmak bal çalcaklar işte Bi kerelik 300 TL :)
hıc sorma onuda nıye verıyorlar anlamadım hangı acıgımızı kapatıcaz hangı eksıgımızı tamamlayacagız acaba neyı dusenerek karar vermısler anlamıyorum.bunu anca hastanede doktorlara ebelere bahsıs olarak kullanırız.

mahsettgın sey dogum oncesı ve dogum sonrası calısmadıgımz 4ayın parasındanmı bahsedıyorsun.sanıırm onu toplu olarak gıdıp sgkdan alacakmısız.pekı calısmadıgımız bu ayların sıgortası ıs yerı tarafından tam yatırılacakmı

hayır canım sen eğer özelde çalıyorsan doğum borçlanması yaparsın emeklilik için yani kimse yatırmıyor iş verenden maaş da alamıyorsun, ama devlet memuruysan o başka ama o zaman para alamazsın ama çalışmış görünüyorsun bide maaş alıyorsun izinli olduğun süre boyunca
ek bilgi herkesin aldığı 300 tl sadece ilk doğum için 2. doğumda ücret değişiyor

Ben erken uyuyup erken uyanıyorum saat 6-7 sonrası uyku yok. Geç uyursamda limit bu
benim de akşam 8 gibi uykum geliyor uyuyorum gece 3te gözlerim fal taşı gibi açılıyor bir daha uyku hak getire erken uyuduğum için sanırım gece de erkenden uyanıyorum ..sizin de akşam erkenden uykunuz geliyıor mu kızlar benim üç buçuk aydır hala devam ediyor normale dönemedim bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…