2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

teşekkürler canım Evet maas alsan da SGK priminin yatmadıgını ben de biliyordum Cok sağol.

O iş görmezlik parasının nasıl hesaplandıgını kesın bılıyorsan onu da paylaşsana canm bızımle :)

ben kurumsal bır sıerkette calısıyorum kanun neyse onu uyguluyorlar ama somak lazım ben daha gebe oldugumu bıle soylemedım.sgk prımımı ben bılıyorum nasıl hesaplıcam

="meltemcivil,e5, member: 670745"]Normal doğum muydu canm?
Sezeryandi canim zaten gerekceside bebegin iri olmasiydi.ama pismanim(yinede hayirlisi boylemis) keşke normal doğum yapsaydim hatta ikinciyi normal dogurayim diyorum ama bunu destekleyen fazla Dr yok.yinede bakicam duruma

Sezeryandi canim zaten gerekceside bebegin iri olmasiydi.ama pismanim(yinede hayirlisi boylemis) keşke normal doğum yapsaydim hatta ikinciyi normal dogurayim diyorum ama bunu destekleyen fazla Dr yok.yinede bakicam duruma

Birden hızlı kılo vermıssın ya normal doğumdur dıe düşünmüştüm ondan sordum :) Bebek we anne sağlıklı olsun da normal sezeryan fark etmez artık :))

kızlar size bir sey danısıcam bu lierac catlak kremini almaya karar verdim sonunda cünkü artık deli gibi kasınıyor karnım yandım ki ne yandım neyse sizce jel mi daha iyi kremi mi

Kızlar bakın iş görmezlık parasının nasıl hesaplandıgını buldum netten. Şimdi oncelikle sizin e-devlet gozuken maasınızın BRÜT ücretını bılmenız lazım. Şöyle hesaplanıyo BRÜT maaş/30 x 112 x (2/3)

Örnek: Net maasınız 1750 TL Brüt maaşınız da 2400 TL (elden aldıgınız değil e-devlette yazan esas alınır)

2400/30=80 80x112=8960 8960 x (2/3)= 5973 TL

süpersin ya nerden buldun bankaya yatan zannımca e devlette gözüküyor

evet bende aynısını söyledim zaten bende devlet memuruyum özelde çalışanlardan bahsettim zaten

bende özelde çalışıyorum bir şey sorucam işverenden herhangi bir tazmanit alıyormuyuz?Şöyle ki ben doğum iznime çıkınca benim yerime eleman alıcaklar tekrar aynı işe dönmeyeceğim..

meltemciviember: 670745 .!.:
Birden hızlı kılo vermıssın ya normal doğumdur dıe düşünmüştüm ondan sordum :) Bebek we anne sağlıklı olsun da normal sezeryan fark etmez artık :))
Ben hic almamisim anlayacagin dogumdan sonrada 4 kiloluk bebek iligimi kemigimi kuruttu sanirim 55 kiloya düştüm

2400 30a bolup 112 ye carpımını anladmda cıkan sonuc carpı 2 bolu 3 ne

süpersin ya nerden buldun bankaya yatan zannımca e devlette gözüküyor

Bi kaç farklı siteden baktım aynı hesaplama yontemını soyluyolar E tabı bankaya yatırıyolarsa macbur e-devlette de o mıktarda gozukuyodur. Ama e-devlette net maas degıl brut gozukuyo Zaten hesaplama ıcın de Brut maas gereklı.

ben kurumsal bır sıerkette calısıyorum kanun neyse onu uyguluyorlar ama somak lazım ben daha gebe oldugumu bıle soylemedım.sgk prımımı ben bılıyorum nasıl hesaplıcam
brüt ücretinin 3te 2 si çarpı izinli olduğun 4 ay:) bazı işyerleri her ay maaşı vermeye devam ediyor sonra devletin yatırdığı toplu parayı senden istiyor sigorta da tamamen işverenle anlaşmana bağlı dediğim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…