2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar bi de EMZİRME PARASI (Süt yardımı ve Emzirme ödeneği) varmış O da 2015 yılı için 112 TL Çocuk yardımı+süt parası 300+122=422 TL Bi aylık iki aylık bez paraları cıktı bebişlerin :))

csanım ben yanlış biliyormuşum doğrusunu çakıl45 yazmış
sana kopyaladım yazdığını
(hayır canım bankaya yatan net maaş hizmet dökümündeki brüt maaştır hesaplama yapılırken brüt üzerinden yapılır)

kızlar size bir sey danısıcam bu lierac catlak kremini almaya karar verdim sonunda cünkü artık deli gibi kasınıyor karnım yandım ki ne yandım neyse sizce jel mi daha iyi kremi mi
valla dun bn ıs yerınde kasınmaya baslayınca evımde merkeze uzak eczanede yakın olmayınca kalktım ılık bır du salıp evımde saf zeytınyagı vardı onu yedıre yedıre surduk artık ıse yararmı gorcez.

Canım benim nasılda rahatladım problem yok ama dün çok ağladım çünkü bir kaç yeri aradım birşey olur gibi davrandılar zaten çok stresliyim

valla ben oyle duydum kayıt yapılması gerekıyormus bızım hamıle oldugumuzu nerden bılıceklermıs bende anlamdım guya saglık ocagına kayıt yaptırdık.

tabı canım sağlık ocağına gttik, devlet hastanesine gttık bi yerden gozlerınden kaçsa bı yerden gormelerı lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…