eşim teftiş i kazanmadan önce 3 yıla yakın akhisarda kaldık çok güzel bir yerdimanisalıyım canım ama istanbulda oturuyorum
ben yanlış biliyormuşumhayır canım bankaya yatan net maaş hizmet dökümündeki brüt maaştır hesaplama yapılırken brüt üzerinden yapılır
tatlım çakıl45 sor o daha iyi biliyorbende özelde çalışıyorum bir şey sorucam işverenden herhangi bir tazmanit alıyormuyuz?Şöyle ki ben doğum iznime çıkınca benim yerime eleman alıcaklar tekrar aynı işe dönmeyeceğim..
ben merkezindenm ama akhisarda güzeldir ege kıyısı tüm şehirler çok güzel benceeşim teftiş i kazanmadan önce 3 yıla yakın akhisarda kaldık çok güzel bir yerdi
evet ben İzmirliyim şimdi 5 yıldır izmirdeyiz ama güzeldiben merkezindenm ama akhisarda güzeldir ege kıyısı tüm şehirler çok güzel bence
eşim ızın aldı bırazdan cıkıyorum canım hastaneyesehir ve hastaneyi tejrar yazsana kuzum
muaahsaalllah :) doguma haci yatmaz oluruz :)))
csanım ben yanlış biliyormuşum doğrusunu çakıl45 yazmışBi kaç farklı siteden baktım aynı hesaplama yontemını soyluyolar E tabı bankaya yatırıyolarsa macbur e-devlette de o mıktarda gozukuyodur. Ama e-devlette net maas degıl brut gozukuyo Zaten hesaplama ıcın de Brut maas gereklı.
hadi bakalim iyi haberlerini bekliyorumeşim ızın aldı bırazdan cıkıyorum canım hastaneye
valla dun bn ıs yerınde kasınmaya baslayınca evımde merkeze uzak eczanede yakın olmayınca kalktım ılık bır du salıp evımde saf zeytınyagı vardı onu yedıre yedıre surduk artık ıse yararmı gorcez.kızlar size bir sey danısıcam bu lierac catlak kremini almaya karar verdim sonunda cünkü artık deli gibi kasınıyor karnım yandım ki ne yandım neyse sizce jel mi daha iyi kremi mi
benım tum maasım bankya yatıyor.Bi kaç farklı siteden baktım aynı hesaplama yontemını soyluyolar E tabı bankaya yatırıyolarsa macbur e-devlette de o mıktarda gozukuyodur. Ama e-devlette net maas degıl brut gozukuyo Zaten hesaplama ıcın de Brut maas gereklı.
neyse ya zaten gebelıgın bıldırımı ıcın sgk ya gıdıp kayıt yaptırmamızz gerekıyormus ozman herseyı ogrenırız.benım tum maasım bankya yatıyor.
canım korkma Allahın izniyle bir şey olmaz ben kremini bir kere sürmüştüm burada senin yazını oluyunca çok tedirgin oldum bir kaç eczaneye sordum kremin içerisinde eser miktarda kortizon olduğu için problem olmaz ama kullanmasanız daha iyi dediler memocon hapı ve iğnesinde kortizon fazlaymış pomat ne ki
neyse ya zaten gebelıgın bıldırımı ıcın sgk ya gıdıp kayıt yaptırmamızz gerekıyormus ozman herseyı ogrenırız.
izmir favori şehrim zaten ama kısmette istanbul varmış bende 5 yıldır istanbulda yaşıyorum inş ilerde bizde izmire yerleşirizevet ben İzmirliyim şimdi 5 yıldır izmirdeyiz ama güzeldi
valla ben oyle duydum kayıt yapılması gerekıyormus bızım hamıle oldugumuzu nerden bılıceklermıs bende anlamdım guya saglık ocagına kayıt yaptırdık.Öyle mi? Bilmiyodum bak bunu.
inşallah tayin işleri çok sıkıntılı ben de çok sıkıntı yaşadım umarım biran önce dileğin olurizmir favori şehrim zaten ama kısmette istanbul varmış bende 5 yıldır istanbulda yaşıyorum inş ilerde bizde izmire yerleşiriz
valla ben oyle duydum kayıt yapılması gerekıyormus bızım hamıle oldugumuzu nerden bılıceklermıs bende anlamdım guya saglık ocagına kayıt yaptırdık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?