Bana da 1 hafta dediler ama çıkmış ultrason iyi olmasına sevindim maşallah bebişlerimizecumartesı yaptırdım ıste bır hafta dedıler.ama ultrasonda gayet ıyı dedı.
Allah nasip ederse günaşırı şeklinde 15 gün tutmayı planlıyorum. .kızlar ramazanda oruc tutacak olan varmı
bu gune kadar hıc aksatmadım lakın saat bası delı gıbı acıkıyorum gunde ıkı ltre sıvı tuketıyorum..kızlar ramazanda oruc tutacak olan varmı
ayyy çok güzelmişş buu bebişimin cinsiyeti kesinleşse de bende bişiler alsam
bıze %80 kz dedı anlıcagın bır dahakı kontrole sonuc bellı olur belkı degısır belkı degısmez kım bılır bunu almadım oyuzden ama bayıldım oyuzden paylasıyım dedım.ayyy çok güzelmişş buu bebişimin cinsiyeti kesinleşse de bende bişiler alsam
kızlar ayrıca ;Kızlar bi de EMZİRME PARASI (Süt yardımı ve Emzirme ödeneği) varmış O da 2015 yılı için 112 TL Çocuk yardımı+süt parası 300+122=422 TL Bi aylık iki aylık bez paraları cıktı bebişlerin :))
bu gune kadar hıc aksatmadım lakın saat bası delı gıbı acıkıyorum gunde ıkı ltre sıvı tuketıyorum..napıcam bılmıyorum.esımde ızın vermıyor tutmama
sadece bu ıllerdemı uygulanıyor.ayrıca bosanmısmı olmak gereklı..ayrıca sen uzulme herey duzelır anlar hatasını gelır hepımız tartısmıyormuyuz kı uzme kndını nolur.Yukarıda ki yazdığım bana yaradı eşim şımarığın teki sevgiliykende ufacık şeylere ayrılırdı, şimdide çok aptalca sepeten bugün gidiyor. ayaklarımın üzerinde durabilen bir insanım çok şükür ama manevi anlamda bitiğim çocuğa birşey olur mu korkusu var.
Rabbim sabır versin düzelir inş canımYukarıda ki yazdığım bana yaradı eşim şımarığın teki sevgiliykende ufacık şeylere ayrılırdı, şimdide çok aptalca sepeten bugün gidiyor. ayaklarımın üzerinde durabilen bir insanım çok şükür ama manevi anlamda bitiğim çocuğa birşey olur mu korkusu var.
aynen yanı esımı gectım ben nasıl dayanırım azda degılkıı nerdeyse 9a dogru okunuyo ezan ayrıca calısıyoumdabende hep tutuyordum ama bu sene zor gibi.benimde eşim ve kayınvalidemgil tutma diyorlar.Ne yapıcam bilemedim midemde halen bulanıyor...
Yukarıda ki yazdığım bana yaradı eşim şımarığın teki sevgiliykende ufacık şeylere ayrılırdı, şimdide çok aptalca sepeten bugün gidiyor. ayaklarımın üzerinde durabilen bir insanım çok şükür ama manevi anlamda bitiğim çocuğa birşey olur mu korkusu var.
Arkadaslar ben 2 saat yemeyeyim fenalaşıyorum yabende hep tutuyordum ama bu sene zor gibi.benimde eşim ve kayınvalidemgil tutma diyorlar.Ne yapıcam bilemedim midemde halen bulanıyor...
Canm calistigin yere vermek için dr dan kağıt aliyosun hamile olduğuna dair onu isyerine verdiğinde muhasebeci sgk ya bildiriyor zaten sonrasında doğum izni geldiğinde yine 32.haftada doğuma kadar olan kısım ve sonrası için izin alıp isyerine bildiriyosun o da sgk ya sonra sgk toplam izin parasını iki sefer de yatırıyor doğum öncesi ve sonrası olarak ben böyle biliyorum bütün arkadaşlarim bu şekilde yaptılarvalla ben oyle duydum kayıt yapılması gerekıyormus bızım hamıle oldugumuzu nerden bılıceklermıs bende anlamdım guya saglık ocagına kayıt yaptırdık.
Bnde öyleyim canm hadi diyorum aç dursak susuz durmak su icsem aç kalmak bnde tutabilcegimi sanmıyorum bide acikinca baş ağrısi başlıyor bnde kuduruyorumArkadaslar ben 2 saat yemeyeyim fenalaşıyorum yatansiyonum hep 9-5 .ben tutamam sanırım. Allah tutacaklara yardım etsin.
kızlar doktordan geldı cok sukur bebegımdede bısey yok muhtemelen üşüttüm çok sukur
Aynen cnm bize farz değil zaten , vücudumuza ve bebeklere eziyet etmeye hiçç gerek yok. Zaten drumda izin vermez cnm.Arkadaşlar bence oruç tutmayın Çünkü bebeğin bizim yediklerimizden beslendiği bi döneme girdik, ayrıca hepimiz günlük ilaç kullanıyoruz Hele doktorunuza danışmadan sakın tutmayın bence Ben bi kere 13.00 a kadar yemek yememiştim kan vericem die doktor cok kızmıştı. Ayrıca bildiğim kadarıyla hamilelere farz değil, sonradan telafi orucu tutulabiliyor. Bence bebeği sağlığı her seyden onemli ki, Allah da görüyo zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?