2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bnde öyleyim canm hadi diyorum aç dursak susuz durmak su icsem aç kalmak bnde tutabilcegimi sanmıyorum bide acikinca baş ağrısi başlıyor bnde kuduruyorum
Aç kalınca seker de alt üst oluyor vücutta tabi,sabah 10 gibi yiyorum oğlen 13.30 sanki hiç birsey yememişİm gibi acıkıyorum:))) sonum ne olacak bilmiorum. 1.5 kg almışım .napalım bebişler saglıklı olsun onemli olan o .

hımmm ok.ozman bır dahakı kontrolde alırım raporu anca ozman soylerım ıs yerıne zaten bellıde olmuyor hala gebelıgım :)

bıze %80 kz dedı anlıcagın bır dahakı kontrole sonuc bellı olur belkı degısır belkı degısmez kım bılır bunu almadım oyuzden ama bayıldım oyuzden paylasıyım dedım.
bana da %60 kız dedi canım pek güvenilir bi oran değil yani benimki cuma devlet hastanesine gitcem bakalım o cinsiyetiyle ilgili bi yorum yapacak mı

10ndan bıre ıyı dayanıyormussun.kahvaltı bıttıkten sadece yarım saat sonra .baslıyor kazınmaya

kac haftalıksın sımdı.ıstersen bekleseydın bırdahakı randevuya
en son dr. gittiğimde 13 haftalıktı canım cuma ise 14+3 olcam yine kesin bişey söylemeyebilir. asıl dr.uma randevum 4lü test için ayın 27 sinde o kadar bebişimi görmeden duramam diye araya bide devleti sıkıştırdım

Canım hatasını anlasa da güvenmiyorum bu halimle bırakıyor beni evlendiğim gün hamile kaldım yani 2,5 aylık evliyim ama sorun soğuma yok ego o kadar

canım arkadasımda kullandı zeytinyagını cok memnun ama benim mide bulantım hala gecmedigi için malesef kokusuna dayanamıyorum gecince bende zaman zaman kullanıcam inş zeytinyagını

Canım hatasını anlasa da güvenmiyorum bu halimle bırakıyor beni evlendiğim gün hamile kaldım yani 2,5 aylık evliyim ama sorun soğuma yok ego o kadar
anlattıgın gibi sımarık biriyse canım onun burnunun sürtmesi lazım seni kaybedecegini bi anlasa öyle bi peşinde dolasır ki allah allah sen hamilesin yaptıgına bak adamın

anlattıgın gibi sımarık biriyse canım onun burnunun sürtmesi lazım seni kaybedecegini bi anlasa öyle bi peşinde dolasır ki allah allah sen hamilesin yaptıgına bak adamın
Sevgiliykende aynı davranıyordu, yüz vermeyince yalvar yakar dönüyordu ama şu halimde yapacağını tahmin etmemiştim

iyi yaptın bızde ıkılıde ogrendık %80 kız oldugunu ozman 12+6 .bır ay sonra gel ayrıntılı ultrasona bakıcaz dedıgı neydı pekı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…