Aç kalınca seker de alt üst oluyor vücutta tabi,sabah 10 gibi yiyorum oğlen 13.30 sanki hiç birsey yememişİm gibi acıkıyorum:))) sonum ne olacak bilmiorum. 1.5 kg almışım .napalım bebişler saglıklı olsun onemli olan o .Bnde öyleyim canm hadi diyorum aç dursak susuz durmak su icsem aç kalmak bnde tutabilcegimi sanmıyorum bide acikinca baş ağrısi başlıyor bnde kuduruyorum
hımmm ok.ozman bır dahakı kontrolde alırım raporu anca ozman soylerım ıs yerıne zaten bellıde olmuyor hala gebelıgım :)Canm calistigin yere vermek için dr dan kağıt aliyosun hamile olduğuna dair onu isyerine verdiğinde muhasebeci sgk ya bildiriyor zaten sonrasında doğum izni geldiğinde yine 32.haftada doğuma kadar olan kısım ve sonrası için izin alıp isyerine bildiriyosun o da sgk ya sonra sgk toplam izin parasını iki sefer de yatırıyor doğum öncesi ve sonrası olarak ben böyle biliyorum bütün arkadaşlarim bu şekilde yaptılar
cok sukur canımm gozun aydın.kızlar doktordan geldı cok sukur bebegımdede bısey yok muhtemelen üşüttüm çok sukur
bana da %60 kız dedi canım pek güvenilir bi oran değil yani benimki cuma devlet hastanesine gitcem bakalım o cinsiyetiyle ilgili bi yorum yapacak mıbıze %80 kz dedı anlıcagın bır dahakı kontrole sonuc bellı olur belkı degısır belkı degısmez kım bılır bunu almadım oyuzden ama bayıldım oyuzden paylasıyım dedım.
10ndan bıre ıyı dayanıyormussun.kahvaltı bıttıkten sadece yarım saat sonra .baslıyor kazınmayaAç kalınca seker de alt üst oluyor vücutta tabi,sabah 10 gibi yiyorum oğlen 13.30 sanki hiç birsey yememişİm gibi acıkıyorum:))) sonum ne olacak bilmiorum. 1.5 kg almışım .napalım bebişler saglıklı olsun onemli olan o .
kac haftalıksın sımdı.ıstersen bekleseydın bırdahakı randevuyabana da %60 kız dedi canım pek güvenilir bi oran değil yani benimki cuma devlet hastanesine gitcem bakalım o cinsiyetiyle ilgili bi yorum yapacak mı
en son dr. gittiğimde 13 haftalıktı canım cuma ise 14+3 olcam yine kesin bişey söylemeyebilir. asıl dr.uma randevum 4lü test için ayın 27 sinde o kadar bebişimi görmeden duramam diye araya bide devleti sıkıştırdımkac haftalıksın sımdı.ıstersen bekleseydın bırdahakı randevuya
Canım hatasını anlasa da güvenmiyorum bu halimle bırakıyor beni evlendiğim gün hamile kaldım yani 2,5 aylık evliyim ama sorun soğuma yok ego o kadarCanım eşin gerçekten şımarıkça davranıyosa ve sebep saçma sapan bişeyse halledersiniz, aranız düzelir Sen kendini üzme Hele bi de hamilesin çok dayanamaz gelir barışırsınız Sen şimdi bebeğini düşün.
canım arkadasımda kullandı zeytinyagını cok memnun ama benim mide bulantım hala gecmedigi için malesef kokusuna dayanamıyorum gecince bende zaman zaman kullanıcam inş zeytinyagınıvalla dun bn ıs yerınde kasınmaya baslayınca evımde merkeze uzak eczanede yakın olmayınca kalktım ılık bır du salıp evımde saf zeytınyagı vardı onu yedıre yedıre surduk artık ıse yararmı gorcez.
ayy hadi cok sükür gecmiş olsun sadaka ver sadaka inss bebişinin hayrına :)kızlar doktordan geldı cok sukur bebegımdede bısey yok muhtemelen üşüttüm çok sukur
anlattıgın gibi sımarık biriyse canım onun burnunun sürtmesi lazım seni kaybedecegini bi anlasa öyle bi peşinde dolasır ki allah allah sen hamilesin yaptıgına bak adamınCanım hatasını anlasa da güvenmiyorum bu halimle bırakıyor beni evlendiğim gün hamile kaldım yani 2,5 aylık evliyim ama sorun soğuma yok ego o kadar
saolasın canımHadi gözün aydın canım :)
saolasın canım sukurler olsun bısey yok cok mutlu oldumcok sukur canımm gozun aydın.
saolasın canım yapmam lazım bebegım ıcın bıseyler şu aylar bıtse bıan once alsak sag saglım kucagımızada endıselerden kurtulsakayy hadi cok sükür gecmiş olsun sadaka ver sadaka inss bebişinin hayrına :)
Sevgiliykende aynı davranıyordu, yüz vermeyince yalvar yakar dönüyordu ama şu halimde yapacağını tahmin etmemiştimanlattıgın gibi sımarık biriyse canım onun burnunun sürtmesi lazım seni kaybedecegini bi anlasa öyle bi peşinde dolasır ki allah allah sen hamilesin yaptıgına bak adamın
iyi yaptın bızde ıkılıde ogrendık %80 kız oldugunu ozman 12+6 .bır ay sonra gel ayrıntılı ultrasona bakıcaz dedıgı neydı pekıen son dr. gittiğimde 13 haftalıktı canım cuma ise 14+3 olcam yine kesin bişey söylemeyebilir. asıl dr.uma randevum 4lü test için ayın 27 sinde o kadar bebişimi görmeden duramam diye araya bide devleti sıkıştırdım
kızlar doktordan geldı cok sukur bebegımdede bısey yok muhtemelen üşüttüm çok sukur
Ohhh çok sevindim gozunaydinkızlar doktordan geldı cok sukur bebegımdede bısey yok muhtemelen üşüttüm çok sukur
Ben de istiyorum ankaradayım araştırıp gidelimgöbik beni birakmaz yapisal...o zaman kontrollu kilo alislar canim... git basla tabiii...hamile yogasi istiyorum ben de 5.ayda baslarim insallah Ankarada yakinimda bi gebe arkds olsaydi keske beraber giderdik
Çooook şükürkızlar doktordan geldı cok sukur bebegımdede bısey yok muhtemelen üşüttüm çok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?