canım çok çok geçmiş olsun tatlım sende dikkat et kendine ... Sağlıklı bir şekilde alalım bebişlerimizi kucağımıza...saolasın canım yapmam lazım bebegım ıcın bıseyler şu aylar bıtse bıan once alsak sag saglım kucagımızada endıselerden kurtulsak
Allah hayırlı ile fark etmesini sağlasın. Farkedecektirde bebeğini düşün lütfen üzme kendini. Eşin kaç yaşındaSevgiliykende aynı davranıyordu, yüz vermeyince yalvar yakar dönüyordu ama şu halimde yapacağını tahmin etmemiştim
38 yaşında küçük de değil deli gibi de aşık ama istediği birşey olunca yok dersem bitti diyor sonra yalvarıyor her seferinde ben de kabul ettim hep bebek için bile yapmamalı evde yalnız kalcam bütün düzenimi batıracak bir kaç ay geçince ben geldim diyecek her zaman ki gibiAllah hayırlı ile fark etmesini sağlasın. Farkedecektirde bebeğini düşün lütfen üzme kendini. Eşin kaç yaşında
saol canım amin ınsallah bı bıtse şu surecçok geçmiş olsun sağ salim bebeklerimizi kucağımıza allırız inşallah...
saolasın canım bende cok sevındım vallaOhhh çok sevindim gozunaydin
Sukurler.olsun bi doktorun dedigini bir dojtor demiyor varyaaa sirf sinir bozuyorlarkızlar doktordan geldı cok sukur bebegımdede bısey yok muhtemelen üşüttüm çok sukur
saolasın canım etmeye calısıyorum amin ınsallah alırız sag saglım kucagımızacanım çok çok geçmiş olsun tatlım sende dikkat et kendine ... Sağlıklı bir şekilde alalım bebişlerimizi kucağımıza...
aynen canım ya ınsanı strese sokmaktan baska bısey yapmıyolar daha tıp fakultesıne gıtcem oranın ıncelemesı gerekıyomus daha once sakat gebelık gecırdıgım ıcın 2 hastane arasında mekık dokuycam doguma kadarSukurler.olsun bi doktorun dedigini bir dojtor demiyor varyaaa sirf sinir bozuyorlar
Gelmis gecmis olsun yarabbim allahim birdaha yasatmasin insallah. . Saglikli olsunda git gel sorun diilaynen canım ya ınsanı strese sokmaktan baska bısey yapmıyolar daha tıp fakultesıne gıtcem oranın ıncelemesı gerekıyomus daha once sakat gebelık gecırdıgım ıcın 2 hastane arasında mekık dokuycam doguma kadar
Burada dr lar 16.haftada kesin belli olur diyolar ama orasını bilemicemSelam kizlar size birsey sormak istiyorum, cuma gunu 15+3 haftalık olacagım ama imza 1 hafta önden gidiyor galiba herneyseBen yurtdısında yasıyorum onun için burda sadece 2 defa ultrasyon var 20. Haftayı beklemek istemiyorum paralı ultrasyona gitmek istiyorum bu cuma gitsem cinsiyetini ögrenebilirmiyim 15+3 oluyorum?
Selam kizlar size birsey sormak istiyorum, cuma gunu 15+3 haftalık olacagım ama imza 1 hafta önden gidiyor galiba herneyseBen yurtdısında yasıyorum onun için burda sadece 2 defa ultrasyon var 20. Haftayı beklemek istemiyorum paralı ultrasyona gitmek istiyorum bu cuma gitsem cinsiyetini ögrenebilirmiyim 15+3 oluyorum?
Tekrar gecmis olsun canim çok şükür:)elifeva, post: 41321320, member: 637144"]kızlar doktordan geldı cok sukur bebegımdede bısey yok muhtemelen üşüttüm çok sukur
nasıl yani ayrıldı mı hamile halinle senden?Yukarıda ki yazdığım bana yaradı eşim şımarığın teki sevgiliykende ufacık şeylere ayrılırdı, şimdide çok aptalca sepeten bugün gidiyor. ayaklarımın üzerinde durabilen bir insanım çok şükür ama manevi anlamda bitiğim çocuğa birşey olur mu korkusu var.
kalbini bozma canım, herşey Allah'tan böyle düşün.. üniversite veya eğitim araştırma hastanelerinden randevu al uzman perinatologdan, kan tahlilide ver.. birde geç döllenme vs olmuş olabilir 3'lü test zamanı gelince onuda yaptır. ümitsiz mutsuz olma bebeğinede yansır..Kizlar Dr.gittim burun kemiği yok olusmamis dedi pzrt.kan sonucuna bakip degerlendircekmis bilmiyorum kötüyüm kafam allak bullak oldu başka bi Dr.daha gitcem bakalim o gorebilcekmi neyapacagimi ne dusuncegimi bilemedim :'( :'(
4lu olabilir yada 3lu testte olabilir bana 3lu ye gerek yok dediiyi yaptın bızde ıkılıde ogrendık %80 kız oldugunu ozman 12+6 .bır ay sonra gel ayrıntılı ultrasona bakıcaz dedıgı neydı pekı
amin canım vala oyle yeterkı saglıklı olsunGelmis gecmis olsun yarabbim allahim birdaha yasatmasin insallah. . Saglikli olsunda git gel sorun diil
saolasın canım aynen ıkılıye gırdıgımde sormustum ultrason doktoruna o demıstı fakultenınde takıp etmesı ıyı olur dıye bakalım ayın 15 ınde kendı doktoruma gıttıkten sonra fakulteden randevu alcamelifeva canim gözün aydın. bence de iyi olur iki dr ye gitmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?